Zwart geld verdienen? Hoe zit het met de belastingdienst?

zwart-geld-verdienen-belastingdienst

Je zocht op zwart geld verdienen i.c.m. de belastingdienst. Eigenlijk wil je dan weten hoeveel je zwart kunt verdienen zonder in de problemen te komen. En dat doe je goed. Veel mensen zoeken ook op zwart geld verdienen om de belasting te ontduiken. Hoeveel geld mag je zwart bijverdienen? We gaan in dit artikel er eens naar kijken!

Wat is zwart geld verdienen?

Zwart geld verdienen is geld verdienen zonder dat je er belasting over betaald of over hoeft te betalen.

In de meeste gevallen verdien je het geld dan contant en kun je dat letterlijk in je zak steken.

Voorbeelden van zwart geld verdienen:

Het komt regelmatig voor dat als mensen overwerken, dat ze dit geld contant en ook zwart krijgen.

Je kunt jezelf laten inhuren als klusjesman, en je zwart laten uitbetalen.

en zo zijn er wel meer voorbeelden te noemen.

Omdat je het geld contant krijgt uitbetaald, en dus niet op de bank zet, heeft de belasting er geen weet van en betaal je geen belasting in dit geval.

Waarom zwart geld verdienen?

Mensen zijn altijd op zoek naar meer. de één heeft het geld bikkelhard nodig, de ander wil gewoon een extra vakantie, of een luxere auto. Maar het feit blijft hetzelfde: Men heeft meer geld nodig.

en dan is het heel aantrekkelijk om de belasting te omzeilen. want als je zwart geld verdient is het meestal contant en dan weet de belastingdienst er niet van.

Maar als je gesnapt wordt dan kan je zwaar de sigaar zijn. En dat wil je echt niet!

Wat mag je dan wel zwart verdienen in 2021? €8700.–.

wat kan je dan beter doen?

Die vraag snap ik. En het lijkt heel simpel: tegenover zwart staat wit geld verdienen. Dat is dan geld verdienen waar je belasting over betaalt.

Maar als je mij een beetje kent dan kan je al weten dat ik jou een heel goed idee van de hand ga doen: Online geld verdienen!

Het is online, dus je bent niet gebonden aan een bepaalde plaats of kantoor. Je kunt letterlijk overal ter wereld geld verdienen. Handig als je nog een wereldreis wilt maken!

Je bent eigen baas, dus je bepaalt zelf je werktijden! de één begint ‘s-morgens om 5 uur, lekker geen gezeur aan je kop, de ander werkt liever tot in de late uurtjes door.

Het is aan jou wanneer je werkt. je hoeft immers daarover geen verantwoording af te leggen aan een baas, want die baas, dat ben je zelf.

Is er een maximum aan wat je kan verdienen met online geld verdienen? Dat is toch wel handig om te weten.

Het antwoord is: Er is geen limiet! In deze business kun je verdienen wat je wilt. Alles valt of staat met de tijd, liefde en energie die je in je eigen business wilt en kunt steken.

En, vandaag is de dag dat je kunt beginnen met:

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is dat je het product promoot van iemand anders. en als dit tot een verkoop leidt, krijg je commissie.

Wat moet je doen dan?

Je begint met het inschrijven bij een affiliate netwerk bijvoorbeeld Daisycon of PayPro.

Het is veelal gratis.

Als je eenmaal bent ingeschreven dan kun je een product uitzoeken om te gaan promoten.

PayPro heeft voornamelijk digitale producten en Daisycon fysieke. Daarnaast zijn er nog wel meer affiliate netwerken. En behalve daar kun je ook inschrijven bij een partnerprogramma van een bedrijf zoals Bol.com.

Er zijn dus diverse mogelijkheden, bij diverse affiliate netwerken of partnerprogramma’s. Maar: schrijf je in, zodat je een product kunt uitzoeken!

Zoek een product uit waar je veel vanaf weet, om deze te promoten

En al je dan bent ingeschreven, dan zoek je je product uit in “campagnes” wat je wilt gaan promoten!

En als het je eerste keer is, als je net begint met affiliate marketing, dan is het heel handig om een product uit te zoeken waar je veel vanaf weet. Waar je veel verstand van hebt.

En zodoende kan je daar een goed tekst over schrijven.

Want om bezoekers op je website te krijgen, moet je hoog staan in Google. En omdat voor elkaar te krijgen moet je een beter blog schrijven dan je concurrent.

Dan lukt het je alleen om zo’n goed blog te schrijven als je zelf veel verstand hebt van je te promoten product!

Bouw er een website omheen

affiliate marketing
WordPress website

Ik raad altijd aan om te promoten met een eigen website. Die website is van jou, jij bepaalt wat ermee gebeurd. Als je het op Facebook laat, dan bepaalt Facebook. Het kan zomaar gebeuren dat je je content kwijt raakt.

Bouw dus je eigen website. Het makkelijkste is WordPress. Dat doe je als volgt:

Je bestelt daar je domeinnaam en een hosting pakket bij bijvoorbeeld  Neostrada.

Je domeinnaam moet te maken hebben met het onderwerp van je product wat je wilt promoten. Deze kan het beste kort zijn, makkelijk te onthouden en autoriteit uitstralen.

Verder kun je het beste voor Nederland een .nl of een .com domeinnaam hebben.

Een .nl domeinnaam en een hosting kost maar enkele tientjes per jaar.

Om een website op te zetten is hier een stappenplan.

Vul je website met content

En als je website staat, dan ga je hem vullen met content. Want met een lege website verkoop je niks 

Eerst vul je je homepage, dat is het eerste waar men op beland. En vervolgens je blogs elke week 1 of 2.

Goede unieke content (dus niet van een andere website gekopieerd.)

Wat in het begin moeilijk is, maar wat je toch moet proberen te achterhalen: Wat willen je bezoekers lezen. Schrijf daarover!

Je moet het zo zien:

Je bezoeker heeft een probleem. Jij lost het probleem op door middel van jouw website. door middel van jouw content.

En aan het eind van je blog verwijs je, heel subtiel, naar een nog betere oplossing van hun probleem: het product wat jij promoot!

Schrijf goede unieke content van goede kwaliteit (niet van een andere website gekopieerd) en plaats regelmatig, 1-2X per week een blog op je website.

Dit zodat je gevonden wordt in Google en dat Google jouw website als een serieuze website ziet. Dit is omdat Google de beste zoekresultaten wil.

Gebruik  de juiste zoekwoorden

Inderdaad: gebruik de juiste zoekwoorden, doe een goed zoekwoordenonderzoek.

Je wilt gevonden worden in Google. En dat doe je met een “zoekwoord”een “focus Keyword” en dat is een hele belangrijke, want je kunt van te voren bekijken hoeveel concurrentie erop zit en hoe vaak er op gezocht wordt.

Dat doe je bijvoorbeeld op Google’s keyword planner van Adwords of ubersuggest van Neil Patel.

Wat ook een goede tip is om langere zoekwoorden te gebruiken. zgn “long tail keyword” Met deze keywords zul je eerder kunnen scoren vanwege de lagere concurrentie.

Afbeeldingen, video’s e.d. op je website

Plaats altijd afbeeldingen op je website, die te maken hebben met het onderwerp.

Aan je afbeeldingen kun je allerlei informatie meegeven. Zo heb je:

Een bestandsnaam, deze geef je mee als je de afbeelding opslaat op je computer. Als je de afbeelding scoort heeft deze vaak een nummer. Maak er een relevante bestandsnaam van

Een Titel. Deze is gelijk aan de bestandsnaam in WordPress. De titel is wat er op de afbeelding te zien is, en dat zo kort en relevant mogelijk.

Een onderschrift. Dit is wat er onder de afbeelding komt te staan. Dus voor je bezoekers. Een soort informatiebalk met uitleg voor je bezoekers over de afbeelding

Een Alt-tekst.  Dit is de tekst die je ziet als je met de muis over de afbeelding beweegt. Zet hier in een kleine zin informatie neer. Het helpt Google om te bepalen of de afbeelding relevant is.

Een beschrijving. Dit is een langere versie van de Alt-tekst. Leg hier uitgebreid uit waar de afbeelding over gaat.

Het is ook aan te raden om filmpjes op YouTube te zetten en deze in te voegen op jouw website. Google vindt het fijn als jij filmpjes van YouTube op jouw website zet en zal jouw website dan ook hoger beoordelen.

Je kunt met bijvoorbeeld Camtasia je beeldscherm opnemen en zo met jouw scherm en je stem een filmpje opnemen en deze dan op YouTube zetten, en vervolgens op je site. Zet eronder een samenvatting wat er te zien is!

Laat de bezoekers maar komen!

Als jij alles goed doet, dan komen de bezoekers vanzelf. In het begin gaat alles nog mega traag, maar naarmate de tijd vordert en je elke week op regelmatige basis content plaatst, zullen er steeds meer bezoekers komen!

En dat gaat op en gegeven moment serieuze aantallen worden!

En nu komt het!

Jij hebt je product uitgezocht en met dat product heb jij je eigen unieke affiliate link gekregen. Die link stop je, heel subtiel, aan het eind van je blog om je product te promoten.

Als je bezoekersaantallen toenemen zal een deel daarvan op jouw link klikken.

En als dat laatste toeneemt, dan zal een deel van je bezoekers die klikken op jouw link, het product kopen!

Kan je het even voordoen?

zwart-geld-verdienen-belastingdienst

Ja dat kan!

Om jou op weg te helpen om te starten met affiliate marketing heeft mijn goede vriend Jacko een videotraining genaakt: de Affiliate Marketing Revolutie.

In deze videotraining laat hij precies zien hoe je een winstgevende website maakt. Je gaat dan echt meer geld verdienen dan alle zwart geld methodes bij elkaar!

Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding. Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande knop klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.