Wat verdien je als gastouder?

wat verdien je als gastouder

Wat is er lekkerder dan gewoon thuis, als gastouder kinderen op te vangen, en dan in huis je eigen ding te kunnen doen? En wat verdien je als gastouder?

Jij wilt waarschijnlijk weten wat je kunt verdienen als gastouder. Anders was je niet op mijn website terecht gekomen.

Ik zal je vertellen wat je kunt verdienen als gastouder!

Wat doe je als gastouder?

Als gastouder van je kinderen op in je eigen huis. Het kan ook bij de vraagouder thuis, maar dan kan je alleen de kinderen van die vraagouder opvangen.

Als je bij jou thuis kinderen opvangt dan mag je van meer vraagouders kinderen opvangen.

Meestal komen ze ‘s-morgens binnen, je verschoont ze en (indien nodig schone luier) geeft ze te eten, laat ze spelen en ‘s-middags worden ze weer opgehaald.

Meestal worden ze gebracht en gehaald. Maar het kan ook zomaar zijn dat je met een ouder afspreekt dat je hun kind van school haalt.

Je moet dan al je opvang kinderen in je vervoermiddel hijsen om vervolgens dat betreffende kind te halen.

Als je dan met de auto gaat kun je wel kilometer vergoeding vragen.

Dit is wel een heel mooi beroep als je veel van kinderen houdt, die vervolgens gewoon bij jou worden gebracht, waar je dan de hele dag op mag passen en mee mag spelen!

Hoeveel kinderen mag je opvangen?

Je mag per adres 6 kinderen opvangen, en dat is inclusief je eigen kinderen. Het is dus niet zo dat als je met z’n tweeën gastouder bent, dat je dan 12 kinderen op mag vangen.

Verder moet je geregistreerd zijn in het landelijk register, je moet een diploma hebben (SPW, en EHBO, meldcode, enz.)

Om gastouder te worden kun je je bijvoorbeeld registreren bij Gastouderland of Smartkids

Wat verdien je als gastouder?

Je mag eigenlijk zelf bepalen wat je verdient. Maar om jezelf niet uit de markt te prijzen kun je voor 2021 6 euro per kind per uur rekenen.

Wat is dat dan in de praktijk?

Laten we even rekenen:

Stel: je vangt 3 kinderen op, gedurende 10 uur per dag gedurende 3 dagen per week. dat is 3X10X3X 6 euro = 540 euro per week = 2340 euro per maand.

Stel: je vangt 6 kinderen op, gedurende 8 uur per dag gedurende 5 dagen per week. Dat is 6X8X5X 6 euro = 1440 euro per week = 6240 euro per maand. Hier moet nog belasting over worden betaald.

Je kunt van jouw gastouderopvang ook een bedrijf maken en dan betaal je alleen belasting over wat je aan jezelf uitbetaald.

Daarnaast kun je vergoeding vragen voor het gebruik van luiers bijvoorbeeld (of de ouders mee laten nemen) voor eten en als je kinderen ophaalt, kilometer vergoeding

Een andere manier van geld verdienen

Ik zal je ook vertellen over een andere manier van geld verdienen. Wat wij (ik en en groep online ondernemers) doe is online geld verdienen. Geld verdienen via het internet.

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is het promoten van het product van iemand anders. En als dat tot een verkoop leidt, krijg je commissie.

Jacko heeft dat heel mooi uitgelegd in een video:

Nieuwe thuiswerk voor jou?

Nieuwe uitdaging voor je? Ik kan het mij voorstellen! Je kan, zolas gezegt geheel naast je huidige thuiswerk starten.

Om jou te helpen heeft Jacko de Affiliate Marketing Revolutie opgericht, inmiddels onlangs geheel vernieuwd.

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op?Het enige wat je moet doen is op onderstaande button klikken en de rest wijst zich vanzelf! Kijk de eerste video gratis!

affiliate marketing beginnen

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.