Wat verdien ik?

wat verdien ik

Je vraagt je af wat je verdient. En ik bedoel dan niet wat je op je salarisstrook vermeld krijgt. Maar eerder: Wát verdien ik? Wat ben ik waard? En dat kan best meer zijn dan wat je nu krijgt!

Er is namelijk een verschil in “wat verdien ik”en “wat krijg ik”

Oké. Nu denk je wat moet ik hiermee? mijn “baas”bepaalt uiteindelijk toch wat ik verdien? Ja dat is waar. Maar, wat als je daar nu eens iets aan gaat doen?

Wat als je nu eens het heft in eigen handen gaat nemen en een eigen (passieve) inkomen gaat genereren?

Ben je nog steeds aan het lezen? Dan heb je er interesse in. Mooi! Dan ga ik jou vertellen hoe je het moet doen!

Je eigen passieve inkomen

Je kunt namelijk je eigen passieve inkomen maken. ja oké bijna passief dan. Want als je hem hebt opgezet, dan kun je gewoon weggaan terwijl je inkomen gewoon doorloopt!

Maar wat moet je ervoor doen dan? Wat is dan het concept wat er voor gaat zorgen dat ook jij zelf kan bepalen hoeveel je verdient?

Affiliate marketing

Dat concept heet affiliate marketing. Affiliate marketing is dat je het product promoot van iemand anders. Een product dat niet van jou is.

En als dat tot een verkoop leidt, dan krijg je commissie. En dan heb je één product verkocht. Of zoals dat heet “met succes een product gepromoot”

In het begin zal je blij zijn met je eerste commissie. Dat moment vergeet je echt nooit meer. Je weet dan ook zeker dat het werkt!

Even rekenen…

Stel je hebt 1 product met succes gepromoot. en dat product kost €47,–
Als jij een product met succes hebt gepromoot, dan krijg je €27,–
en de eigenaar van het product €20,–

als je wat langer en verder bent in je online business, dan ga je steeds vaker met succes het product promoten (vaker verkopen)

Bijvoorbeeld:

Bij 1 verdien je €27,–
en bij 10 verdien je € 270,–
en bij 100 verdien je 2700
En bij 1000 verdien je 27000,–

Snap je het een beetje?

Hoe werkt het?

Zoals ik het doe vind ik de beste manier en dat is met een eigen website:

  • Je zoekt een product uit in PayPro of Daisycon
  • En je bouwt er een website omheen
  • Je plaatst content op die website en gaat daarmee door
  • Na verloop van tijd krijg je gratis bezoekers uit Google
  • Een deel van die bezoekers koopt het product en jij verdient geld!

Je zoekt een product uit in PayPro 

PayPro (en Daisycon) zijn affiliate netwerken. Dit is, zeg maar, de “marktplaats”waar affiliates en adverteerders samenkomen. Niet letterlijk natuurlijk, maar digitaal.

Je maakt dus een account aan in  PayPro, en als je dat gedaan hebt, ga je naar “campagnes” en zoekt een product uit.

Het beste kun je een product uitzoeken in iets wat je ligt. iets vaar je zelf veel verstand van hebt.  Dit is belangrijk omdat je zelf in het begin toch je eerste blogs wilt (of moet) schrijven. een richtlijn in Paypro is kies een product uit met een PayPro score van tussen de 100 en 150. Dan zit je goed.

En je bouwt er een website omheen

En als je je product hebt gevonden dan ga je een eigen website opzetten. Een website (domeinnaam en een hosting) kost een paar tientjes per jaar.

Je domeinnaam moet te maken hebben met het onderwerp van je product.moet makkelijk te onthouden zijn en het liefst autoriteit uitstralen.

Je domeinnaam en hosting kun je het beste en voordeligst bestellen bij  Versio of neostrada.

Vrouw aan het bloggen

Je plaatst content op je website en gaat daarmee door

En als dan je website staat, dan ga je je content plaatsen. Want met een lege website verkoop je niks!

En onder content versta ik je tekst, afbeeldingen, video’s, infograpics enz.

Zoals ik al eerder zei: Kies een product die dicht bij je staat. Waar je veel verstand van hebt.  Kijk daar heb je nu profijt van.

Zorg dat je de beste content maakt in je niche. Datgene wat je bezoekers willen lezen. Datgene waar je bezoekers naar op zoek zijn. Geef waarde!

Kopieer geen content van andere sites. (daar wordt je op afgestraft door Google) Maar schrijf dus goede unieke content

Je kan het schrijven ook uitbesteden aan een tekstschrijver. er zijn er genoeg te vinden op sitedeals.  een goede tekst hoeft niet duur te zijn. Maar er geldt wel, zoals mijn oma zei: alle waar naar zijn geld. Zie het als een investering. een goede tekst verdiend zichzelf terug.

Plaats die content op je website. en houdt dat vol. Geef niet op als je nog geen resultaat ziet. Maar ga door. En als je dit goed doet, dan kan je na enkele maanden je eerste resultaat zien!

Na verloop van tijd krijg je gratis bezoekers uit Google

Als jij je content plaatst op je website, dan gaat Google je website opmerken. Wat Google eigenlijk doet is: Google volgt een link van een andere site naar jouw site.

Dat gebeurd door “Google Crawler Spider”, of “Google Robots”. en als dit is gebeurd, dan slaat Google een HTML versie op in een gigantische database genoemd “The Index.”

Elke keer dat de Crawler langs je website komt, en vindt een geüpdate versie of een nieuwe versie van je website, dan wordt deze ook geüpdatet in The Index. Hoe belangrijker je website, hoe vaker de Crawler langs komt!

Dan is het dus ook belangrijk om van jouw website een voor Google belangrijke autoriteit website te maken!

Een deel van die bezoekers koopt het product en jij verdient geld!

Als er eenmaal bezoekers komen, dan houd je ze niet meer tegen! het gaat dag en nacht door! Dit is gewoon omdat jij ze informatie geeft waar ze naar op zoek zijn.

En…. Jouw bezoekersstroom gaat groeien! Dit, omdat jij steeds weer nieuwe content plaatst. Datgene, waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Dus die bezoekers komen naar jouw site. Jij geeft ze waarde!

en, aan het eind van je blogs verwijs je, heel subtiel, naar een nog betere oplossing van hun probleem: het product wat jij promoot.

Als jouw bezoekersstroom gaat groeien, dan ga je ook bezoekers krijgen die het product wat jij promoot gaat kopen. en op dat moment verdien jij geld!

En dan nog een beetje hulp van iemand die het al heel lang doet……

Een goede vriend van mij heeft alles al een keer uitgevonden. Hij is al jaren bezig met affiliate marketing en heeft die kennis niet voor zichzelf willen houden. En daar heb jij geluk mee.

affiliate marketing revolutie

Hij heeft die kennis in een online videotraining gegoten, wat de Affiliate Marketing Revolutie is geworden.

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op?Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.