Wat Is Paypro, En Hoe Verdien Je Er Als Affiliate Geld Mee?

wat is paypro

Als je bezig gaat met geld verdienen op het internet en affiliate marketing dan zul je wel eens gehoord hebben van PayPro.

Maar wat is PayPro en wat kun je er mee?

Is het alleen maar om je commissie uit te laten betalen of kun je er nog meer mee doen?

Hierbij een artikel waarin ik uitleg wat PayPro is en wat je er mee kan doen

Wat is PayPro

PayPro is een manier om online betalingen te kunnen doen. Is een soort “tussenpersoon.”

stel: je hebt een product, PayPro biedt dan de mogelijkheid om deze te koop te zetten en kun je afrekenen met IDeal of Creditcard, zodat de klant het kan kopen.

De product – eigenaar hoeft dus gen koppeling te maken met de bank. alles loopt via PayPro.

Uiteraard betaald de product-eigenaar wel wat onkosten, maar dat is normaal.

PayPro is voornamelijk geschikt voor digitale producten. (Videotrainingen, e-books, PDF’s, alles wat digitaal verkocht kan worden en geleverd)

Voor de product-eigenaar wordt het heel makkelijk gemaakt: het verkoop-proces kan volledig automatisch lopen. De koper krijgt direct na betaling het product, of de inlogcodes opgestuurd. al is het 2 uur in de nacht!

Ook erg interessant voor internet marketeers is dat PayPro ideaal is voor affiliate marketing. Op PayPro is een groot overzicht van aanwezige producten (Campagnes) beschikbaar. Affiliates kunnen deze producten promoten in ruil voor commissie.

Ieder product krijgt een eigen PayPro score. Dit geeft aan hoe goed een product verkoopt. Als een product een hoge PayPro score heeft, dan is de conversie groot. (= het aantal verkochte producten)

Hoe verdien je geld met PayPro

ER zijn 2 manieren om geld te verdienen met PayPro:

  • Met een eigen product
  • Door producten van anderen te promoten

Als je een eigen product hebt, dan kun je dat eenvoudig via PayPro verkopen. Je maakt het product aan in PayPro zodat je het kunt verkopen.

Je kan in PayPro instellen dat nadat iemand de betaling voltooid heeft direct het product opgestuurd krijgt per mail, of de inlog gegevens van een beveiligd ledengedeelte.

Als je zelf geen product hebt, dan kun je ook het product van een ander promoten. hiermee valt ook goed geld te verdienen.

In het PayPro overzicht Affiliate Campagnes kun je de producten vinden van anderen, die je kunt promoten. Hierbij staat ook jouw unieke affiliate link. plats deze op BV jouw website. Klikt iemand vervolgens hierop, en koopt deze persoon vervolgens het product, dan krijg je een bepaald bedrag aan commissie.

PayPro producten zijn erg aantrekkelijk om te promoten. het geeft goed aan hoe goed het product scoort en converteert. Tevens is de commissie erg hoog op informatieproducten.

Dit is in het kort uitgelegd wat PayPro is en ben je benieuwd geworden wat je hiermee kan en wil je het zelf uitproberen? dat kan. Aanmelden via deze link.

Zelf geld verdienen met PayPro?

Dat is zeker de moeite waard en zeer aan te bevelen.

  • geen technische kennis nodig
  • geen eigen product
  • geen advertentiekosten
  • geen producten op de post doen
  • geen opleiding vereist
  • je kunt direct beginnen

paypro

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.