verdien Online Makkelijk Geld!

verdien onlineDus jij denkt “ik verdien wel makkelijk geld online”? En je wilt weten of dat mogelijk is?  Nou de laatste vraag kan ik meteen met “Ja” beantwoorden!

Je kunt inderdaad makkelijk online geld verdienen.  Alleen is het niet zo dat als je vandaag begint, dat je morgen bakken met geld binnenhaalt.

Als je online geld wilt verdienen, dan moet je geduld hebben. Je moet het namelijk opbouwen.  Als je geduld hebt, lees dan verder.

Ik laat je dan in dit blog een manier zien, die op zich vrij makkelijk is, maar nogmaals, je moet het opbouwen. Maar als je het goed doet, dan bouw je een passief inkomen op. Een inkomensstroom die nooit meer ophoudt.

Maar, wil je snel geld verdienen, ga naar zolder, ruim die op, verkoop alles wat je niet nodig hebt, en je hebt direct geld!

Wil je weten hoe je, op een makkelijke manier online geld kunt verdienen door dit op te bouwen, en zo een stabiel, passief inkomen op kunt bouwen, lees dan verder!

Meisje met lichtHoe ik het doe.

Ik houd mij al enkele jaren bezig met online geld verdienen. De manier die ik toepas is: Affiliate Marketing.

Ook ik heb ooit gezocht naar een manier van online geld verdienen. en ik kwam er achter dat er heel wat aangeboden wordt op het internet wat niet goed is.  Of wat mij niet goed in de oren klinkt.

Maar wat is dan wel een goede manier? want als “de groten” het kunnen, dan moet ik het toch ook kunnen? Of is de markt al “Verzadigd”?

Dat laatste is nog helemaal niet het geval. we staan nog aan het begin. Je kan er nog makkelijk bij. En het is niet moeilijk!

Ik zal je een stappenplan laten zien, en als je het goed uitvoert, dan kan jij ook een passief inkomen opbouwen!

Wat ga jij doen?

Ja, wat is dan die manier om makkelijk geld te verdienen online? Als je nu nog aan het lezen bent, dan wil je echt weten wat het is!

Je hebt een paar dingen nodig. Een Paypro account (dit is de marktplaats waar de producten staan die je gaat promoten) en een domeinnaam en een webhosting, Kost een paar tientjes per jaar. (Versio of Neostrada)

Wat moet je dan precies doen?

  • Je zoekt een product uit in PayPro
  • En je bouwt er een website omheen
  • Je plaatst content op die website en gaat daarmee door
  • Na verloop van tijd krijg je gratis bezoekers uit Google
  • Een deel van die bezoekers koopt het product en jij verdient geld!

Dit is de procedure. Simpel toch?  Maar wat voor veel mensen niet simpel is, dat is het wachten. Als jij op deze manier een passief inkomen wilt opbouwen, dan zul je geduld moeten hebben.

En dat is iets wat veel beginnende online marketeers niet hebben.  Men start vol enthousiasme, en als ze er na 2 weken achter komen dat er nog niets is verdiend, dan stoppen ze er mee.

En dat is nu mijn punt: je moet geduld hebben. Als je snel geld nodig hebt: ga dan naar je zolder, pak alle spullen die je niet perse nodig hebt en verkoop ze. Je hebt dan direct geld.

Groeiend geldEen passief inkomen

Als je bovenstaande stappen volgt, dan ga je een passief inkomen opbouwen. Hier zijn ze nog even uitgewerkt:

Je zoekt een product uit in PayPro 

PayPro (en Daisycon) zijn affiliate netwerken. Dit is, zeg maar, de “marktplaats”waar affiliates en adverteerders samenkomen. Niet letterlijk natuurlijk, maar digitaal.

Je maakt dus een account aan (gratis) in  PayPro, en als je dat gedaan hebt, ga je naar “campagnes” en zoekt een product uit.

Het beste kun je een product uitzoeken in iets wat je ligt. iets vaar je zelf veel verstand van hebt.  Dit is belangrijk omdat je zelf in het begin toch je eerste blogs wilt (of moet) schrijven. een richtlijn in Paypro is kies een product uit met een PayPro score van tussen de 100 en 150. Dan zit je goed.

En je bouwt er een website omheen

En als je je product hebt gevonden dan ga je een eigen website opzetten. Een website (domeinnaam + hosting) kost een paar tientjes per jaar.

Je domeinnaam moet te maken hebben met het onderwerp van je product.moet makkelijk te onthouden zijn en het liefst autoriteit uitstralen.

Je website en hosting kun je het beste en voordeligst bestellen bij  Versio of neostrada.

Een vrouw is aan het bloggenJe plaatst content op je website en gaat daarmee door

En als dan je website staat, dan ga je je content plaatsen. Want met een lege website verkoop je niks!

En onder content versta ik je tekst, afbeeldingen, video’s, infograpics enz.

Zoals ik al eerder zei: Kies een product die dicht bij je staat. Waar je veel verstand van hebt.  Kijk daar heb je nu profijt van.

Zorg dat je de beste content maakt in je niche. Datgene wat je bezoekers willen lezen. Datgene waar je bezoekers naar op zoek zijn. Geef waarde!

Kopieer geen content van andere sites. (daar wordt je op afgestraft door Google) Maar schrijf dus goede unieke content

Je kan het schrijven ook uitbesteden aan een tekstschrijver. er zijn er genoeg te vinden op sitedeals.  een goede tekst hoeft niet duur te zijn. Maar er geldt wel, zoals mijn oma zei: alle waar naar zijn geld. Zie het als een investering. een goede tekst verdiend zichzelf terug.

Plaats die content op je website. en houdt dat vol. Geef niet op als je nog geen resultaat ziet. Maar ga door. En als je dit goed doet, dan kan je na enkele maanden je eerste resultaat zien!

Na verloop van tijd krijg je gratis bezoekers uit Google

Als jij je content plaatst op je website, dan gaat Google je website opmerken. Wat Google eigenlijk doet is: Google volgt een link van een andere site naar jouw site.

Dat gebeurd door “Google Crawler Spider”, of “Google Robots”. en als dit is gebeurd, dan slaat Google een HTML versie op in een gigantische database genoemd “The Index.”

Elke keer dat de Crawler langs je website komt, en vindt een geüpdate versie of een nieuwe versie van je website, dan wordt deze ook geüpdatet in The Index. Hoe belangrijker je website, hoe vaker de Crawler langs komt!

Dan is het dus ook belangrijk om van jouw website een voor Google belangrijke autoriteit website te maken!

Een deel van die bezoekers koopt het product en jij verdient geld!

Als er eenmaal bezoekers komen, dan houd je ze niet meer tegen! het gaat dag en nacht door! Dit is gewoon omdat jij ze informatie geeft waar ze naar op zoek zijn.

En…. Jouw bezoekersstroom gaat groeien! Dit, omdat jij steeds weer nieuwe content plaatst. Datgene, waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Dus die bezoekers komen naar jouw site. Jij geeft ze waarde!

en, aan het eind van je blogs verwijs je, heel subtiel, naar een nog betere oplossing van hun probleem: het product wat jij promoot.

Als jouw bezoekersstroom gaat groeien, dan ga je ook bezoekers krijgen die het product wat jij promoot gaat kopen. en op dat moment verdien jij geld!

En dat is het waar je het voor doet. Toch?

We gaan beginnen!

Ja want met alleen lezen ga je geen geld verdienen, alhoewel, er is ook nog een mogelijkheid dat je met het lezen van mails geld kunt verdienen. Al zijn dat geen hoge bedragen!

Maar met affiliate marketing is meer mogelijk! Nogmaals, je moet het opbouwen! in de eerste twee weken verdien je nog niks.

Maar als je alles goed toepast, dan is het mogelijk om na een jaar meer dan €1500,– te verdienen. Mits je doorzet en niet opgeeft en de juiste mindset hebt (Mij gaat dit lukken!)

Maar hoe pas je alles goed toe? Kan iemand het even voordoen? en waar kan ik terecht met mijn vragen?

affiliate marketing revolutieMijn goede vriend Jacko doet het je voor. Die heeft daarvoor de AMR opgericht. Dat is een complete videotraining in 2 versies ( 1 voor de “Gewone”hierboven omschreven domeinnaam + hosting, en 1 voor de in eigen huis uitgebrachte Marketheme)

Hierin wordt je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op?Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.