Hoe verdien je online geld als je net begint?

hoe verdien je geldJij wilt weten: Hoe verdien je online geld als je net begint? Tenminste dat denk ik wel, anders was je niet op mijn blog terecht gekomen!

Als je net begonnen bent net affiliate marketing of internet marketing, je weet wel: Geld verdienen op het internet, dan zit je nog vol enthousiasme. Je gaat ervoor. Dit is wat je wil.

Je hebt een videotraining gevolgd, bijvoorbeeld de AMR, en vol enthousiasme zoek je een domeinnaam uit, hosting erbij en je bouwt je eerste website. En dan maar content knallen!

Je site ziet er mooi uit! Je homepage en eerste blog zijn gemaakt en na een week plaats je nog een blog. Vol spanning wacht je af.

Nog geen commissies verdient

En na een week plaats je, vol enthousiasme nog een blog. En na een week nog een en zo ga je door. Naeen week nog een. Maar het enthousiasme gaat er af. Want…. Na een maand heb je nog maar weinig bezoekers en al helemaal geen commissies verdient!

Je gaat twijfelen. Heb ik er wel goed aan gedaan om hier tijd in te steken? Werkt dit wel? Ben ik niet ergens ingestapt met mijn platte pootjes waar ik enorm veel spijt van ga krijgen?

Hoe verdien je geld? Met een systeem dat werkt!

Je bent op de goede weg. En eigenlijk is het zo dat je in deze fase geduld moet hebben. Dat is het grootste probleem. Als je al meerdere sites hebt dan weet je wel hoe het werkt.

Na een maand heb je nog niet veel bezoekers. En eigenlijk is het dan ook helemaal niet handig om je bezig te houden met bezoekersaantallen. De eerste maanden moet je gewoon content knallen

Na zo’n 3 maanden ga je pas je eerste resultaat zien, als je alles goed hebt gedaan.  Maar hoe houd je vol en geef je niet op? Het is moeilijk! Maar toch is het de moeite waard!

Road sign

Hoe doe je het dan?

Als je dan je eerste website wilt opzetten, dan zoek je een domeinnaam uit bij een hosting (bijvoorbeeld Neostrada, kosten ongeveer 15 euro per jaar) Je domeinnaam moet te maken hebben met het onderwerp van het product wat je promoot.

Als de domeinnaam van jouw website bijvoorbeeld ikwilafvallen.nl is, dan ga je daar niet Freds Bouwtekeningen op promoten. Op zo’n site heb je het over afvallen en alles wat daarmee te maken heeft. En voor Freds Bouwtekeningen zoek je een domeinnaam uit die daarbij past, en vrij is.

Domeinnamen zoek je uit bij de provider, bijvoorbeeld neostrada. Begin met 1 site. En als die loopt en je begint lekker met geld verdienen, breidt dan pas uit. Voor je eerste site heb ik nog een advies:

Je eerste website kan het beste gaan over iets waar je goed in bent. Iets waar je veel van weet. Dat maakt het namelijk veel makkelijker om over te schrijven.

Veel beginnende online marketeers kiezen een niche waar goed geld in wordt verdient, maar waar ook mega veel concurrentie is. Je komt daar als beginnende marketeer niet tussen, geloof me.

Vaak is het een niche waar je niet veel van weet, en hoe wil jij beter zijn dan een grote site die met diëtisten werken en zodoende elke week uitstekende content leveren? Ik kan je gelijk wel vertellen: dit gaat je niet lukken in het begin.

Affiliate MarketingAffiliate Marketing

Affiliate marketing is dat je andermans producten gaat promoten, of al promoot. Je hebt dus geen eigen producten om te promoten.

door andermans producten te promoten krijg jij een bepaald bedrag aan commissie (verdien jij dus geld) wanneer er via jouw unieke affiliate link een product verkocht wordt.

Je verdiend dus geld door het promoten van andermans producten!

Je schrijft bijvoorbeeld een recentie van een product op jouw website. daaronder zet je jouw unieke affiliate link.

wanneer een bezoeker op jouw affiliate link klikt en tot kopen overgaat, krijg jij commissie, omdat de verkoop via jouw affiliate link heft plaatsgevonden.

De verkoop wordt bijgehouden door affiliate marketing software (van het affiliate netwerk) waar je ook jouw persoonlijke unieke affiliate link kunt aanmaken.

affiliate marketing revolutieAanrader: de AMR

Ik begon dit blog met het enthousiasme om zelf een website te maken en zodoende online marketeer te zijn. Maar hoe moeilijk is het wachten met je eerste website tot de eerste bezoekers komen, en je je eerste commissie hebt verdient.
Het zeker interessant om online marketeer, om eigen baas te zijn. en vooral: dat iedereen dit kan. Jij dus ook. Maar wil je het ook?

Ik denk van wel. Want als je nu dit blog nog aan het lezen bent heb je op z’n minst interesse voor affiliate marketing. En dan wordt het ook tijd om zelf een affiliate website op te zetten.

Maar misschien vindt je het toch wel een beetje eng, zo’n website opzetten. en het wachten. En heb je iemand nodig die je een beetje helpt. Die iemand is er.

Omdat je nu nog aan het lezen was heb ik wat voor je. Mijn goede vriend Jacko heeft namelijk een online videotraining gemaakt de AMR waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen website op te zetten. je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, zoals ik hierboven al zei: je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.