Je Wilt Wel Geld Verdienen, Maar Je Hebt Er Geen Tijd Voor!

Verdien geld geen tijd. Dat denk je. Als je echt geld wilt verdienen zet je er alles voor opzij. Lees hier hoe je dat doet en verdien online geld!

Verdien geld geen tijdDus jij wil wel geld verdienen, maar je hebt er geen tijd voor? Aan de ene kant begrijpelijk.

Je hebt het misschien moeilijk. Of je staat er alleen voor, en heb je de zorg voor de kinderen ook nog. Dan heb je een druk bestaan. Toch?

Zo heb ik een collega, die werkt full time in de ploegendienst, heeft ook nog een krantenwijk, en daarnaast is ze nog mantelzorger voor haar moeder. Of dat druk is!

Maar is het niet zo dat we ons soms niet zo ontzettend druk maken?

Wij maken ons druk

Wij maken ons drukker dan wat goed voor ons is. en het lijkt wel of er steeds meer bij komt. Kan je er wat aan doen dan? Dat ligt er aan. Belangrijke zaken gaan voor. Maar wat is allemaal belangrijk?

Het is dan een kwestie van prioriteiten stellen. Je werk: dat moet je doen. Mantelzorgen ook. Maar als je goed naar je prioriteitenlijstje kijkt, vindt je vast wel een aantal items die wat minder belangrijk zijn.

Zo heb je mensen die absoluut geen tijd hebben om een business op te starten. Maar vervolgens krijg je, van diezelfde mensen een uitnodiging voor een spelletje op Facebook…..

Ga er voor, ook al heb je weinig of geen tijd. Als je dat niet doet, wil je het niet graag genoeg!

Jij doet hetAls je iets wilt, dan ga je er voor!

Al heb je net nog zo druk, als je echt iets wilt dan ga je ervoor. en als je dat niet doet, dan wil je het gewoon niet graag genoeg.

Het klinkt misschien hard, maar het is wel zo. Want als je er niet voor gaat, ook al heb je weinig tijd, dan wil je het niet graag genoeg!

En er komt ook nog wat anders bij kijken.

Mindset

En dat is je mindset. Als jij bij jezelf bedenkt “ik heb hier geen tijd voor, dit gaat mij niet lukken” Dan gaat het je dan ook nooit lukken.

Maar als jij bij jezelf bedenkt: “Dit wil ik, hier ga ik voor en het gaat mij lukken” dan gaat het jou lukken! Je zet er dan alles voor opzij, want je hebt de juiste mindset!

Ik zal je vertellen: ik had laatst geld verdient door het sturen van een paar simpele mailtjes. 2 minuten werk.

Oké er gaat wat aan vooraf. Je moet wat opbouwen. maar als je het hebt opgebouwd dan kan je het rustig krijgen. en is alles mogelijk!

Wat ik je hiermee zeggen wil is: als jij je leven wilt veranderen, dan ga je dat doen. Met een paar uurtjes “werk” kun je al starten en beginnen.

nu beginnen knop

Vrouw aan het bloggen

Wat ga ik dan doen?

Ja wat ga je dan doen? Wat ik doe is: assets bouwen. Affiliate marketing. Wel eens van gehoord? Klik op de link voor meer informatie over affiliate marketing

Wat is affiliate marketing? Kort gezegd is affiliate marketing dat je een product promoot die niet van jou is. Een product van een ander. en als dat tot en verkoop leidt krijg jij commissie (geld dus)

Maar hoe  doe je dat dan?

Ik zal je vertellen hoe ik het doe:

  • Je zoekt een product uit in PayPro (dat is om te beginnen het meest makkelijke)
  • Je bouwt er een website omheen
  • Je plaatst content op die website (en gaat daarmee door, elke week een blog)
  • na verloop van tijd krijg je gratis bezoekers uit Google
  • Een deel van die bezoekers koopt het product wat jij promoot en jij krijgt je commissie!

Als je eenmaal bezoekers krijgt, dan blijft dat doorgaan, dag en nacht.

Lees hier hoe je een website maakt

Kan ik dat wel?

Die vraag snap ik. een beetje faalangst. Maar aan de andere kant: als je nooit begint, zul je het ook nooit krijgen. En ik heb ook fouten gemaakt. veel tegenslagen te verwerken gehad. Dat hoort er nou eenmaal bij.

Het beste advies is ga gewoon beginnen!

nu beginnen knop

Maar misschien wil je wel iemand die meekijkt met je. Die je op het goede spoor zet.  Iemand die het hele traject al heeft doorlopen en het jou even kan voordoen.

Goed nieuws! die iemand is er!

affiliate marketing revolutieGoede vriend Jacko heeft een online videotraining gemaakt, waarin je wordt meegenomen om stap voor stap een eigen website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen. En niet minder belangrijk: gelijk meedoen. Niks theorie, gelijk praktijk. Een website die voor jou geld gat opleveren.

Je hebt er geen speciale technische kennis voor nodig, of een diploma. zelfs een digibeet kan dit!

Het enige wat jij moet doen is op onderstaande knop klikken, en de rest wijst zich vanzelf:

nu beginnen knop

Veel succes!

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.