3 Geheime Trucs Om Veel Geld Te Verdienen!

Onthulling: 3 geheime trucks om veel geld te verdienen! Je hebt geen technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding.
Dit wil je niet missen! Leer nu hoe ook jij veel geld verdient!

3 geheime trucs on veel geld te verdienenVeel geld verdienen, wie wil dat nu niet?  En het mooie is: het is mogelijk!  Dan heb ik het hier over online geld verdienen.

Dat betekent werken wanneer jij wil en waar jij wil. Het enige wat je nodig hebt is je laptop en en internet verbinding. en je kunt aan de slag!

Nu heb je interesse in veel geld verdienen. (Anders was je niet op mijn website terecht gekomen ) Maar Hoe pak je dat aan?

Ik houd mij al en aantal jaren bezig met online geld verdienen, en ik laat je 3 trucks zien, zodat ook jij online geld kan gaan verdienen!

Laten we beginnen.

YouTube filmpjes

Hoi hier is Eva Jansen, welkom bij deze video! Dit kan zomaar een intro zijn van een van de vele vloggers die te vinden zijn op YouTube!  Maar hoe kan je dan geld verdienen met een camera in je hand die je hele leven vastlegt?

Het antwoord is simpel. De video’s die je maakt zet je (bijvoorbeeld) op je YouTube kanaal. Vooraf laat je dan door Google’s AdSense een reclame filmpje afspelen. Door deze reclame inkomsten verdien je geld!

Hoeveel verdient men dan?

Wel hier kan ik wel en voorbeeld van geven, en dan heb ik het alleen nog over de reclame inkomsten. Want er zijn vloggers die plaatsen elke dag een video op YouTube.

En die houden zich al een poosje bezig met vloggen. Zij hebben dan gemiddeld 300.000 views per video, en verdienen dan zo’n €1000,– per video. Klinkt dat lekker of niet?

Maar je snapt misschien ook wel dat je niet op dag 1 zo’n bedrag binnenharkt. Daar moet je wel wat werk voor verrichten. Je moet het namelijk opbouwen.

Je hebt de juiste apparatuur nodig. Als je vlogt is dat een goede vlog camera, voor een goed, zo niet uitstekend beeld en geluid. Daarnaast is consistentie heel belangrijk.

Je beging met 1 view, daarna 100 en zo bouw  je dat op. En je moet publiek krijgen, en dat doe je door reclame te maken voor je video’s op bijvoorbeeld je social media kanalen.

Je hebt bijvoorbeeld en YouTube kanaal nodig waar je video’s komen te staan. Vervolgens kan je dan een kanaal aanmaken onder je eigen naam of onder je “merknaam”. Voor meer informatie over vloggen zie:  hoe kan je geld verdienen met vloggen en over YouTube zie: Hoe Kan Je Geld Verdienen Met YouTube?

Affiliate MarketingAffiliate marketing

Affiliate marketing is echt mijn favoriete manier van online geld verdienen. Je promoot kort gezegd andermans producten in ruil voor commissie. En dat doe je met je unieke affiliate link.

Dus: Jij hebt een product uitgezocht in een affiliate netwerk (bijvoorbeeld PayPro), Je bouwt er en website omheen, plaatst content op die website, en aan het eind van ieder blog verwijs je, heel subtiel, naar het product wat je promoot.

En dat doe je met je eigen unieke affiliate link. Deze krijg je als je inlogt in PayPro bij het product wat je wilt gaan promoten.

Als je dan doorgaat met content plaatsen, dan wordt je, op een gegeven moment, gevonden in Google, omdat je hoger in Google komt te staan. En dan ga je bezoekers krijgen. Deze komen dag en nacht. En als dat eenmaal gebeurd, dan houdt het nooit meer op.

Een deel van die bezoekers zal op jouw unieke affiliate link klikken.  Als ze dat doen, dan komen ze automatisch uit op de verkopende website van het product wat jij promoot. De product eigenaar zal dan de rest doen 🙂

En dan komt het moment waarop jij zit te wachten. Een deel van degenen die geklikt hebben op jouw unieke affiliate link zal het product kopen. jij krijgt dan automatisch je commissie uitbetaald! En dan heb je het over 1 sale!

Want het is echt heel goed mogelijk om met 1 website zo’n €200,– per dag te verdienen.  Dat is ruim €6000,– per mand. Met 1 website! Syel je ens voor dat je 5 van die websites hebt….

Je snapt het al. als je website loopt, ga je opschalen. Zeker als je veel geld wilt verdienen!

Plaats je artikel op artikelwebsites

Deze tip is in het verlengde van bovenstaande tip, maar dan zonder website. Wat je namelijk gaat doen is artikels plaatsen op een artikel website.

Je hebt dan niet zelf een website nodig en ook geen technische kennis of een speciale vooropleiding.

Een website waar je je artikel kunt plaatsen is artikelwebsite.nl. hier kun je gratis je artikel plaatsen. Je artikel moet dan meer dan 500 woorden zijn (liefst meer) en als je dan een product promoot met een hoge commissie, dan kan je veel geld verdienen!

Je stuurt je bezoekers dan weer door met je eigen unieke affiliate link, net als in het vorige punt, naar de verkopende website van de product eigenaar, een deel van deze “klikkers”zal het product kopen en jij verdiend geld!

Iedereen kan dit doen jij ook!

Misschien vindt je dut gedurfd gezegd, maar het is waar. Ik zeg het nog een keer: Iedereen kan dit!

Je hebt namelijk geen speciale technische kennis nodig, en geen speciale vooropleiding. Leeftijd speelt ook al geen rol. Er zijn mensen die beginnen als ze 16 zijn, en er starten mensen van 80 jaar oud. En het mooie is: het lukt ze!

Met bovenstaande geheime trucks kun je aan de slag. Zo kun je daadwerkelijk gaan zorgen dat ook jij veel geld gaat verdienen!

Misschien wil je wel een beetje hulp!

Ja het klinkt wel allemaal leuk, en het kan allemaal wel. het kan zeker! Maar, wat zij n de kleine kneepjes “van het vak dan”? Hoe kom ik aan een onderwerp, een goed zoekwoord? En hoe zit het met de title-tag, alt-tag en de META-omschrijving? Hoe maak je een pakkende titel, zodat mensen in Google naar jouw website klikken?

Voor al deze vragen en meer is er een antwoord!

Goede vriend Jacko Meijaard heeft een complete videotraining gemaakt, de Affiliate Marketing Revolutie, waarin bovenstaande vragen beantwoord worden, en bovenstaande tips en tricks aan bod komen.

En nogmaals, je hebt geen speciale vooropleiding nodig en geen speciale technische kennis. Zelfs digibeten kunnen het! Het enige wat jij moet doen is klikken op onderstaande link, en de rest volgt vanzelf:

de link van jacko’s online videotraining.

Ik wens je veel succes!

P.S. Je hebt een 30-dagen niet-goed-geld-terug garantie!

P.P.S. Heb je een vraag? is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.