Je Vaste Baan Opzeggen!

Dit is wel een hele goede reden om voor jezelf te gaan!

Je denkt er aan om voor jezelf te beginnen met internet marketing, en je hebt er alles voor over, echt alles…of niet?
Hoe graag wil je het? want als puntje bij paaltje komt, durf je dan wel je vaste baan op te zeggen? Of vind je het een te groot risico?

Kijk ieder mens heeft dromen en ook doelen in het leven. Maar als je iets wilt bereiken zul je soms een stap moeten zetten ook al is die moeilijk.

Maar als je dat eenmaal hebt gedaan zul je er veel voldoening uit trekken want de voordelen zijn groot:

Heel Nederland staat wel eens in de file maar jij nooit meer!

vaste baan opzeggen

Ik heb ze gesproken: mensen die hun werkdag standaard met de file beginnen. Elke dag staan ze er in. Zonde van je tijd. Jij hoeft nu alleen maar je laptop te pakken en op de bank te gaan zitten en je kunt beginnen! Zo kun je geld verdienen vanuit je luie stoel ­čÖé

Je werkt wanneer jij wilt!

Als je voor een baas werkt, dan bepaalt deze wanneer je begint (hoe laat je dus op je werk moet zijn), hoe lang je pauze hebt, en hoe laat je weer naar huis mag. En er zij er ook genoeg die moeten overwerken!

Dan moet je je vakantie ver van te voren aanvragen, want niet iedereen mag tegelijkertijd met vakantie. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Als je eigen baas bent dan bepaal je het allemaal lekker zelf. Ja het werk moet wel worden gedaan, maar jij bepaalt wanneer.

Ben je een ochtendmens, dan sta je lekker om 5 uur op en ga je aan de gang. Ben je een avondmens, dan doe je het lekker tot in de late uurtjes. Maar jij bepaalt wanneer.

En als je er even uit moet om een boodschap, of bijvoorbeeld tandartsbezoek, dan ga je gewoon. Er is geen baas die je tegenhoudt, want die ben je zelf!

Vaste baan opzeggen

Je werkt waar je wilt

Ik zit zelf in een groep mensen die locatie onafhankelijk ondernemen ideaal vinden, en het ook toepassen. Mij lijkt het ook ideaal, maar ik werk nog steeds vanuit Nederland. Maar anyway, het kan!

Voor internet marketing en ook affiliate marketing heb je maar een paar dingen nodig:

  • Je laptop
  • Internet
  • een plekje om te zitten en je laptop neer te zetten

Dat is de basis die je nodig hebt. En, je snapt het al, je kunt het dus overal ter wereld doen.

Wil jij dus locatie onafhankelijk werken, dan is dit en ideaal concept!

Je kunt jezelf veel beter ontwikkelen als persoon!

Je hebt het zelf in de hand ­čÖé
Als je voor een baas werkt, dan krijg je de opleidingen die hij voor je nodig vindt.

Als je eigen baas bent, dan moet je zelf zorgen voor de inkomsten, een eigen business opbouwen, en zal je als persoon moeten groeien. Daar zal dus de nodige coaching bij om de hoek kijken.

Je moet namelijk dingen gaan doen die je nog nooit eerder hebt gedaan, of waar je nog nooit eerder aan hebt gedacht. Dit zal je allemaal nog moeten leren!

The sky is the limit qua inkomsten

Als (online) ondernemer bepaal je in feite zelf hoeveel je verdient. Er is geen maximum aan verbonden.

In het begin zul je nog weinig verdienen, maar als je het goed aanpakt: The sky is the limit!

Je wilt nu wel echt voor jezelf beginnen, maar hoe doe je dat?

Een goede vriend van mij is al jaren online ondernemer en hij houdt zich al jaren bezig met online marketing, en wel affiliate marketing om precies te zijn.Hij heeft die kennis niet voor zichzelf willen houden. En daar heb jij zeker geluk mee.

affiliate marketing revolutie

Hij heeft die kennis in een online videotraining gegoten, wat de Affiliate Marketing Revolutie is geworden.

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op? Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.