Thuiswerken Tips Zo Wil Je Nooit Meer Anders!

Thuiswerken tips

Het is nog nooit zo stil geweest op de Nederlandse wegen als afgelopen half jaar. Want zo ongeveer heel Nederland werkt thuis. En om dat goed te kunnen doen krijg je van mij Thuiswerken Tips!

Ja toegegeven: als beveiliger, verpleegster, kapper chauffeur, en nog wel meer van zulke beroepen kan je niet thuiswerken. Maar heel veel kantoormedewerkers hebben hun kantoor niet meer gezien. En hoe gaat dat dan, dat thuiswerken? Zit je dan met je laptop op schoot in bed?

Hieronder vindt je wat Thuiswerken Tips:

Kleed je aan!

Het is zo verleidelijk om jezelf niet aan te kleden! Toch is het beter om dat wel te doen. Je zit dan namelijk in je ” werk-modus” in plaats van die van vrije tijd.

En dan nog een reden om je aan te kleden: Wat heb jij aan ‘s-nachts? Pyama? er zijn genoeg mensen die ongekleed slapen. En om werkelijk bloot achter je laptop te kruipen…. stel je voor je krijgt een onverwachte video-vergadering…..

Dus kleed je aan is de eerste tip!

Zorg voor een goede werkplek

Thuiswerken tips

Dit is mijn tweede tip: zorg voor een goede werkplek. Aan een tafel of bureau. Veel werkgevers willen wel zorgen voor een bureaustoel zodat je lekker kunt werken en het liefst niet gestoort wordt

Ga in ieder geval niet met je laptop op schoot op bed of op de bank zitten! Dit komt je productieviteit niet ten goede.

Maak een planning

Maak een realistische planning van je werkdag en houdt je er aan. Hiervoor kan je een to-do list voor maken en als je een punt hebt afgewerkt: afstrepen. lekker is dat!

Is je hele lijst afgewerkt, dan is je werkdag om en doe je je laptop dicht.

Er zijn genoeg thuiswerkers die de verleiding niet kunnen weerstaan om tot in de late uurtjes door te gaan. Niet doen. Toen je op katoor werkte ging je als je klaar was naar huis.

Dat moet je thuis ook doen: lijst afgewerkt – dag om – laptop dicht – vrije tijd is begonnen!

Plan pauzes

Een veelgehoorde klacht van thuiswerken is de afleiding. Maar dat heb je op het werk toch ook? je loopt dar toch ook naar de wc of koffieautomaat en komt die leuke collega tegen en je maakt een praatje?

Plan 2 a 3 korte pauzes voor de afleiding, plan 10 minuten voor de was (in d emachine of de droger) en je kunt er weer tegenaan

wat betreft afleiding: zet tijdens je werkblokken je email dicht en je telefoon op stil. Je moet wellicht bereikbaar zijn, maar tijdens je werkblokken kun je beter niet op je telefoon of mail kijken.

Zorg dat je goed bij je documenten kan.

Belangrijk voor thuiswerken is dat je goed bij je documenten kan. Daarvoor heb je vaak een ” remote desktop connection” Zorg dus dat ie goed werkt en dat je internet verbinding thuis ook goed is!

Maak afspraken met je gezin of huisgenoten

Door goede afspraken te maken met je huisgenoten kun jij ongestoord je werk doen. Jij kan er dan voor zorgen dat, terwijl je aan het werk bent, er geen huisgenoten bij je komen binnenvallen.

Je hebt duidelijk afgesproken wanneer je werkt (dan komen ze niet bij je) en wanneer je pauze neemt (dan kun je ze even te woord staan)

Wat doe je voor werk?

Goede vraag. Het werk wat je op kantoor deed doe je nu thuis. Vindt je het nog leuk? nu je thuis werkt?

Weetje, ik, en een hele groep ondernemers werken al heel lang thuis. Al ver voor de Coronacrisis

Wij verdienen geld op het Internet. Dat klinkt wellicht wazig, maar er worden echt sucessen behaald. Kijk eens op dit forum onder ” succes launge

Jacko, de eigenaar van het forum, legt in onderstaand video uit wat de voornaamste reden is dat hij vorig jaar in 1 maand 100K+ heeft binnengehaald:

Misschien wil jij het ook wel. Kun je naast je thuiswerk doen. Ik zeg: gewoon mee beginnen! Maar wat doen we online?

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is het promoten van het product van iemand anders. En als dat tot een verkoop leidt, krijg je commissie.

Jacko heeft dat heel mooi uitgelegd in een video:

Nieuwe thuiswerk voor jou?

Nieuwe uitdaging voor je? Ik kan het mij voorstellen! Je kan, zolas gezegt geheel naast je huidige thuiswerk starten.

Om jou te helpen heeft Jacko de Affiliate Marketing Revolutie opgericht, inmiddels onlangs geheel vernieuwd.

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op?Het enige wat je moet doen is op onderstaande button klikken en de rest wijst zich vanzelf! Kijk de eerste video gratis!

affiliate marketing beginnen

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.