Waarom Een Spelling Checker Zo Belangrijk Is!

spelling checker

Waarom een spelling Checker?

Je staat er niet altijd bij stil maar als jij een professionele website hebt, dan is het wel heel belangrijk om zo min mogelijk taalfouten te hebben op je website.

Veel mensen interesseert het niet of je taalfouten op je website hebt. Ikzelf vind het wel netjes om geen taalfouten te hebben op je website.

Maar goed, je schrijft niet voor jezelf, maar voor je bezoekers en die haken af als ze op hinderlijke taalfouten stuiten.

Reden te meer om te zorgen dat er zo min mogelijk taalfouten op je website te vinden zijn!

Gebruik een spelling checker: je bezoekers zullen je serieus nemen!

Een bezoeker beslist binnen een fractie van een seconde of deze op jouw website blijft of niet. En als deze (hinderlijke) taalfouten ziet, dan is de bezoeker weer van je website weg.

Reden te meer om te zorgen dat jouw website zo min mogelijk taalfouten heeft.

Dan zorg je er voor dat bezoekers langer op je website blijven, en dat is weer goed voor je bouncepercentage en je conversies.

Je kunt natuurlijk de spelling checker gebruiken die in Word is geïnstalleerd. Ook Google heeft een spelling checker. Sterker nog, als ik het niet zeker weet, vraag ik het aan Google.

Maar computers moet je nou eenmaal bijwerken. en als de “woordenlijst”niet is bijgewerkt, dan kan je wat missen.

Daarom is het goed om, als je op zeker wilt gaan, hier goed na te laten kijken.

Huur een professionele “spelling checker” in

Het hoeft niet duur te zijn, en er zijn ook wel studenten of afgestudeerden te vinden die voor weinig geld jouw teksten willen nakijken.

Als je een website hebt en professioneel wilt overkomen, omdat je bijvoorbeeld als affiliate producten promoot, en je daarom geen of weinig fouten in je teksten mag hebben, dan zal ik je zeker aanraden iemand te vinden die je teksten voor je kan nakijken

Zo iemand kun je vinden op een site als sitedeals.nl

Laat je jezelf niet gek maken!

Misschien heb je het al ontdekt, maar ik maak ook taalfouten. en ik check mijn teksten altijd na. En dan nog kom ik later taalfouten tegen.

En een paar foutjes op een tekst van 1000 woorden is nou ook weer niet zo erg.. Hoe groter je site, des te belangrijker is het om ze eruit te hebben.

En als je later nog een foutje tegenkomt, dan haal je hem gewoon gelijk weer weg.

Zelf een (affiliate) website opzetten zonder taalfouten

Wil jij zelf een website opzetten om daarmee geld te verdienen, en is het daarom belangrijk dat er zo min mogelijk taalfouten in zitten?

Dan weet ik iemand die jou helpen wil!

spelling checker

Die goede vriend van mij heeft een complete, pas geheel vernieuwde videotraining gemaakt, de Affiliate Marketing Revolutie.

Als je deze volgt heb jij straks een website waarmee jij geld gaat verdienen.

Zodra jij je inschrijft ge je binnen 5 minuten aan de slag.

Je kunt namelijk letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding. Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

affiliate marketing beginnen

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.