Home » Snel verdienen, 4 voorbeelden en een alternatief!

Snel verdienen, 4 voorbeelden en een alternatief!

  • door
snel verdienen

Je hebt gezocht op “snel verdienen” en dat is dan ook de reden dat je op mijn website terecht bent gekomen. En dat is maar goed ook. Tegenwoordig moet alles snel. Het internet moet snel. De wereld moet heel snel. geld uitgeven moet snel, en dus ook geld verdienen, dat moet ook snel. Anders klopt het niet toch?

Dus jij wilt “snel verdienen”?

Dat betekent dus dat je snel geld wilt verdienen. Maar is snel altijd wel goed?

Ik heb meer het idee dat als je snel geld gaat verdienen, dat de inkomensstroom ook snel weer voorbij is. Dus dan heb je even snel geld verdient en kan je steeds weer opnieuw bronnen gaan zoeken van snel geld verdienen. Is dat wel handig?

Kan je dan niet beter een structurele manier van geld verdienen hebben? eentje die maandelijks terugkomt? een wederkerend, een passief inkomen?

Ik denk het wel.

Voorbeelden van “snel verdienen”

Ik geef je hieronder een paar voorbeelden van “snel verdienen” Doe er e voordeel mee!

ruim je zolder op!

Dit is by far de snelste manier van geld verdienen. Ruim je zolder op, verkoop alles wat je niet nodig hebt en je hebt direct (dus snel) geld!

Er is alleen een nadeel: het genereert maar 1X geld. Je hebt geen blijvend, en al helemaal geen wederkerend inkomen. Maar het is wel snel!

Wordt klusjesman

Ben jij handig en heb je zeker geen twee linkerhanden, dan kun je je laten inhuren als klusjesman.

In principe kun je afspreken dat je na elke klus afrekent. Dan heb je direct = snel geld verdient!

emails lezen

Wat is er nou eigenlijk makkelijker dan geld verdienen met het “lezen” van e-mails? Of eigenlijk: je hoeft alleen maar in de mail te klikken. Je komt dan automatisch op de website van de adverteerder. En dan is het al klaar. dan heb je direct = snel €0,01 verdient!

Maar voordat je de vlag gaat uithangen voor deze verdienste, het is natuurlijk de bedoeling dat je daar een “heleboel” van doet.

Als je jezelf aanmeldt bij Euroclix kun je behalve “e-mails lezen” ook enquêtes invullen, online shoppen (cashback)en nog veel meer! Als je het goed doet kun je er wel zo’n 500 euro per maand mee verdienen!

geld vragen voor vriendschap

snel verdienen

Het klinkt misschien een beetje gek in de oren, maar je kunt geld verdienen door je in te laten huren als “vriend”al is het platonisch.

Het zijn dus niet de vrienden die je al hebt, maar op een site als rentafriend.com kun je geld verdienen door iemands vriend te worden. Het tarief is 10-50 euro per uur.

Er wordt wel beweerd dat je er 1500 euro per maand mee kan verdienen door samen leuke dingen te doen, dingen die je normaal alleen met je echte vrienden doet!

Alternatief voor “snel verdienen”

Ja ik heb natuurlijk ook een alternatief voor “snel verdienen” Als je mij een beetje kent dan wist je dat je dit kon verwachten!

Want tegenover “snel verdienen” wat in feite kortstondig is, staat wat mij betreft een manier van geld verdienen waar je wat aan hebt voor de lange termijn.

een manier van geld verdienen wat zelfs een passief inkomen kan zijn. En dat is een inkomen, waar je op dát moment niets voor hoeft te doen. De inspanning had je al geleverd

Je hoeft het alleen maar te onderhouden!

Affiliate marketing

De manier die ik toepas is affiliate marketing.

Affiliate marketing is dat je het product promoot van iemand anders. En als dat tot een verkoop leidt, krijg je commissie. En dan heb je 1 product “met succes gepromoot” is dus verkocht!

Hoe je dat verder doet lees je op mijn pagina over affiliate marketing!

Snel verdienen? of…passief inkomen…

Als het aan mij lag zou ik voor het laatste gaan!

Om jou op weg te helpen om te starten met affiliate marketing heeft mijn goede vriend Jacko een videotraining genaakt: de Affiliate Marketing Revolutie.

In deze videotraining laat hij precies zien hoe je een winstgevende website maakt. Je gaat dan echt meer geld verdienen dan alle zwart geld methodes bij elkaar!

Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding. Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande knop klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.