Snel Geld Verdienen? 5 Tips + een BONUSTIP!

snel geld

Jij wilt snel geld verdienen? Wie wil dat nou niet? Het kan zijn dat je snel geld nodig hebt, of dat je gewoon snel wat meer geld wilt (bij) verdienen. Het maakt niet uit. Jij wilt snel geld verdienen, en ik geef jou vijf tips om je op weg te helpen!

Ruim je zolder op en verkoop wat je niet nodig hebt op Marktplaats

Als je goed gaat zoeken kun je altijd wel iets vinden wat je kunt verkopen. speelgoed waar je kinderen op uitgekeken zijn of wat dan ook. Marktplaats is veelal gratis.

Je kunt het natuurlijk ook verkopen op Facebook groepen bij jou in de buurt. Verkoopt wat sneller. je hebt zo een paar tientjes te pakken: Snel geld!

Garage sale

In het verlengde van bovenstaand: Houd een garage sale. Zet een paar tafels neer en plaats alles wat je niet nodig hebt en verkoop het. Je kunt het aankondigen op Facebook. Laat de klanten maar komen!

Verdien makkelijk met Cashback

Dit is iets waar velen niet bij stil staan. Als jij iets koopt online, dan kun je cashback krijgen. En dat kan lekker oplopen!

Als jij je inschrijft bij bijvoorbeeld Euroclix, dan kun je shoppen in meet dan 2000 online winkels, en daarbij cashback krijgen. Je krijgt het dan in de munt van Euroclix (clix) en je saldo kun je weer uit laten betalen op je bankrekening!

snel geld

Verkoop je oude mobieltje online

Ja dat geloof je niet! maar zelfs je oude mobieltje levert nog geld op! het geld krijg je meestal binnen 24 uur op je rekening gestort. En dat kan soms best goed uitkomen!

Verkoop je gelezen boeken via Bol.com

Ook dit geloof je niet! Je hebt een boek gelezen en je bekijkt het toch geen tweede keer? Verkoop het dan! Je zult er geen grote bedragen voor krijgen maar, alles is meegenomen toch?

Neem je uitgaven onder de loep

Ook al heb je het niet krap, het is altijd goed om je uitgaven onder de loep te nemen. Eens goed te kijken wat je uitgaven zijn en wat je kunt schrappen.

Sommigen hebben “slapende abonnementen” op tijdschriften die ze niet eens meer lezen. Ik had laatst een abonnement op de trein van vijf euro per maand die ik niet meer gebruikte.

Door dit op te zeggen verdien je geld!

Online geld verdienen

snel geld

Dit wordt de allerbeste tip! Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik die geef.

Je verdient wel niet “snel” zeker in het begin niet, maar het is wel de beste manier van (online) geld verdienen!

Het is online, dus je bent absoluut niet gebonden aan een bepaalde plaats. Je kunt letterlijk overal ter wereld geld verdienen. Handig als je nog een wereldreis wilt maken!

Je bent eigen baas, dus je bepaalt zelf wanneer je werkt! De één begint ‘s-morgens om 4 uur, de ander werkt liever tot in de late uurtjes door.

Het is aan jou wanneer je werkt. je hoeft daar immers geen verantwoording voor af te leggen aan een baas, want die baas, dat ben je zelf.

Is er een plafond aan wat je kan verdienen met online geld verdienen? Dat is toch wel handig om te weten.

Het antwoord is: nee! In deze business kun je verdienen wat je wilt. Alles valt of staat met de tijd, liefde en energie die je in je eigen business wilt en kunt steken.

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is dat je het product promoot van iemand anders. En als dit tot een verkoop leidt, krijg je commissie (geld dus).

Wat moet je dan doen?

Je begint met het inschrijven bij een affiliate netwerk bijvoorbeeld Daisycon of PayPro.

Het is meestal gratis.

Als je dan bent ingeschreven dan kun je een product uitzoeken om te gaan promoten.

PayPro heeft voornamelijk digitale producten en Daisycon fysieke. Daarnaast zijn er nog wel meer affiliate netwerken. En behalve daar kun je ook inschrijven bij een partnerprogramma van een bedrijf zoals Bol.com.

Er zijn dus diverse mogelijkheden, bij diverse affiliate netwerken of partnerprogramma’s. Maar: schrijf je in, zodat je een product kunt uitzoeken!

Zoek een product uit waar je veel vanaf weet, om deze te promoten

En al je dan bent ingeschreven, dan zoek je je product uit in “campagnes” wat je wilt gaan promoten!

En als het je eerste keer is, dan is het heel handig om een product uit te zoeken waar je veel vanaf weet. Waar je veel verstand van hebt.

En zodoende kan je daar een goede tekst over schrijven.

Want om bezoekers op je website te krijgen, moet je hoog staan in Google. En omdat voor elkaar te krijgen moet je een beter blog schrijven dan je concurrent.

Dan lukt het je alleen om zo’n goed blog te schrijven als je zelf veel verstand hebt van je te promoten product!

Bouw er een website omheen

affiliate marketing
WordPress website

Ik raad altijd aan om te promoten met een eigen website. Die website is van jou, jij bepaalt wat ermee gebeurd. Als je het op Facebook laat, dan bepaalt Facebook. Het kan zomaar gebeuren dat je je content kwijt raakt.

Bouw dus je eigen website. Het makkelijkste is WordPress. Dat doe je als volgt:

Je bestelt daar je domeinnaam en een hosting pakket bij bijvoorbeeld  Neostrada.

Je domeinnaam moet te maken hebben met het onderwerp van je product wat je wilt promoten. De domeinnaam kan het beste kort zijn, makkelijk te onthouden en autoriteit uitstralen.

Verder kun je het beste voor Nederland een .nl of een .com domeinnaam hebben.

Een .nl domeinnaam en een hosting kost maar enkele tientjes per jaar.

Om een website op te zetten heb ik voor jou een stappenplan.

Vul je website met content

En als je website staat, dan vul je hem met content.

Eerst vul je je homepage, dat is het eerste waar men op beland. En vervolgens je blogs elke week 1 of 2.

Goede unieke content (dus niet van een andere website gekopieerd.)

Wat in het begin moeilijk is, maar wat je toch moet proberen te achterhalen: Wat willen je bezoekers lezen. Schrijf daarover!

Je moet het zo zien:

Je bezoeker heeft een probleem. Jij lost het probleem op door middel van jouw website. door middel van jouw content.

En aan het eind van je blog verwijs je, heel subtiel, naar een nog betere oplossing van hun probleem: het product wat jij promoot!

Schrijf goede unieke content van goede kwaliteit (niet van een andere website gekopieerd) en plaats regelmatig, 1-2X per week een blog op je website.

Dit zodat je gevonden wordt in Google en dat Google jouw website als een serieuze website ziet. Dit is omdat Google de beste zoekresultaten wil.

Gebruik  de juiste zoekwoorden

Inderdaad: gebruik de juiste zoekwoorden, doe een goed zoekwoordenonderzoek.

Je wilt gevonden worden in Google. En dat doe je met een “zoekwoord” een “focus Keyword” en dat is een hele belangrijke, want je kunt van te voren bekijken hoeveel concurrentie erop zit en hoe vaak er op gezocht wordt.

Wat ook een goede tip is om langere zoekwoorden te gebruiken. zgn “long tail keyword” Met deze keywords zul je eerder kunnen scoren vanwege de lagere concurrentie.

Laat de bezoekers maar komen!

Als jij alles goed doet, dan komen de bezoekers vanzelf. In het begin gaat alles nog mega traag, maar naarmate de tijd vordert en je elke week op regelmatige basis content plaatst, zullen er steeds meer bezoekers komen!

En dat gaat op en gegeven moment serieuze aantallen worden!

En nu komt het!

Jij hebt je product uitgezocht en met dat product heb jij je eigen unieke affiliate link gekregen. Die link stop je, heel subtiel, aan het eind van je blog om je product te promoten.

Als je bezoekersaantallen toenemen zal een deel daarvan op jouw link klikken.

En als dat laatste toeneemt, dan zal een deel van je bezoekers die klikken op jouw link, het product kopen!

Dat wil jij ook!

Ik kan mij voorstellen dat jij ook zo’n stabiele vorm van geld verdienen wilt!

Om jou op weg te helpen om te starten met affiliate marketing heeft mijn goede vriend Jacko een videotraining genaakt: de Affiliate Marketing Revolutie.

In deze videotraining laat hij precies zien hoe je een winstgevende website maakt. Je gaat dan echt meer geld verdienen dan alle zwart geld methodes bij elkaar!

Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding. Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande knop klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.