Snel Geld Verdienen Vanuit Je Luie Stoel

Vind jij ook dat er zoveel tijd verloren gaat in werken? Dit wil je niet missen! vindt hier de mogelijkheden om vanuit je luie stoel geld te verdienen!

Geld verdienen vanuit je luie stoelJe zit op een avond in je luie stoel naar die veel te saaie TV programma te kijken, en bedenkt dan ineens dat je je tijd wel beter zou kunnen besteden. Dit, terwijl het buiten echt ” beestenweer ” is en je er echt niet uit gaat. Kan je dan geen geld verdienen vanuit je luie stoel?

Dat zou toch wel lekker zijn. Geld verdienen vanuit je luie stoel. De meeste mensen moeten hun huis uit om hun “9 tot 5 baan”te draaien bij hun “baas” en dan ook nog zowel heen als terug in die file staan…..

Tja, als je dan vanuit je luie stoel je geld kan verdienen, dat zou toch heerlijk zijn? Niet “op tijd “bij je “baas”te hoeven zijn, maar thuis in je luie stoel werken op een tijd die jou uitkomt. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Het antwoord op deze vraag is: geld verdienen met het Internet!

En wat is dan “geld verdienen met het internet? en hoe doe je dat?

Waarom ga je online geld verdienen?

Waarom zou je je 9 tot 5 baan inruilen voor een cariere vanuit je luie stoel? of eigenlijk zou je in dit geval die luie stoel in kunnen ruilen voor een terrasje aan het strand (bij mooi weer) of waar ook ter wereld, het kan het gekste plekje zijn wat je maar kan bedenken, als je je laptop maar hebt en een wifi (internet) verbinding. Dan kun je aan de slag!

En zeg nou zelf, dat klikt toch veel beter dan een baan tussen 4 muren van 9 tot 5? Maar dan is nu de vraag: hoe krijg je dit voor elkaar?

Snel geld verdienen vanuit je luie stoel

Je luie stoel, of nogmaals, welke plek maar ook. Als je je laptop maar hebt en een internet verbinding. Dan kan jij aan de slag. Maar wat ga je dan doen?

Heb je wel eens gehoord van Affiliate marketing?

Affiliate marketing is dat je een product van een ander promoot in ruil voor commissie. Dus stel:

Jouw vriend heeft een mooi product. jij wilt het voor hem gaan promoten. Daardoor ontstaat een verkoop van dat product Jij ontvangt dan commisie over de verkoop! Maar hoe gaat dat dan in zijn werk?

  • Jouw vriend heeft dus een product. Deze heeft hij geregistreerd in PayPro (bijvoorbeeld, is een betaalnetwerk)
  • Jij bouwt er een website omheen
  • Je plaatst  content op jouw website en gaat daar mee door om het product te promoten
  • je ontvangt via Google bezoekers naar je website
  • Een deel van de bezoekers koopt het product en jij verdient geld!

Dit is heel beknopt hoe het werkt.

Nu even punt voor punt

  • Jouw vriend in dit voorbeeld heeft een product geregistreerd bij PayPro. Jij hebt je ook geregistreerd bij PayPro, (gratis als affiliate, voor product eigenaren niet gratis) en pakt jouw unieke affiliate link. de laatste 5 cijfers van die link is jouw PayPro ID.
  • Je bouwt er een website omheen. Deze kun je bestellen bij Versio (hosting en domeinnaam voor maar 13 euro per jaar) of, nog beter Neostrada. Dan krijg je gratis een SSL-certificaat erbij. (veilige website, https://)
  • Je plaatst content (= je teksten)op jouw website. Goede, unieke content. Dat waar je bezoekers echt wat aan hebben. En ga door met plaatsen van content. Maak blogs van minimaal 1000 woorden.
  • In het begin zul je nog weinig resultaat zien. Maar als je door gaat met plaatsen van content, dan zal Google je website opmerken, en dan zul je bezoekers krijgen via Google.
  • een deel van die bezoekers gaan klikken op jouw link, en en deel van die  “klikkers”zal het product kopen, en dan verdien jij (en je vriend) geld!

Lees meer over wat is affiliate marketing. en affiliate marketing. is dat echt iets voor mij ?

Als je een nieuwe blog maakt dan heb je een focus trefwoord (zoekwoord) waar je op gevonden wilt worden. Daarvoor ga je dan ook onderzoek doen bij bijvoorbeeld Google AdSense. Het is namelijk wel handig dat je een website maakt over een onderwerp waarop mensen zoeken. Anders doe je het voor niets.

En als je dat gedaan hebt ga je content maken. dan ga je je website vullen met content. en die website is nooit af. Je zorgt dat je hele goede, unieke content maakt. blogs van minimaal 1000 woorden, en… beter dan de concurrent. als je dat doet, dan zal Google je opmerken en je hoger in Google gaan plaatsen dan de concurrent!

Google wil alleen de beste zoekresultaten, en als jij betere content maakt dan de concurrent, dan zal Google je ook hoger gaan plaatsen dan de concurrent.

En dit kun je doen vanuit je luie stoel! of op een plek die jij er goed voor acht. het gaat er om dát je het doet. In het begin zal het veel werk zijn om gevonden te worden in Google. Maar als je eenmaal gevonden bent en je krijgt bezoekers, dan houdt die bezoekersstroom niet meer op.

Als jij maar doorgaat met content plaatsen, Minimal 1 blog van 1000 woorden per week. Dan gaat het lukken!

Nu is het aan jou!

Ik kan mij zo voorstellen dat je na het lezen van dit blog ook graag vanuit je luie stoel geld wilt verdienen. Of vanaf welke plek dan ook. Het kan wat dat betreft niet gek genoeg. Of het nu die luie stoel is, of je bed. of dat leuke terrasje. Het maakt niet uit. Als je maar je laptop hebt en internet. een (wifi) internet verbinding. Dan kun je aan de slag.

Maar ik kan mij ook voorstellen dat je zoiets hebt van “ik kan wel wat hulp gebruiken”

Goed nieuws: die hulp is beschikbaar! Goede vriend Jacko Meijaard heeft hiervoor de AMR opgericht. De Affiliate marketing Revolutie. 

Dit betreft een complete videotraining, waarin alles tot op detail wordt uitgelegd. je kunt zelfs elke muisklik volgen. En als je dan iets niet snapt, dan kun je je vragen stellen in een bijbehorend forum, waar nu al meer dan 3000 mensen lid zijn en jij alvast gratis lid kunt worden.

Dus wat houdt je nog tegen? Het is nu aan jou! Wil je je bestaande leventje houden? of wil je werken vanuit je luie stoel? Ik zou het wel weten!

Ik wens je veel succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.