Snel Geld Verdienen Ik Kan Dat Wel!

Snel geld verdienen kan welVeel mensen hebben traditiegetrouw goede voornemens bij oud en nieuw, om ze vervolgens niet te houden. Zo zijn er al heel wat mensen rond de jaarwisseling gestopt met roken, en begonnen in het nieuwe jaar weer.

Wat zijn jouw “goede voornemens?” En ga je je er aan houden?

Snel geld verdienen ik kan dat wel

Ik ben lid van een fantastisch forum. Op dit forum zijn een aantal leden, waaronder ikzelf,  die hebben het voornemen om in 2020 hun baas te ontslaan. dat wil zeggen, dat zij ergens in 2020 stoppen met ” voor een baas” te werken, maar eigen baas zijn / worden. Werken waar en wanneer je maar wilt. Lijkt je dat ook niet wat?

Maar dan vraag je je natuurlijk af “wat doen jullie dan?”Wij houden ons voornamelijk bezig met affiliate marketing. Affiliate marketing is dat je een product van een ander promoot in ruil voor commissie. Die commissie krijg je dan als je met succes een product promoot.

Maar hoe werkt dat dan? Kijk op: affiliate marketing is dat echt iets voor mij?

Hier een korte beschrijving:

  • Je zoekt een product uit (in Paypro)
  • Je bouwt er en website omheen
  • je plaatst content op die website voor dagelijks gratis bezoekers uit Google
  • je pakt je unieke affiliate link en plaatst die op je website
  • je wordt gevonden in Google door bezoekers en een deel daarvan klikt op je link
  • Een deel van de bezoekers die op je link klikken koopt het product en
  • Jij verdient geld!

Dit is dus in het kort. maar nu volgt hieronder een duidelijkere beschrijving:

snel geld verdienen kan welAffiliate marketing

Wat is er mooi aan affiliate marketing? Je hoeft zelf geen product te hebben, niet aan klantenservice te doen. Je hoeft geen voorraad te hebben noch producten op de post te doen. Je kunt dus affiliate marketing dus overal ter wereld doen. als je maar je laptop en een internet verbinding hebt, dan kun je aan de slag!

Ik vind dit echt mooi aan affiliate marketing. zo was ik bij mijn familie in Brazilië, en daar hadden ze, in vergelijking met Nederland, erg langzaam internet via de schotel. Maar ik kon er gewoon mee werken.Maar je kunt ook gewoon geld verdienen thuis vanuit je luie stoel!

We gaan beginnen

Als je geld wilt verdienen met het internet, dan moet je ergens beginnen. veel mensen blijven in de status van lezen, kijken en internet afstruinen, maar ondernemen geen actie. dit is een grote fout die men maakt. Je moet actie ondernemen om iets te bereiken. In de stappen hieronder vertel ik wat we gaan doen.

Meld je aan bij affiliate netwerk (PayPro)

Er zijn verschillende affiliate netwerken. een bekende daarvan is PayPro. Deze gaan we in deze uitleg gebruiken Meldt je aan en registreer je als affiliate (gratis)

Een voordeel is dat PayPro voornamelijk digitale producten heeft. Deze hebben een hoge commissie. De commissie die je verdiend is direct beschikbaar op je PayPro account, en kun je laten overboeken naar je bankrekening.

een ander affiliate Netwerk is Daisycon. Ik heb er echter geen ervaring mee.

Paypro logoKies een product uit om te gaan promoten

Nu je je hebt aangemeld bij PayPro, ga je een product uitzoekenin “affilaite campagnes”(alleen ingelogd te zien)
Maar welke moet je hebben?

Pak een product uit de eerste drie pagina’s van de affiliate campagne overzicht. Hoe hoger de PayPro score, hoe meer concurrentie je hebt.  Maar je kan er dan ook vaak meer mee verdienen.

Bij een lagere score heb je ook minder concurrentie, en het product wordt minder verkocht. Dit hoeft niet erg te zijn, want bij een nieuw product zijn er nog niet veel affiliates mee aan de slag geweest en is het product nog niet veel verkocht.

Kies een product uit wat je ligt, waar je zelf wat vanaf weet. Dat maakt het promoten wat makkelijker. en met en score niet lager dan 100.

Belangrijk: je unieke affiliate link

Ja die is echt heel belangrijk: je unieke affiliate link.

Deze is echt 100% uniek, en door deze link kan het affiliate netwerk meten of er op jouw link geklikt is en of er een verkoop heeft plaatsgevonden dankzij jouw link, zodat jij commissie krijgt als dat gebeurd.

Domeinnaam en webhosting

Als je je product hebt uitgezocht, dan is het tijd om je domeinnaam en webhosting te registreren. Ik heb mijn domeinnamen bij Versio.nl geregistreerd, maar ik kan je ook Neostrada aanraden. Het voordeel van deze laatste is dat je dan gratis een SSL-certificaat (HTTPS://~)erbij krijgt, wat weer goed is voor je positie in Google.

Je hosting is als het ware de “harde schijf”van je nieuwe website. Neem in het begin gewoon het goedkoopste pakket. De domeinnaam is de naam,  het webadres van je nieuwe site. Dat is bijvoorbeeld snelgeldverdiend.nl voor deze site.

Als je een nieuwe website wilt opzetten heb je ook een domeinnaam nodig. Maar welke? het moet in ieder geval e maken hebben met het product wat je wilt gaan promoten.

Stel je gaat voor Freds bouwtekeningen dan kan je bijvoorbeeld steigerhoutbouwtekening.nl kiezen, als deze vrij is. Dat kun je checken bij  versio of Neostrada.

Je domeinnaam moet niet te lang zijn, makkelijk te onthouden, en je moet er een echt merk van kunnen maken!

Voor de extensie: alleen .nl of .com. Hier kun je het makkelijkst mee scoren in Google.

snel geld verdienen kan welWordPress installeren

Wanneer je je hosting en domeinnaam hebt gescoord, (kost bij lekaar €15,– per jaar) wordt het tijd voor de volgende stap: WordPress installeren. Kijk hiervoor op: WordPres website maken? hierbij een stappenplan.

WordPress is een gratis CMS (Content Management System) wat je kunt installeren via Versio of Neostrada. dat is gebeurd in 5 minuten lekker snel gedaan en makkelijk te onderhouden.

Gratis bezoekers uit Google

Je bent nu al echt heel ver. Je hebt een website en domeinnaam , en ook al WordPress geïnstalleerd.  je bent al klaar voor het echte geld verdienen! Maar voor er geld verdiend word moet het eerst worden uitgegeven. Want als je bezoeker niet op jouw website komt en niet op je unieke affiliate link klikt en niet het product wat jij promoot koopt, verdien jij geen geld.

Je snapt het al: je hebt bezoekers op jouw website nodig!

En gratis bezoekers uit Google krijg je door goede waardevolle teksten te schrijven. datgene waar je bezoekers echt wat aan hebben, en waar ze door geholpen worden.

Het zal een paar maanden duren voor je een aantal goede posities in Google gaat krijgen (en dan ook gratis bezoekers). Maar als je eenmaal goed scoort, krijg je 24 uur per dag bezoekers!

Schrijf content, maar waarover?

Ja nu heb je de ” grote” vraag: waarover moet ik schrijven? En wat heb je er aan?Dit vergt enige uitleg.

Stel je gaat voor Freds bouwtekeningen (uit het voorbeeld hierboven) dan kan je bijvoorbeeld een website opzetten dat hiermee te maken heeft, (bijvoorbeeld: steigerhoutbouwtekening.nl)

Wat je nu gaat doen is kijken naar relevante zoektermen. Daarvoor kun je tools gebruiken als KWFinder,
Google Zoekwoordenplanner en Semrush.com. Je kunt ook zoeken in Google en kijken wat er bij de suggesties (onderaan) komt te staan.

Je zoekwoord is bijvoorbeeld “hoekbank bouwtekening” Je gaat hier nu een goed waardevol artikel over schrijven. Met een beetje zoekwoorden onderzoek kom je best wel aan andere zoektermen om over te schrijven. Je bent nooit uitgeschreven en je site is nooit af!

Op internet en uit andere bronnen kun je ook genoeg informatie halen over je onderwerp. Om zo tot een echt goed artikel te komen van minimaal 1000 woorden. Kopieer echter nooit van een andere site. Google zal je daarvoor straffen! Nee wees juist beter dan de concurrent!

Als je echt betere teksten kan maken dan de concurrent, en, zoals gezegd, een tekst van minimaal 1000 woorden wekelijks gepost, dan zal Google je daarvoor belonen!

En nu nog een goede positie in Google

Het is belangrijk om een goede positie te hebben. Want zoals ik hierboven schreef: Hoe hoger je positie in Google, hoe meer bezoekers op je website. En hoe meer bezoekers op je website, hoe meer verkopen je kan hebben.

Dus al is het ” een vak apart” het is belangrijk om je hier mee bezig te houden! Zie mijn artikel Hoog in Google.

De belangrijkste tip die ik je kan geven: Schrijf teksten waar mensen wat aan hebben en echt door geholpen worden. als jij een tekst gaat schrijven over ” hoekbank bouwtekening” schrijf dan het beste en meest uitgebreide artikel wat er is.

Kijk naar wat anderen over je onderwerp geschreven hebben, op de site van de “concurrent” wat zij bespreken en zorg dat jouw teksten beter zijn dan de rest. Gebruik video’s en afbeeldingen. Pas als jouw bezoekers wat aan jouw teksten en website hebben gaat Google dat ook doen.

Wees een echt merk en autoriteit in jouw vakgebied. Schrijf voor mensen en niet voor machines!

Affiliate marketing, zo verdien je er geld mee!

Je hebt nu je teksten geschreven, je content zoals dat heet. maar, en dat is de opzet van je website, je wilt geld verdienen met je website. Maar hoe doe je dat?

Ik laat je de manier zien zoals ik het doe.

stel, je hebt dus je tekst van ” hoekbank bouwtekening” geschreven, dan verwijs je nu aan het eind van je blog, heel subtiel, naar het product wat je promoot.

Dat doe je met een alinea van ongeveer 100 woorden.

Bijvoorbeeld: ” je weet nu alles over hoekbank bouwtekening. Maar als je NOG meer wilt weten en werkelijk bouwtekeningen wilt downloaden, dan raad ik je aan om naar de website van Freds Bouwtekeningen te gaan. Daar vind je meer dan 10.000 bouwtekeningen”

Dit zijn dan nog geen 100 woorden maar jij moet er wel 100 woorden van maken. het is maar dat je een idee hebt hoe het moet. En onder ” Freds Bouwtekeningen” zet je je unieke affiliate link.

Op deze manier verwijs je met jouw unieke affiliate link naar Freds Bouwtekeningen. Van iedereen die dan via jouw unieke affiliate link Freds Bouwtekeningen koopt, krijg jij commissie.

Nu is het niet zo dat iedereen die jouw website bezoekt, het product zal gaan kopen. Maar als je zo’n 100 bezoekers per dag hebt op jouw website, dan is 2-3 verkopen mogelijk. en dan hebben we het alleen nog over 1 artikel!

Email marketing: een mailinglist opbouwen!

Wow! we zijn al een heel eind en het wordt nog beter!

Zoals je hierboven hebt kunnen leren, post je straks op je nieuwe site elke week een blog van minimaal 1000 woorden. als je dit doet, dan krijg je binnen afzienbare tijd een stroom bezoekers naar je website. Deze bezoekers zijn vrijwel allemaal geinterreseerd in het onderwerp van je website.

Met die bezoekers kun je veel meer doen dan alleen naar je affiliate link sturen. Stel je voor: Je bent bezoeker op de website. Je kijkt en gaat weg.

Die bezoeker zie je nooit meer terug. Wat kun je daaraan doen? Juist! een mailinglist opbouwen! Wat je dan doet is de naam en emailadres verzamelen van je bezoekers om ze later mailings te kunnen sturen. Dit werkt zeker.

The Money Is In The List

Je wilt toch een bepaalde band met je bezoekers opbouwen. een bepaalde vertrouwensband. zo zijn je bezoekers eerder geneigd iets van je te kopen.

Maar, nu is de vraag: Hoe bouw je een mailinglijst op? Dit kan op vetrschillende manieren. Hier heb je bepaalde software voor nodig.

De software die ik nu gebruik is Enormail, en Marketheme (All-in One WordPress Thema)In plaats van Marketheme kun je ook Optinmonster en Leadpages gebruiken. Zie voor  meer info mijn artikel ” wat is email marketing?

En nu: aan de slag!

Ik begon dit blog met mijn goede voornemen om mijn baas te ontslaan. En ik vroeg of je mee wilde doen! als je dat wilt dan moet je nu aktie ondernemen. Want als je geen aktie onderneemt, gebeurd er niks.

Ga dus aan de slag en zet je eerste afilliate website op. Heb geduld en geef niet op. Want het zal ongeveer 2 maanden duren voor je geld gaat verdienen met bovenstaande methode

Maar, als je eenmaal je eerste afilliate verkoop hebt gerealiseerd, dan zal het alleen maar meer worden. Het zal gaan groeien.  Hetb is moeilijk om geduld te hebben voor je eerste verkoop, omdat dat het langst duurt.

affiliate marketing revolutieAffiliate Marketing Revolutie

Je weet nu alles over affiliate marketing en hoe je je eerste affiliate website op kan zetten. Je  ka dus nu aan de slag. Maar, ik kan me voorstellen dat je nog meer informatie wilt.

Ik raad je dan aan om naar de website van de Affiliate Marketing Revolutie te gaan van Jacko Meijaard. Hier vindt je een complete videotraining waar je alles nog eens rustig kunt bekijken!

snel geld verdienen

Ik wens je veel succes!

P.S. Als je nog vragen hebt, of iets is niet duidelijk, laat dan een berichtje achter in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.