Snel geld verdienen, 4 tips

snel geld verdienen 4 tipsJe bent op dit blog terecht gekomen omdat je nu wel eens eindelijk geld wilt gaan verdienen met het Internet! Het zal wel eens tijd worden! je hebt al van alles geprobeerd, verschillende sites bezocht, verschillende cursussen gedaan, maar het resultaat is om om te huilen.

Herken je je in deze situatie? dan nodig ik je uit om verder te lezen. want wat je hieronder leest  kon wel eens het verschil uitmaken tussen altijd maar in die sleur blijven of eindelijk financieel geen zorgen meer hoeven te maken!

Affiliate Marketing

Ik heb het hier over affiliate marketing. De ene affiliate verdiend per maand met een beetje geluk zo’n €100,– de ander €10.000. Hoe komt het toch dat daar zo’n groot verschil tussen zit?

Het is een grote kans dat de 2e affiliate er veel meer tijd in heeft gestoken dan de eerste, maar nog meer denk ik dat ie veel beter weet waar ie mee bezig is.

en dat is nou precies waar hem de kneep zit: je moet weten waar je mee bezig bent. Als je net begint met affiliate marketing dan is het nog allemaal nieuw voor je. Maar als je al een paar jaar meegaat in de affiliate marketing, dan weet je inmiddels wel wat wel werkt en wat niet.

Wat is een affiliate?

Een affiliate is iemand die een product promoot van een ander zonder zelf een product te hoeven hebben. Van dat product krijg je, via een affiliate netwerk, (B.V. PayPro) een eigen unieke link. als iemand op die link klikt, dan kom je op de site van de product eigenaar. de verkopende site. als diegene die geklikt heeft besluit te kopen, dan krijg jij commissie over dat bedrag.

Bijvoorbeeld: Iemand heeft en videotraining over honden trimmen. de training kost de klant €47,– Nu heeft de klant de training via jouw affiliate link gekocht dus krijg jij een bedrag aan commissie van bijvoorbeeld €27,– Bedragen in dit voorbeeld zijn heel gangbaar.

Het mooie is aan affiliate marketing dat het geheel automatisch kan verlopen. en zeker kan dat in digitale producten.

Buiten dit is er nog een groot voordeel. Je hebt geen speciale technische kennis nodig. je hoeft niet per se een diploma te hebben, of mega slim te zijn om dit te kunnen. Bovendien hoef je als affiliate geen producten op de post te doen, je hoeft geen klantenservice te hebben, enzovoorts.

relevante bezoekers

Als je iemand die een hamburger wil bestellen teleporteert naar een kledingzaak en andersom, dus een bezoeker van een kledingzaak teleporteren nar een hamburgertent, dan is de kans klein dat er iets verkocht wordt.

Bij mijn weten is bovenstaande situatie niet wetenschappelijk onderzocht, maar aan te nemen is dat er op zo’n manier geen geld wordt uitgegeven.

Zo werkt het ook op het internet.

Als je een bezoeker naar en website stuurt waar hij of zij geen interesse in heeft, dan is de kans klein dat je aan deze bezoeker geld gaat verdienen.

Het beste is dus om bezoekers naar je site te krijgen die interesse hebben in je product.

veel bezoekers

Als je dus relevante bezoekers naar je website hebt gekregen dan is het zaak om dat aantal te vergroten.

Als je bijvoorbeeld 100 kliks per dag op jouw link krijgt, dan is de kans groot dat je rond kunt komen van je promotie

Bijvoorbeeld: Je hebt product uitgezocht in PayPro . Je zoekt een domeinnaam uit, bouwt er een  website omheen, en gaat blogs schrijven.  (wil je weten hoe dat werkt? ga dan naar de site van de AMR)

Elke week een blog van 1000+ woorden. echte relevante unieke content.  Als je dat doet dan zie je je bezoekers groeien en dan zijn die 100 kliks per dag binnen afzienbare tijd mogelijk!

een goed affiliate product

Er zijn heel veel producten te vinden in PayPro. maar wat is een goed product? Belangrijk is dat een product goed loopt Dit kun je zien aan de PayPro score. Want als je een product promoot die niet loopt dan zul je ook niets verdienen.

Op de 1e pagina van PayPro campagnes zie je de producten met de hoogste PayPro score.

Daarnaast is het belangrijk te kijken naar de commissie die je ontvangt. Aan digitale producten verdien je het meest.

Zo kun je al commisie ontvangen van meer dan 50% op een product. Als je de AMR van Jacko Meijaard promoot met succes, dan ontvang je 27 van de 47 euro.  Het Mentale Dieetplan van Katja Callens: 35 van de 67 euro en zo kan je nog wel verder zoeken.

Kijk dus goed naar het product dat je wilt gaan promoten. Het moet je ook wel liggen, zeker als je er zelf voor moet schrijven.  Aan te raden is, zeker als je gaat uitbreiden, om je teksten te laten schrijven.

In de geld verdienen branche en de afvallen branche kun je aan een breed publiek promoten. Want iedereen wil wel geld verdienen en heel veel vrouwen (en mannen ook) willen wel afvallen. dus hier valt wel geld te verdienen. Maar let op, er is ook veel concurrentie! dus als je begint, zet door. plaats elke week heel stabiel een blog van 1000+ woorden. Geef niet op en ga door. dan kom je er wel!

persoonlijke begeleiding

Je hebt hierboven kunnen lezen wat affiliate marketing is, wat een affiliate is, en hoe jij geld kunt gaan verdienen als affiliate.

Je kunt naar de  site van Jacko’s AMR gaan en je daar aanmelden. Vervolgens kijk  je de video’s en kun je aan de hand daarvan je domeinnaam kiezen je site in elkaar zetten enzovoorts. Maar wat zou het heerlijk zijn om persoonlijke begeleiding te hebben, iemand die over je schouder meekijkt?

Hierboven had ik het er al over. Je moet weten waar je mee bezig bent. en als er iemand is die dat weet dan is het Jacko wel.

Ik nodig je daarom van harte uit voor het Webinar van Jacko. Meldt je daar aan en kijk rustig het webinar. Ik denk dat je aan de hand daarvan en hele verstandige beslissing gaat maken!

Klik hieronder op de banner en je komt op de site om je aan te melden voor het webinar!

Ik wens je in ieder geval veel succes!

Laat je even weten wat je hebt besloten? of heb je een vraag? heb je iets niet goed begrepen? reageer graag in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.