Snel en Makkelijk Geld Verdienen? Zo Doe Je Dat!

snel en makkelijk geld verdienen

Snel en makkelijk geld verdienen wil iedereen wel Alleen als alles zo makkelijk was…Soms kan het écht makkelijk zijn. Alleen moet je dan niet bekijken hoevéél je verdient. Alleen wel heel makkelijk. Hieronder een paar ideeën van snel en makkelijk geld verdienen!

Emails lezen

Als je praat over “snel en makkelijk geld verdienen” dan is dit een hele goede. Je ontvangt een email, klikt op de link in de mail, en je hebt geld verdient!

Makkelijker kan niet, en met 1 klik geld verdienen: Kan niet sneller.

Toegegeven: je verdient bar weinig, want met die klik heb je precies €0,01 verdient!

Ik denk dat je met vakkenvullen in de supermarkt meer verdient, maar dat is weer niet makkelijk en snel!

Enquêtes invullen

Als je over “snel en makkelijk geld verdienen” praat, dan is enquêtes invullen een hele goede. Het gaat samen op met emails lezen: Je ontvangt een mail met een uitnodiging om de enquête in te vullen.

Je vult deze in en je hebt geld verdiend! Vaak wordt je vooraf al meegedeeld wat je ermee gaat verdienen, zodat je weet waar je aan toe bent!

Emails lezen en enquêtes invullen kan beide met:

Aanbiedingen bij webshops

Gratis aanmelden! Sterker nog: je krijgt er geld voor!

Shop online en krijg cashback

Wat is er nou leuker dan lekker online te shoppen en over jouw shopuitgaven cashback te krijgen? Het kan ook met bovenstaande Euroclix! Moet ik hier nog meer over zeggen?

Veel plezier met shoppen! maak er een wedstrijdje van met een vriend(in) Wie het meest terug krijgt!

Koop goedkoop in en verkoop het voor meer

Ja dit is handelen. Je kan bijvoorbeeld een populair product in een grote partij inkopen met een flinke korting en deze per stuk doorverkopen aan mensen.

Ook als er een bedrijf failliet gaat kun je hun restant voorraad goedkoop inkopen. Toegegeven: je bent dan niet de enige koper, maar mocht het lukken, dan kun je flink verdienen!

Begin je eigen ophaalpunt voor pakketten

Vooral in deze tijd van Corona bestellen we zo ongeveer alles online. En al die producten worden…. Bezorgd. En het probleem van de bezorgers is dat mensen niet thuis zijn. Dat kost een hoop tijd en geld.

Dan gaat het pakket naar een ophaalpunt. En zo’n ophaalpunt kan jij starten!

Je meldt je aan bij Homerr, en dan komen de pakketjes bij jou als de mensen niet thuis zijn. per pakket ontvang je zo’n 40 cent.

Fouten vinden in Netflix series

Je gelooft het niet, maar je kan tegenwoordig geld verdienen door te “Netflixen!” Je hoeft alleen maar je ogen open te houden voor eventuele fouten, errors en storingen. Als dit voldoet aan de voorwaarden is het “vindersloon” tussen de 100 en 15000 dollar

Meldt je maar vast aan en ga lekker zitten netflixen!

Start je eigen bedrijf

Als je voor een bas werkt, dan krijg je elke maand netjes je salaris betaalt. Na een verloop van tijdkrijg je promotie en krijg je meer salaris. Dit is bij de meeste mensen zo. Goed geregeld toch? tuurlijk! Maar niet als je snel veel geld wilt verdienen.

Dus ga jij je eigen bedrijf beginnen. Er is vast iets waar jij heel goed in bent en waar anderen veel aan hebben.

Zie jij een markt? Dan zal je altijd werk hebben!

Ga vloggen en zet je filmpjes op YouTube

Vindt jij het leuk om het leven van een ander te zien? Er is op dit moment nog een hele markt voor. Wat je nodig hebt zijn volgers. Mensen die elke dat trouw je vlogs kijken.

Per 1000 views krijg je zo’n 1-3 euro Durf jij te starten?

Als je begint, ga door. In het begin verdien je niks. Maar na verloop van tijd gaat het beginnen. En gaan er mooie dingen gebeuren!

Verdien online geld!

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik de beste tip voor het laatst bewaar!

Je verdient niet “snel” geld, zeker in het begin niet, maar het is wel de beste manier van (online) geld verdienen!

Het is online, dus je bent absoluut niet gebonden aan een bepaalde plek. Je kunt letterlijk overal ter wereld geld verdienen. Handig als je nog een wereldreis wilt plannen!

Je bent eigen baas, dus je bepaalt zelf wanneer je werkt! De één begint ‘s-morgens om 4 uur, de ander werkt liever tot in de late uurtjes door.

Het is aan jou wanneer je werkt. je hoeft daar immers geen verantwoording voor af te leggen aan een baas, want die baas, dat ben je zelf.

Is er een plafond aan wat je kan verdienen met online geld verdienen? Dat is toch wel handig om te weten.

Het antwoord is: nee! In deze business kun je verdienen wat je wilt. Alles valt of staat met de tijd, liefde en energie die je in je eigen business wilt en kunt steken.

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is dat je een product promoot van iemand anders. En als dit tot een verkoop leidt, krijg je commissie (geld dus).

Wat moet je dan doen?

Je begint met het inschrijven bij een affiliate netwerk bijvoorbeeld Daisycon of PayPro.

Het is veelal gratis.

Als je dan bent ingeschreven dan kun je een product uitzoeken om te gaan promoten.

PayPro heeft voornamelijk digitale producten en Daisycon fysieke. Daarnaast zijn er nog wel meer affiliate netwerken. En behalve daar kun je ook inschrijven bij een partnerprogramma van een bedrijf zoals Bol.com.

Er zijn dus diverse mogelijkheden, bij diverse affiliate netwerken of partnerprogramma’s. Maar: schrijf je in, zodat je een product kunt uitzoeken!

Zoek een product uit waar je veel vanaf weet, om deze te promoten

En al je dan bent ingeschreven, dan zoek je je product uit in “campagnes” wat je wilt gaan promoten!

En als het je eerste keer is, dan is het heel handig om een product uit te zoeken waar je veel vanaf weet. Waar je veel verstand van hebt.

En zodoende kan je daar een goede tekst over schrijven.

Want om bezoekers op je website te krijgen, moet je hoog staan in Google. En omdat voor elkaar te krijgen moet je een beter blog schrijven dan je concurrent.

Dan lukt het je alleen om zo’n goed blog te schrijven als je zelf veel verstand hebt van je te promoten product!

Bouw er een website omheen

snel en makkelijk geld verdienen
WordPress website

Ik raad altijd aan om te promoten met een eigen website. Die website is van jou, jij bepaalt wat ermee gebeurd. Als je het op Facebook laat, dan bepaalt Facebook. Het kan zomaar gebeuren dat je je content kwijt raakt.

Bouw dus je eigen website. Het makkelijkste is WordPress. Dat doe je als volgt:

Je bestelt daar je domeinnaam en een hosting pakket bij bijvoorbeeld  Neostrada.

Je domeinnaam moet te maken hebben met het onderwerp van je product wat je wilt promoten. De domeinnaam kan het beste kort zijn, makkelijk te onthouden en autoriteit uitstralen.

Verder kun je het beste voor Nederland een .nl of een .com domeinnaam hebben.

Een .nl domeinnaam en een hosting kost maar enkele tientjes per jaar.

Om een website op te zetten heb ik voor jou een stappenplan.

Vul je website met content

En als je website staat, dan vul je hem met content.

Eerst vul je je homepage, dat is het eerste waar men op beland. En vervolgens je blogs elke week 1 of 2.

Goede unieke content (dus niet van een andere website gekopieerd.)

Wat in het begin moeilijk is, maar wat je toch moet proberen te achterhalen: Wat willen je bezoekers lezen. Schrijf daarover!

Je moet het zo zien:

Je bezoeker heeft een probleem. Jij lost het probleem op door middel van jouw website. door middel van jouw content.

En aan het eind van je blog verwijs je, heel subtiel, naar een nog betere oplossing van hun probleem: het product wat jij promoot!

Schrijf goede unieke content van goede kwaliteit (niet van een andere website gekopieerd) en plaats regelmatig, 1-2X per week een blog op je website.

Dit zodat je gevonden wordt in Google en dat Google jouw website als een serieuze website ziet. Dit is omdat Google de beste zoekresultaten wil.

Gebruik  de juiste zoekwoorden

Inderdaad: gebruik de juiste zoekwoorden, doe een goed zoekwoordenonderzoek.

Je wilt gevonden worden in Google. En dat doe je met een “zoekwoord” een “focus Keyword” en dat is een hele belangrijke, want je kunt van te voren bekijken hoeveel concurrentie erop zit en hoe vaak er op gezocht wordt.

Wat ook een goede tip is om langere zoekwoorden te gebruiken. zgn “long tail keyword” Met deze keywords zul je eerder kunnen scoren vanwege de lagere concurrentie.

Laat de bezoekers maar komen!

Als jij alles goed doet, dan komen de bezoekers vanzelf. In het begin gaat alles nog mega traag, maar naarmate de tijd vordert en je elke week op regelmatige basis content plaatst, zullen er steeds meer bezoekers komen!

En dat gaat op en gegeven moment serieuze aantallen worden!

En nu komt het!

Jij hebt je product uitgezocht en met dat product heb jij je eigen unieke affiliate link gekregen. Die link stop je, heel subtiel, aan het eind van je blog om je product te promoten.

Als je bezoekersaantallen toenemen zal een deel daarvan op jouw link klikken.

En als dat laatste toeneemt, dan zal een deel van je bezoekers die klikken op jouw link, het product kopen!

Ook online geld verdienen?

Ik kan mij voorstellen dat jij ook zo’n stabiele vorm van geld verdienen wilt!

Om jou op weg te helpen om te starten met affiliate marketing heeft mijn goede vriend Jacko een videotraining genaakt: de Affiliate Marketing Revolutie.

In deze videotraining laat hij precies zien hoe je een winstgevende website maakt. Je gaat dan echt meer geld verdienen dan alle zwart geld methodes bij elkaar!

Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding. Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande knop klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.