Slapend Rijk Worden, Wordt Dat Ook Voor Jou Werkelijkheid?

slapend rijk worden

Oké, jij wilt slapend rijk worden? Je bent benieuwd hoe je dat kan bereiken? Want je snapt wel dat het niet in 1 keer gaat. Je weet er gaat altijd wat aan vooraf. Maar toch.  Het zal je maar gebeuren.

Je wordt ’s-Morgens wakker, en je bent een X-bedrag rijker geworden dan toen je ging slapen. Lijkt het je niet fantastisch?

Mij persoonlijk leek, -en lijkt me het nog steeds- geweldig. Ik zet thuis mijn telefoon ’s-Nachts altijd op vliegtuigstand.

Stel je voor: Je wordt wakker, en zet de telefoon weer online. BLIEB: er komt een berichtje binnen: je hebt €200,– verdiend!  En dat terwijl je sliep! Is het niet geweldig?

Net als slapend geld verdienen is het ook mogelijk om slapend rijk te worden. Ik zal je op deze pagina uitleggen hoe het werkt!

Wat moet je er voor doen?

Ja je kan natuurlijk slapend rijk worden als wens hebben, maar als het daarbij blijft zul je het nooit worden. Je moet er dus (vooraf) iets aan doen. Maar dat had je al begrepen!

Het werkt eigenlijk hetzelfde als een passief inkomen opbouwen. vooraf bouw je je essets (websites) die voor jou geld gaan opleveren. En daarbij: Het internet is dag-en-nacht  aan en werkt voor jou zodat jij ook in de nacht geld kan verdienen!

Dus: bouw je assets op, en blijf er aan bouwen (blijf wekelijks je content schrijven) en je zult zien dat je (‘s-nachts) geld kan verdienen en ook slapend rijk kan worden!

Mijn verhaal

Ik zocht in het begin van mijn online carrière naar een manier om online geld te verdienen. En ik wilde mij dit keer niet laten afschepen. want als “die groten” het kunnen waarom ik niet? Dit keer moest het mij lukken. en ik zocht door en gaf niet op.

Ik ben behoorlijk om de tuin geleid. en was ook eigenwijs. Ik dacht werkelijk dat ik met 1 artikeltje van 400 woorden op artikelwebsite.nl het zou maken. Mis. Artikel werd afgewezen. Dan bloggen op blogspot.

Uiteindelijk kwam ik er achter dat je het beste met een eigen website kon werken. Inmiddels heb ik er 4.  En als ik toen wist wat ik nu weet had ik al veel eerder geld verdiend op het internet!

Affiliate MarketingAffiliate marketing

Ik kon, en kan nog steeds, het beste geld verdienen op het internet met een eigen website. En het verdienmodel er achter is affiliate marketing.

Affiliate marketing is dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie.  Je hoeft dus zelf geen producten op de post te doen en ook geen klantenservice te hebben. Je hebt namelijk zelf geen producten, omdat je andermans producten promoot.

Je bent en soort “tussenpersoon” en als jij je werk hebt gedaan, dan hoef je alleen maar geld te vangen, waar je op dat moment niets voor hoeft te doen!

Het internet is 24/7 online

Belangrijk om te onthouden is dat het internet altijd online is. Het is er dus altijd. en het slaapt nooit.

Dat betekend dat terwijl jij slaapt, het internet voor jou kan werken. snap je dit principe? want als je dit snapt zul je ook begrijpen dat je dankzij het internet slapend rijk kunt worden, omdat het internet dag en nacht doorgaat. En dus ook doorgaat terwijl je slaapt.

Zo kunnen bezoekers dag en nacht naar mijn websites komen, en ‘s-nachts via mijn affiliate link kopen. en dat kan ook voor jou zo werken!

Slapend rijk worden – werkelijkheid?

Als je net begint met online geld verdienen, dan haal je niet gelijk bakken met geld binnen. Nee, dat moet je opbouwen. Zoals je zoveel dingen moet opbouwen in het leven is dit er 1 van.

Maar het mooie ervan is, dat als je op de goede manier met affiliate marketing begint, je en website opzet, en de bezoekers eenmaal komen, dan houdt het nooit meer op.

Ja je website moet je onderhouden. dat wil zeggen, je plaatst minimal een keer in de week een blog van minimaal 1000 woorden, en aan het eind daarvan je eigen unieke affiliate link. Want daarmee verwijs je naar het product wat jij promoot.

En nogmaals, als de bezoekersstroom eenmaal op gang is gebracht door jou, dan gat het dan en nacht door. En dan klikt men ook dag en nacht op jouw unieke affiliate link. en een deel van de laatste groep zal kopen, ook ‘s-nachts, terwijl je slaapt!

Ik heb voor mijzelf een doel gezet om “door te zetten”. Want als je dat niet doet is het heel makkelijk om op te geven.

Zo wilde ik financieel geen zorgen meer. kunnen doen wat je wilt, kunnen weggaan wanneer je wilt, en als topper voor dit jaar: Mijn  baas ontslaan.

Wat zijn jouw doelen? Wat zijn jouw dromen? Ik denk dat het belangrijk is om je dromen als doelen voor jezelf te stellen, en deze dromen werkelijkheid te laten worden. En dat kan “slapend rijk worden” zijn.

Stel voor jezelf een doel, ga ervoor, geef niet op. laat je dromen werkelijkheid worden, en laat je door niemand er van af houden om je dromen werkelijkheid te laten worden!

Nu ben jij aan zet!

Als je nu nog aan het lezen bent op mijn blog dan is het vrij duidelijk dat je geïnteresseerd bent in slapend rijk worden.  dan wil je maar al te graag meemaken dat je ‘s-morgens wakker wordt en dat je weer ‘s-nachts geld hebt verdiend.

Hoe zal dat gaan dan? Ik heb er hierboven al iets van verteld. Stel: je hebt essets (Websites) opgebouwd, die werken voor jou, dag en nacht. dus ook terwijl je slaapt.

Maar hoe bouw je websites op, en hoe ga je daar geld mee verdienen dan?

  1. Je hebt een product uitgezocht (in PayPro, een betaalnetwerk)
  2. Je bouwt er een website omheen (de asset)
  3. Je plaatst content op je website (elke week een blog van minimaal 1000 woorden)
  4. Je plaatst je unieke affiliate link op jouw website
  5. Je krijgt gratis bezoekers uit Google
  6. Een deel van die bezoekers klikt op jouw unieke affiliate link
  7. Een deel van degenen die geklikt hebben koopt het product en jij verdiend geld!

affiliate marketing revolutieOm jou op weg te helpen om slapend rijk te worden heb ik iets voor je.  Goede vriend Jacko Meijaard heeft namelijk een complete videotraining gemaakt, waarin hij tot in detail uitlegt hoe jij slapend rijk kunt worden. Je kunt werkelijk elke muisklik volgen.

Je hebt geen speciale vooropleiding nodig, noch speciale technische kennis. Iedereen kan dit.jij dus ook.

Laat je niet langer weerhouden om ook slapend rijk te worden. Klik hieronder op de link om te beginnen aan de videotraining van Jacko

Veel succes!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.