Slapend Geld Verdienen: Droom, Of Werkelijkheid?

Slapend geld verdienen

Stel je eens voor: je hebt afgelopen nacht echt heel lekker geslapen. Je wordt wakker (uiteraard niet te vroeg :-)) en je zet je mobiel online.

Zodra dat ding kontakt heeft met internet, gaat het direct piepen en trillen: je krijgt een paar van die leuke berichtjes “Gefeliciteerd, je hebt zojuist met succes een product gepromoot”:

Je komt er gewoon achter dat je die nacht gewoon ruim € 100,- hebt verdiend! en dat terwijl je lag te slapen! menigeen moet er een dag voor werken, en jij verdiend het in een nacht….

En dit is echt mogelijk dankzij het internet! Bizar eigenlijk he?

slapend geld verdienen

Niets gaat vanzelf

Laat ik voorop stellen dat dit niet vanzelf gaat. Ook ik heb dit moeten opbouwen. het heeft maanden geduurt voordat je je eerste commissie krijgt.

maar als je die dan krijgt dan weet je dat dit ècht mogelijk is en dat the sky the limit is. want als je 1 euro kan verdienen op het internet, dan is 100 ook mogelijk. maar ook 1000 en meer.

SWeet dis, dat als je er van droomt op slapend geld te verdienen, dat dat kan dankzij het internet. Het komt echter niet vanzelf. je zou er eerst hard voor moeten werken. en dan komt het moment dat je je eerste euro verdiend op het internet…..

Als je doorzet (belangrijk!) dan is alles mogelijk!

Gratis PDF

OK hoe dan? zie hier een uittreksel uit mijn Gratis PDF:

  • ga naar Paypro.nl en meld je aan als affiliate. (gratis)
  • ga in Paypro naar “Campagnes” en zoek een product uit om te promoten vraag hiervoor je unieke link op
  • Ga promoten: Je hebt je product / bouw een website / schrijf artikelen op de site / dan krijg je dag en nacht van Google gratis bezoekers / een deel van de bezoekers koopt / je krijgt commissie
  • Eventueel kun je een mailinglist opbouwen (aanrader)

Meer is het niet. ja, als dit werkt (en het gaat werken, als je maar doorzet en niet opgeeft!), dan kun je opschalen.

Wil jue hier trouwens meer info over, download dan mijn PDF (naam en emailadres achterlaten) of ga naar de site van mijn goede vriend Jacko (de AMR)

Alleen maar voordelen

Elke keer dat je eeen product met succes hebt gepromoot, krijg je dus een mail en / of sms van paypro: “Gefeliciteerd, je hebt zojuist met succes een product gepromoot”. Je hoeft verder niets te doen.

  • geen klantenservice
  • geen mailverkeer
  • geen producten op de post
  • niets van dat alles.

Je hoeft alleen maar de commissie te innen (op je bankrekening zetten) en dan ben je klaar.

en dit is allemaal mogelijk.

Zeg nou zelf: dit is toch veel beter dan een 9 tot 5 baan? of nog erger: een baan in ploegendienst?

Ja toegegeven: in het begin is het keihard werken om dit op te zetten. en je krijgt tegenslagen. ik heb ze nu nog steeds.

Maar als je het eenmaal op poten hebt gezet, dan doet het internet de rest. en dan ga je opschalen. uitbreiden. en uiteindelijk kan je je 9 to 5 baan vaarwel zeggen. en heb je vrijheid!

Veel succes!

banner passief inkomen opbouwen

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.