Slapend Geld Verdienen, Is Het Een Droom?

slapend geld verdienenSlapend geld verdienen is iets wat voor velen een utopie zal blijven. Maar aan de andere kant is het wel iets wat wel zouden willen.

Want wat is er lekkerder dan dat je rijker op staat dan toen je ging slapen.En dan kun je ook nog bepalen dat je nog even blijft liggen. Je verdient toch geld?

Maar goed. Als je je bezighoud met internet marketing, net als ik, dan weet je dat het internet 24/7 werkt voor jou, en dat je daarmee ook 24/7 bezoekers krijgt naar je website.

En als je genoeg bezoekers naar je website krijgt, dan komen ook de verkopen 24/7, dus ook terwijl je slaapt!

Voor veel mensen blijft slapend geld verdienen een droom.

Voor velen blijft slapend geld verdienen een droom die nooit uit zal komen. En dat is omdat ze het gewoon niet vertrouwen. Geld verdienen  is toch iets waar je je fysiek voor moet inzetten?

Het is jammer dat ze zo denken, want het is zeker mogelijk!

Het internet slaapt nooit en werkt 24 uur per dag. en zo komen de bezoekers op mijn site ook 24 uur per dag.

En wat denk je? Als je genoeg bezoekers op je site krijgt, dan komen de verkopen ook 24 uur per dag. Dus dan verdien je ook geld 24 uur per dag. Dus ook terwijl je slaapt.

Maar wat is nu de moeilijkheid?

De werkelijkheid!

Toen ik begon met internet marketing  ben ik behoorlijk om de tuin geleid.  En ik verdiende keer op keer helemaal niets.

Dan is het heel makkelijk om op te geven, maar dat heb ik nooit gedaan. Ik bleef doorzoeken en fouten maken, en van mijn fouten leren. Keer op keer.

Uiteindelijk kwam ik op de goede weg terecht. Eentje waarmee ik echt geld verdien.

Eentje waar het internet 24/7 voor mij werkt, en waar ik dus ook 24/7 geld kan verdienen. Ook terwijl ik slaap!

Is het echt mogelijk?

De goede weg was voor mij affiliate marketing. Geld verdienen door middel van het promoten van andermans producten, en dat doe ik met een eigen website. Bij een succesvolle promotie krijg ik commissie.

Maar het was niet van dag 1 dat ik geld verdiende. dat was pas na een jaar. Nu duurde het bij mij wel erg lang, want met een beetje hulp kan het ook na 2-3 maanden al.  Die hulp is er trouwens. Zie aan het eind van dit blog.

Affiliate marketing kan heel lastig zijn als je niet weet waar je moet beginnen. En als je dan geen resultaat ziet, ben je wellicht al snel geneigd om te stoppen.

En dat is jammer. Want misschien waren ze al vlakbij het punt dat ze geld zouden verdienen…..

Ik ben altijd doorgegaan, nooit gestopt. Nooit opgegeven. veel gefaald, en ervan geleerd. Want falen was niet falen, maar een leermoment.

Het internet werkt 24/7 voor jou!

Het internet is altijd wakker en slaapt nooit. 24/7 gaat dat door En mijn websites dus ook. Zij zijn ook altijd online.

En dat laatste is juist zo fijn. Ja ik moest wel eerst mijn websites opzetten, maar als die eenmaal lopen, dan kun je daadwerkelijk passief geld verdienen. Op dat moment hoef ik er niets aan te doen!

Dat maakt het ook mogelijk om ‘s-nachts geld te verdienen. Dan wordt je ‘s-morgens wakker en doe je je telefoon weer aan, en dan krijg je een berichtje binnen dat je zo’n €100,– hebt verdiend! En dat is toch lekker?

Ze vertrouwen het niet.

Toen ik begon met internet marketing was ik dolenthousiast. En ik wilde er ook over vertellen, al verdiende ik op dat moment nog niks, ik geloofde er echt wel in.

Maar toen kwam ik mensen tegen die er niet in geloofden. en die willen jou, ook ongevraagd vertellen “hoe het zit”. Ja je kon beter “echt” blijven werken. Die online business ging mij nooit lukken…..

Deze mensen kun je beter uit je leven wegdoen. Of ze gewoon negeren. dan gaan ze vanzelf weg. Echt je bent beter af zonder ze.

Deze mensen kunnen je namelijk tegenhouden om je dromen te realiseren (Passief geld verdienen/ slapend geld verdienen) Zij laten je aan jezelf twijfelen en zorgen ervoor dat je niet doet wat je werkelijk wil: namelijk je dromen realiteit laten worden!

Stel voor jezelf een doel, ga ervoor, geef niet op en zet door!

Ik ben altijd er in blijven geloven. Ik heb enorm veel gefaald, en nog steeds. Maar ik zie het niet als falen, maar als leermomenten. En dat is goed, want van je fouten leer je, en weet je hoe het niet moet. En zo verbeter je je steeds weer.

Ik stelde voor mijzelf een doel. Ik ga dit jaar mijn baas ontslaan, financieel geen zorgen meer, kunnen doen wat je wilt, kunnen weggaan wanneer je wilt, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

En behalve voor deze doelen doe ik het ook voor mijn gezin. Maar dat spreekt voor zich.

Het is heel belangrijk om voor jezelf doelen te stellen en daarvoor te gaan. Wat is jouw droom? Stel dat voor jezelf als doel en ga ervoor. Zorg dat jouw dromen werkelijkheid worden, en laat je niet afleiden door mensen die niet in jou geloven. Negeer ze of doe ze gewoon uit je leven weg.

Ga jij ook slapend geld verdienen?

Het feit dat je nu nog mijn blog aan het lezen bent, wil zeggen dat jij wel degelijk interesse hebt in slapend geld verdienen! En ik had je hulp beloofd, eerder in dit blog. Want als je daadwerkelijk slapend geld wil verdienen, dan kan je wel wat hulp gebruiken.

Om je op weg te helpen om dit te realiseren is die hulp er! Goede vriend Jacko Meijaard heeft een complete online videotraining gemaakt, waarin hij stap voor stap laat zien hoe hij zijn internet business heeft opgebouwd.

Je kunt werkelijk elke muisklik volgen en stap voor stap alles nadoen. Ik zou willen dat ik het in het begin zo makkelijk had 🙂

Voor jou hoeft het niet zo moeilijk te zijn. Maak gebruik van de geboden hulp en zorg dat ook jouw dromen werkelijkheid worden!

Je hebt geen technische kennis nodig, noch een speciale opleiding. Iedereen kan dit, jij dus ook!

Klik hieronder  voor die Jacko ook voor jou gemaakt heeft!

slapend geld verdienen

Ik wens je veel succes!

P.S. Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk, laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.