Simpel Online Geld Verdienen

simpel online geld verdienen

Kan je nou echt simpel online geld verdienen? En als het zo simpel is, waarom doet iedereen het dan niet? Deze vraag wordt mij best wel vaak gesteld.

Het antwoord is: Omdat ze het niet willen zien! Want geld verdienen kan echt heel simpel zijn! Laat ik een paar voorbeelden geven:

Enquêtes invullen tegen betaling

Het is de meest simpele manier van geld verdienen: Het invullen van enquêtes voor geld. Hier wordt ook bedoeld een marktonderzoek, dit zijn meestal vragenlijsten die je moet invullen. Vooraf weet je wat je gaat verdienen en je mag zelf weten of je daadwerkelijk meedoet.

Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres waarmee je jezelf inschrijft bij een van de grote en best betaalde enquête sites van Nederland en België.

Je krijgt vanzelf uitnodigingen om vragenlijsten in te vullen, en gelet op bovenstaande: hoe meer je er invult, hoe meer je verdient! En dit kan wel oplopen tot wel een paar honderd euro per maand!

Spaar geld met EuroClixCashback verdienen

Kan het nog makkelijker? Dit is werkelijk simpel! Geld verdienen zonder iets te doen! Zonder dat je erbij hoeft na te denken!

Er is een manier waarbij je gratis geld terug krijgt op bijna al je aankopen online! En dat bij meer dan 2000 webshops.

Je kunt al enkele tientjes verdienen door simpel over te stappen van energieleverancier of verzekering. GRATIS geld verdienen bij je aankopen bij Lidl shop, BOL.COM Coolblue, Zalando en nog veel meer!

Het enige wat jij hoeft te doen is lid te worden van een site als Euroclix (of Ipay / Nucash)

Je maakt dan automatisch aanspraak op de cashback, en eigenlijk alleen maar over te boeken naar je bankrekening. Is het niet simpel geld verdienen? En ja op zich zijn het geen grote bedragen, maar hier geld ook: je moet het massaal aanpakken. Het liefst met meerdere accounts. Alles bij elkaar wordt het vanzelf een leuk bedrag.

Online spaarprogramma’s

We hebben het hier over simpel geld verdienen, maar dit is echt kinderlijk eenvoudig!

Bij spaarprogramma’s krijg je al een beloning voor het lezen van e-mails, het klikken op links, meedoen aan spelletjes, en nog veel meer. Allerlei handelingen die je kunt doen zonder er bij na te denken!

Voor deze handelingen krijg je steeds een paar centen. Maar zoals ik hierboven al zei:

je moet het massaal aanpakken. Het liefst met meerdere accounts. Alles bij elkaar wordt het vanzelf een leuk bedrag. Vaak kun je met hetzelfde programma meedoen aan betaalde enquêtes en cashback krijgen Zo kun je nog meer verdienen, en bovendien is er een aanmeldbonus van enkele euro’s voor als je je aanmeldt, en die krijg je ook als je een vriend of vriendin aanmeld!

Social media iconsSocial Media

Er zijn nog steeds mensen die geen social media kanaal hebben. Maar de meerderheid heeft het wel. Je ziet dan ook bijna overal mensen facebooken, twitteren, instagrammen enz.

Het is niet meer weg te denken en iedereen weet dat. Maar wat bijna niemand weet is dat er heel makkelijk en simpel geld mee te verdienen is!

En niet alleen omdat zoveel mensen op social media zitten maar meer omdat je waarschijnlijk veel “vrienden” hebt op Facebook bijvoorbeeld

Met 1 berichtje kun jij heel makkelijk een hele grote groep bereiken! En jouw vrienden kunnen het delen en liken! En precies daarmee kun jij geld verdienen.

En omdat je toch al op social media zit kun je vandaag al beginnen!

En misschien gaat bovenstaand je niet snel genoeg en wil je wat stevigers 🙂 iets waarmee je VEEL geld kunt verdienen. Nou dat kan zeker ook en het is in feite ook simpel geld verdienen!

Hoe ga jij simpel online geld verdienen?

Ja en wat is dan die simpele manier van geld verdienen? Ik zal het je uitleggen.

Er zijn genoeg bedrijven, grote en kleine, die mooie producten maken, maar geen zin hebben in een stukje PR werk. Dat besteden ze uit aan affiliates.

Jij kan dan als affiliate marketeer deze producten promoten, en als dat tot een succes leidt (het product word verkocht) dan krijg jij commissie!

Klinkt dat niet simpel? Het is net zo simpel als het is en net zo moeilijk als het is. Ik zal je uitleggen hoe ik het doe.

  • Je zoekt een product uit in PayPro of Daisycon.
  • En dan bouw je er een website omheen
  • Je plaatst elke week content op je website
  • Na verloop van tijd krijg je gratis bezoekers uit Google
  • Na 2 tot 3 maanden (als je het goed doet) heb je je eerste resultaat (een commissie)

Meer is het niet. Simpel toch?

Het is net zo simpel als het is en net zo moeilijk als het is

Je moet alleen aan “alle regels”voldoen. Ik zal verderop in dit artikel uitleggen welke dat zijn. Maar:

  • Iedereen kan dit. (als ik het kan, kan jij het ook)
  • Minimale investering van €15,– per jaar (een .nl domeinnaam en hosting)
  • je kunt gewoon starten naast je huidige baan
  • Je hebt lage startkosten. als je het niet lukt (wat ik mij niet kan voorstellen) heb je niets verloren als je stopt.

“Administratief” thuiswerk

Ja dat klinkt leuk hé? Maar als je “administratief thuiswerk” intypt in Google, dan krijg je de meest stompzinnige baantjes in beeld waar je weinig mee verdient. Zou ik niet doen.

Wat je wel hel goed als “administratief thuiswerk” kan doen is affiliate marketing.

Je kan het thuis doen vanaf je bank, vanuit je luie stoel, zelfs vanaf je bed. Maar ook vanaf een zonnig  terrasje, of vanaf het strand. weet je, als je maar je laptop en een internet verbinding (wifi) hebt, dan kun je aan de slag.

Het kan dus overal ter wereld 🙂 en het betaald beter dan de gemiddelde “thuiswerkbaan”

200 euro per dag is echt niet ongewoon!

200 euro per dag verdienen

Ben jij nog met je baan veel geld aan het verdienen?

Goede vraag hé? Weet je hoeveel mensen er naar hun werk gaan omdat het moet, omdat ze gewoon keihard geld moeten verdienen om bijvoorbeeld de hypotheek moeten betalen?

Dat zijn er veel meer dan je denkt!

Maar vandaag ligt er voor jou een mogelijkheid om (uiteindelijk) je baas te ontslaan! Hoe? begin met affiliate marketing, proef de vrijheid en leef!

Met een beetje hulp simpel online geld verdienen!

Goede vriend Jacko Meijaard heeft een complete videotraining gemaakt, waarbij alles aan bod komt. Van het opzetten van een eigen website tot het maken van content en meer!  Je kunt zelfs elke muisklik volgen.en je kunt gelijk alles nadoen.

Ook heb je geen speciale vooropleiding nodig en ook geen speciale technische kennis. Je kunt zelfs direct beginnen!

En ook hier loop je geen enkel risico. Je hebt namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dus als jij wel wat hulp kan gebruiken, dan is het enige wat je moet doen is klikken op onderstaande link en de rest volgt vanzelf:

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Indien je nog vragen hebt, of iets is onduidelijk, laat dan een bericht achter in de reacties hieronder

Ik wens je veel succes!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.