Ontdek 1 Super Manier Om Simpel Geld Te Verdienen!

1 super manier om simpel geld te verdienenJe hebt soms wel eens een moment dat je bepaalde dingen in je leven zat bent.  Dat kan natuurlijk van alles zijn. Denk bijvoorbeeld eens na: Waar breng je je meeste uren van de dag wakker door? Juist! Op je werk.

En hoeveel mensen hebben het niet naar hun zin op het werk? En hoe is dat bij jou?

Eigenlijk is het zonde van je tijd om elke dag met tegenzin naar je werk te gaan. En dat is het helemaal als je er ook nog te weinig voor betaald krijgt.

Vandaag kan jij stappen zetten, waarin jij je leven voorgoed kan veranderen! Ik onthul een super manier, waarmee jij simpel geld kan verdienen! Ja je leest het goed, het is simpel! Ik weet er alles van want ik doe het zelf ook!

Er zijn alleen 2 voorwaarden:

 1. je moet je leven willen veranderen
 2. je moet het doen

Kijk als jij mijn blog helemaal leest, en vervolgens doe je er niets mee, dan ga jij je leven niet veranderen. en dan wil je ook eigenlijk niet.  Maar als je echt wat anders wil, dan ga je er voor, en dan ga je je leven veranderen, want dan ga je dit ook daadwerkelijk doen!

Nog 1 tip voor ik de methode ga onthullen: Je kan dit gewoon doen terwijl je blijft werken bij “je baas”. en als je mijn methode goed toepast, en je hebt op een gegeven moment je salaris “ingehaald” met je nieuwe inkomsten, dan kun je je baas “ontslaan” Vanaf dat moment heb je ultieme vrijheid!

Geld verdienen door producten te promoten die niet van jou zijn

Ja je leest het goed. En dit is de beste, de super manier om geld te verdienen: Geld verdienen door producten te promoten die niet van jou zijn!

Die methode heet: Affiliate marketing. En dat is, nogmaals, de beste, de super manier om geld te verdienen.

Maar nu: Hoe werkt dat dan? Hoe kun je dan geld verdienen door het promoten van producten die niet van jou zijn? Hoe werkt dan die methode, die super manier?

Je gaat een product van iemand anders promoten, en als dat tot een verkoop leidt, krijg je commissie!

Affiliate netwerk

Je hebt daarvoor nodig een affiliate netwerk, bijvoorbeeld PayPro, een adverteerder (dat is de product eigenaar) en een affiliate (dat ben jij dan)

Het affiliate netwerk is zeg maar een marktplaats, waar adverteerders en affiliates  samenkomen. Je kunt als affiliate in PayPro in “campagnes” je product uitzoeken die je wilt gaan promoten. Als je die hebt uitgezocht, dan krijg je bij dat product je eigen unieke affiliate link.

Die link gebruik je om te gaan promoten.

Als iemand op die link klikt, wordt hij of zij automatisch doorgestuurd naar de verkopende website van de product-eigenaar (de adverteerder) Er wordt ook een cookie opgeslagen op de computer van de bezoeker.

Er zijn nu 3 mogelijkheden:

 1. De bezoeker koopt direct het product, jij ontvangt dan commissie (hierover later meer)
 2. De bezoeker koopt het product op een latere datum (het affiliate netwerk onthoud door het cookie dat het product via jouw affiliate link is gekocht en jij krijgt alsnog je commissie)
 3. De bezoeker koopt het product niet, dan gebeurd er verder niets

Hoe werkt het dan met de commissie? Dat werkt als volgt:

De product-eigenaar (ook wel genoemd de adverteerder) Bepaalt de aankoopprijs en de commissie die jij ontvangt. Dat kan oplopen tot wel 90% Maar ik ga even uit van een gangbare.

Een aankoopprijs van €47,– en een commissie van €27,– (dat is meer dan 50%)

Als de bezoeker besluit om het product te kopen, dan, als de bezoeker het bedrag in ideal heeft afgerekend, dan zorgt PayPro (het affiliate netwerk) ervoor dat automatisch €27,– naar jouw account in PayPro gaat en €20,– naar het account van de product eigenaar.

Je ontvangt dus direct je commissie als de bezoeker heeft afgerekend. Het openstaande saldo kun je altijd laten uitbetalen op je bankrekening.

Een vrouw is aan het bloggenProduct promoten

Nu je weet hoe je commissie krijgt, wil je ook wel weten wat je ervoor moet doen Ik ga even uit van de voor mij favoriete manier. (want je kan ook producten promoten zonder website, door artikels te plaatsen op artikelwebsite en je kunt geld verdienen met YouTube door bijvoorbeeld te vloggen

Mijn favoriete manier is promoten met een eigen website:

 • Je zoekt een product uit in PayPro en je pakt je eigen unieke affiliate link
 • Je bouwt er een website omheen (een website kost bij een .nl extensie zo’n €15,– per jaar)
 • Je plaatst content op jouw website
 • Je krijgt gratis bezoekers vanuit Google
 • Een deel van die bezoekers klikken op jouw link
 • Een deel daarvan koopt het product
 • Jij verdient dan geld!

Je zoekt een product uit in PayPro

Dit is stap 1: en product uitzoeken in PayPro, het affiliate netwerk. Naast  PayPro zijn er meer affiliate netwerken, maar als je net begint met affiliate marketing raad ik aan om met PayPro te beginnen.

Je hebt dan eerst een  account in PayPro aangemaakt als affiliate.  Dan ga je naar “Campagnes”en zoekt een product uit om te gaan promoten. Let daarbij op:

 • Je moet “verstand” van het product hebben
 • je moet er “feeling” bij hebben
 • Een hoge commissie en conversie
 • Een PayPro-score van tussen de 100-15

Voor meer informatie, kijk op De 3 beste affiliate programma’s om veel geld te verdienen

Je bouwt er een website omheen

En als je dan je product hebt gevonden , dan ga je een website opzetten. Je hebt daarvoor nodig een domeinnaam en een hosting (kosten ongeveer €15,– per jaar bij een .nl extensie)

Kies een domeinnaam die bij het onderwerp van het product past. hij moet kort zijn en autoriteit uitstralen. De hosting is, zeg maar, het stukje “harde schijf” Daar komt dus de data van je website op te staan.

Voor meer informatie zie: hoe maak je een WordPress website?

Je plaatst content op je website

Content op je website plaatsen is een hele belangrijke!  Want als je een website hebt, maar er staat helemaal niets op, dan ga je er niks mee verdienen 🙂

Wat ga je doen?  Je maakt eerst je homepage, en dan je blog.

Je homepage moet je optimaliseren als ” homepage” want dit is het eerste wat men ziet als men je URL invoert, of zoekt in Google.

Voor je blog: Je gaat minimaal elke week een blog plaatsen van minimaal 1000 woorden (is een richtlijn) Het gaat erom dat je erachter komt wie jouw bezoekers zijn en waar ze mee geholpen zijn.

Schrijf datgene wat je bezoekers willen lezen. Unieke waardevolle content. En aan het eind van je blog verwijs je naar een nog betere oplossing van hun probleem: Het product wat je promoot.

Voor meer informatie over content schrijven en SEO tips: zie  SEO tips 2018

Je krijgt gratis bezoekers vanuit Google

Als je bovenstaande punten goed uitvoert, dan ga je ” hoog in Google” gevonden worden, en krijg je gratis bezoekers naar je website. Op hoe meer zoekwoorden je gevonden kan worden, hoe meer bezoekers naar je website kunnen komen. En hoe meer bezoekers, hoe meer mensen zullen klikken op jouw link!

Een deel van die bezoekers klikken op jouw link

Inderdaad hoe meer bezoekers jouw website bezoeken, hoe meer mensen zullen klikken op jouw link.  en een deel daar weer van zal het product kopen.

Een deel daarvan koopt het product

Bijvoorbeeld bij een conversie van 2% zal bij 100 ” klikkers” 2 mensen het product kopen (richtlijn conversie verschilt per product)

Jij verdient geld!

Ja en als men het product koopt, dan verdien jij geld! en als je 1 euro kan verdienen, dan kan  je ook 10 euro verdienen, en ook 100, 1000 en meer. zo kun je als je 1 product hebt verkocht, ook er 2 verkopen, 3, 10 enzovoorts!

Je snapt het wel, als je succes hebt, dan ga je opschalen, zodat je meer geld kunt verdienen.

en met een beetje hulp…

Nu snap ik als je zegt “ik heb daarbij wel wat hulp nodig”

Dat snap ik, en ik heb dan wat voor je.

Goede vriend Jacko Meijaard heeft een complete videotraining gemaakt, waarbij alles aan bod komt. Je kunt zelfs elke muisklik volgen. En je kunt gelijk alles nadoen.

Je hebt geen speciale vooropleiding nodig en ook geen speciale technische kennis. Je kunt zelfs direct beginnen!

Het enige wat je moet doen is klikken op onderstaande link en de rest volgt vanzelf:

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Indien je nog vragen hebt, of iets is onduidelijk, lat dan een bericht achter in de reacties hieronder

Ik wens je veel succes!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.