Hoe Wordt Ik Rijk Zonder Te Werken?

rijk worden zonder te werkenHet is de droom van velen: Rijk worden zonder er voor te hoeven werken. Dus eigenlijk zeg je dan: Ik wil bakken met geld verdienen, maar ik wil er eigenlijk niets, (of zo min mogelijk) voor hoeven te doen. Kan dat?

Er is wel een mogelijkheid om met een “zo min mogelijke inspanning”een passief inkomen te genereren. Deze moet je dan wel “onderhouden”, ofwel bijhouden.

Je moet het eerst opbouwen. Maar als je dat eenmaal hebt gedaan, dan kan je dus met een minimale inspanning een passief inkomen hebben.

Maar hoe doe je dat dan? Hoe pak je dat aan?
Er zijn wel een paar verschillende manieren om dat goed aan te pakken. Maar er is maar één manier waarbij je zelf nauwelijks hoeft te investeren.

Over deze methode zal ik later meer vertellen. Deze methode pas ik zelf namelijk toe.

6 methodes om rijk te worden zonder te werken

 • Je kunt investeerder worden in een bedrijf
 • je kunt rentenieren
 • Websites opzetten en met winst verkopen, of websites kopen die al goed draaien en daar de winst van pakken
 • Handelen op de beurs
 • vastgoed aankopen en die verhuren
 • geld verdienen met affiliate marketing

Met de meeste van deze methoden zul je geld moeten hebben om te investeren. Met de laatste methode (Affiliate marketing) Kun je met een minimale investering een website opzetten en een passief inkomen op gaan bouwen.

Deze methode gebruik ik zelf ook en zal je verderop in dit blog er meer over vertellen!

Een vrouw is aan het bloggen

Het gaat nooit vanzelf

Ja voordat je geld gaat verdienen, en rijk wil worden zonder te werken, moet je er voorafgaand wel iets aan doen. Je moet het namelijk opbouwen.

Er gaat dus iets aan vóóraf. Tenzij je een grote erfenis hebt gekregen o.i.d. zul je een basis moeten leggen waarop je een passief inkomen op gaat bouwen.

Je maakt een “online vastgoed” Eigenlijk Assets. en als je dat eenmaal hebt, dan hoef je het alleen maar bij te houden.

Dit is hoe ik het zelf doe

Zoals ik al zei: ik zelf doe aan affiliate marketing.  affiliate marketing is dat je producten promoot (of een product promoot) van iemand anders. En als dat tot een verkoop leidt, krijg je commissie.

Maar hoe doe je dat dan?

 • Je zoekt een product uit in PayPro
 • En je bouwt er een website omheen
 • Je plaatst content op die website en gaat daarmee door
 • Na verloop van tijd krijg je gratis bezoekers uit Google
 • Een deel van die bezoekers koopt het product en jij verdient geld!

Je zoekt een product uit in PayPro 

PayPro (en Daisycon) zijn affiliate netwerken. Dit is, zeg maar, de “marktplaats”waar affiliates en adverteerders samenkomen. Niet letterlijk natuurlijk, maar digitaal.

Je maakt dus een account aan in  PayPro, en als je dat gedaan hebt, ga je naar “campagnes” en zoekt een product uit.

Het beste kun je een product uitzoeken in iets wat je ligt. iets vaar je zelf veel verstand van hebt.  Dit is belangrijk omdat je zelf in het begin toch je eerste blogs wilt (of moet) schrijven. een richtlijn in Paypro is kies een product uit met een PayPro score van tussen de 100 en 150. Dan zit je goed.

En je bouwt er een website omheen

En als je je product hebt gevonden dan ga je een eigen website opzetten. Een website (domeinnaam en een hosting) kost een paar tientjes per jaar.

Je domeinnaam moet te maken hebben met het onderwerp van je product.moet makkelijk te onthouden zijn en het liefst autoriteit uitstralen.

Je website en hosting kun je het beste en voordeligst bestellen bij  Versio of neostrada.

Een vrouw is aan het bloggenJe plaatst content op je website en gaat daarmee door

En als dan je website staat, dan ga je je content plaatsen. Want met een lege website verkoop je niks!

En onder content versta ik je tekst, afbeeldingen, video’s, infograpics enz.

Zoals ik al eerder zei: Kies een product die dicht bij je staat. Waar je veel verstand van hebt.  Kijk daar heb je nu profijt van.

Zorg dat je de beste content maakt in je niche. Datgene wat je bezoekers willen lezen. Datgene waar je bezoekers naar op zoek zijn. Geef waarde!

Kopieer geen content van andere sites. (daar wordt je op afgestraft door Google) Maar schrijf dus goede unieke content

Je kan het schrijven ook uitbesteden aan een tekstschrijver. er zijn er genoeg te vinden op sitedeals.  een goede tekst hoeft niet duur te zijn. Maar er geldt wel, zoals mijn oma zei: alle waar naar zijn geld. Zie het als een investering. een goede tekst verdiend zichzelf terug.

Plaats die content op je website. en houdt dat vol. Geef niet op als je nog geen resultaat ziet. Maar ga door. En als je dit goed doet, dan kan je na enkele maanden je eerste resultaat zien!

Na verloop van tijd krijg je gratis bezoekers uit Google

Als jij je content plaatst op je website, dan gaat Google je website opmerken. Wat Google eigenlijk doet is: Google volgt een link van een andere site naar jouw site.

Dat gebeurd door “Google Crawler Spider”, of “Google Robots”. en als dit is gebeurd, dan slaat Google een HTML versie op in een gigantische database genoemd “The Index.”

Elke keer dat de Crawler langs je website komt, en vindt een geüpdate versie of een nieuwe versie van je website, dan wordt deze ook geüpdatet in The Index. Hoe belangrijker je website, hoe vaker de Crawler langs komt!

Dan is het dus ook belangrijk om van jouw website een voor Google belangrijke autoriteit website te maken!

Een deel van die bezoekers koopt het product en jij verdient geld!

Als er eenmaal bezoekers komen, dan houd je ze niet meer tegen! het gaat dag en nacht door! Dit is gewoon omdat jij ze informatie geeft waar ze naar op zoek zijn.

En…. Jouw bezoekersstroom gaat groeien! Dit, omdat jij steeds weer nieuwe content plaatst. Datgene, waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Dus die bezoekers komen naar jouw site. Jij geeft ze waarde!

en, aan het eind van je blogs verwijs je, heel subtiel, naar een nog betere oplossing van hun probleem: het product wat jij promoot.

Als jouw bezoekersstroom gaat groeien, dan ga je ook bezoekers krijgen die het product wat jij promoot gaat kopen. en op dat moment verdien jij geld!

Geef nooit opWaarom de meeste mensen er niet in slagen

Als je start met affiliate marketing, dan ga je, zoals ik al zei, een asset (website) opzetten en opbouwen. Dat kost tijd.

In het begin verdien je nog niet zoveel. Want, je moet het opbouwen. De meesten haken af na een week of twee, als ze zien dat het dan nog niets oplevert.

En dat is zonde. want met affiliate marketing verdien je pas, als je alles goed doet, je eerste commissie na een paar maanden.  Dan is het dus zonde dat je na 2 weken al stopt.

Met affiliate marketing moet je absoluut niet opgeven. Want als je doorzet, en niet opgeeft, dan zul je eens zien wat er gebeurd na 2-3-maanden!

Denk altijd lange termijn

affiliate marketing is niet een business van “snel geld verdienen” Als je snel geld nodig hebt, ga naar zolder, ruim deze op, verkoop alles wat je niet nodig hebt en je hebt direct geld.

Nogmaals, als je start met affiliate marketing verdien je in de eerste weken nog niets.

Maar als je eenmaal bent begonnen, en je krijgt bezoekers naar je website, dan houdt die bezoekersstroom nooit meer op. Dit gaat door, dag en nacht.

en als die bezoekersstroom groter wordt, dan gaat een (klein) deel van je bezoekers het product kopen, en verdien jij geld!

En als je dan op dit punt bent, dan ga je opschalen!

affiliate marketing revolutieGeld verdienen en rijk worden zonder te werken. Wie helpt mij?

Mijn goede vriend Jacko Meijaard is al jaren succesvol met affiliate marketing. Hij heeft dat alleen niet voor zichzelf gehouden. Hij heeft er een complete videotraining van gemaakt: De affiliate marketing revolutie.

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op?Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.