Review Mentale Marketing Plan

Review Mentale Marketing Plan. Wat is het? Kan je hier echt geld mee leren verdienen? Een eerlijk verhaal!

Review Mentale Marketing PlanVind hier op deze site een review van het Mentale Marketing Plan van Katja Callens

Er zijn vele cursussen te vinden op het Internet, en daarvan zijn er genoeg die je bergen met geld beloven: Start nu en verdien minimaal XXX per maand…

Dit kan in wezen niet. de cursusleider kent jou niet en alles valt of staat met de inzet die jijzelf kunt en wilt geven aan hoe graag jij geld wilt verdienen op het Internet! Katja belooft dit dus ook niet en dat siert haar.

Wie is Katja Callens?

Katja Callens is de vrouw achter haar succesvolle digitale cursussen. Zij is daarmee een begrip in de digitale wereld. Haar producten staan vrij hoog in de PayPro score. Hierme toont zij aan dat ze erg gewild en succesvol zijn.

Katja Callens is niet de echte naam van degene die achter dit succes zit. Het is een Pseudoniem. Pseudoniemen zijn vrij normaal in de Internet business, dit in verband met de privacy.

Op het Internet komt ze niet echt negatief naar voren. er zijn wel klachten over de geld terug garantie, maar die worden weer getackeld door anderen die weer het tegendeel bewijzen.

Je ziet trouwens wel vaker dat mensen ergens over zeuren terwijl datt volledig ongegrond is.

Wat kun je verwachten?

Zoals al eerder gezegd: Katja maakt geen loze beloften wat betreft de verwachting van de cursus. Het is geen “begin nu en wordt rijk”programma.  Het plan is opgesteld om van “denkers” “doeners”te maken. Van Weldra-nemers ondernemers. Een denker ben je als je graag wilt beginnen, maar totaal niet weet waarje moet beginnen of waar je mogelijkheden liggen. Leeftijd, geslacht of achtergrond spelen hierin geen rol.

De inhoud van het plan

Het plan is een abbonnement van 12 maanden. In die 12 maanden wordt je meegenomen in het proces van het starten van je eigen online onderneming.

De cursus heeft een 3-stappenplan, en is in 12 maanden verdeeld plus een bonus. je krijgt elke maand een deel in je mailbox.

De cursusn is erg toegankelijk en erg klantvriendelijk.

Stap 1:  “Online (Affiliate ) Marketeer

Stap 2:  “Marketing Adviseur / Consultant

Stap 3:  “Online Product Ontwikkelaar”

De 12 trainingen van het plan

 1.  1e verkoop binnen 7 dagen
 2. Affiliate website verder uitbouwen om inkomsten te genereren
 3. 27 tips om je affiliate producten te promoten
 4. Artikel verbetering
 5. E-mail  marketing (aan de slag)
 6. e-mail marketing, blog schrijven, website verbetering
 7. offline marketing
 8. 101 tips, adviezen en manieren om je website verder uit te bouwen
 9. Je eigen membership. Hoe stel je die op
 10. genereren van nieuwe bezoekers
 11. jouw eigen product laten promoten door affiliates
 12. Hoe kan je je eigen product het beste promoten?
 13. (Bonus)Hoe kan je meer geld verdienen aan bestaande klanten?

De cursus is erg compleet. Alles wordt goed uitgelegd. Hierdoor is de cursus makkelijk te volgen. Je hebt geen technische kennis nodig of iets dergelijks.

Er is zeker resultaat te behalen naar aanleiding van het volgen van deze cursus. echter, je moet het wel zelf doen, en je moet het opbouwen. Je bent dus niet meteen na afloop van de cursus “Consultant” Je moet dat opbouwen, net als het geld verdienen zelf. Dat begint laag, en wordt na verloop van tijd steeds hoger.

De Prijs

De prijs voor deze cursus is €27, — per maand. Dit is een redelijke prijs voor wat je er voor krijgt

Je hebt de kans om elke maand  te stoppen met de cursus, en er is een 60 dagen niet tevreden – geld terug garantie. Je loopt dus geen enkel risico en kunt gewoon met de cursus beginnen!

Ervaring: Aanschaffen of niet?

Loop jij la lang rond met de wens om je eigen business op te starten, en is dat een droom voor jou? Dan is het Mentale Marketing Plan wat voor jou!

Bedenk echter wel: (en dat geld voor elke online marketing cursus) het vergt geduld, doorzettingsvermogen en discipline om met deze cursus te slagen! je zult moeten werken, ja hard moeten werken aan je eigen business. Als je dat echt wilt (en dat wil je, toch?) dan zte je er alles voor opzij om je eigen business te hebben!

Als je je in bovenstaand kunt vinden dan zou ik het zeker aanschaffen!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.