Internet Succes Gids.nl Review

Internet Succes Gids.nl Review, Forum Internet Succes Gids, Affiliate Marketing Revolutie en Marketheme Review. Je vindt hier mijn bevindingen!

review internet succes gidsInternet Succes Gids.nl review: Er is online enorm veel informatie te vinden over online geld verdienen. Maar hoe weet je of die informatie betrouwbaar is?

En hoe kan je meten, of anderen met succes met die informatie aan de gang zijn gegaan?

De Internet Succes Gids.nl van Jacko Meijaard onderscheidt zich hierin. Alle informatie die Jacko die Jacko in zijn blog heeft geschreven is al een cursus op zich.

Dus als je geen geld hebt maar wel tijd, dan zou je je er mee kunnen redden ­čÖé De informatie in de ISG is dus compleet en er komt elke week wel een blog bij.

De ISG is dus een autoriteit website op het internet, en dat is uniek voor iemand die nog geen 30 is, en er, dankzij het internet, een leven op na kan houden, als iemand van een miljonairs fair.

Wat is de Internet succes Gids?

Internet_Succes_GidsInternet succes gids

De Internet Succes Gids is het Blog van Jacko.

Zoals ik hierboven al zei is de ISG al een cursus op zich. Hierin heeft hij in de loop der jaren enorm veel informatie verzameld rondom Internet Marketing en Affiliate marketing, war ook jij veel aan kunt hebben! er is ook een kennisbank aanwezig met veel onderwerpen waar je alles kunt vinden op gebied van Affiliate marketing.

Internet succes gids

affiliate marketing revolutieAffiliate marketing Revolutie

Dit is de online video cursus die Jacko heeft gemaakt.

Toen Jacko begon met affiliate marketing was hij blij met de eerste euro die hij verdiende, zoals iedereen die met affiliate marketing begint.

Toen hij verder kwam verdiende hij meer geld. maar hij had geen voldoening. en hij bedacht dat het beter kon.

Hij heeft er, zoals hij zelf zegt, er een missie van gemaakt om een blauwdruk te maken van wat hij overal ter wereld kon toepassen.

en dat is de affiliate marketing revolutie geworden. alles wordt er in behandeld. Ook als je geen “verstand”van internet en computers hebt dan kun je succesvol worden Met Affiliate marketing.

Je kunt werkelijk elke muisklik volgen, en je hoeft alleen alles maar na te doen, en wat heel belangrijk is: volhouden! Het wordt je voorgedaan, maar je doet het zelf, en je kan het dan ook!

Inmiddels is deze al compleet vernieuwd. daarover later meer.

Jacko_MeijaardWie is Jacko Meijaard?

Jacko is eigenaar / oprichter van de Internet succes gids en het bijbehorende forum, de Affiliate Marketing Revolutie, en Meijaard Media.

Hij is een gedreven persoon die alles rustig uitlegt, en je zeker geen knollen voor citroenen verkoopt. Wat hij beweert in zijn video’s is zeker te behalen.

Jacko’s missie is om niet alleen goed geld te verdienen online, maar ook, en dat is niet minder belangrijk, vrijheid hebben.

Hij zegt dat het voor hem mogelijk is geworden om overal ter wereld geld te kunnen verdienen, als je maar je laptop (of MacBook o.i.d.) hebt en een (Wifi) internet verbinding. Dan kun je aan de slag. En dit is voor jou ook  mogelijk!

Jacko heeft inmiddels duizenden mensen geholpen met geld verdienen op het Internet.  en het blijft er niet bij!

Internet succes gids

Wat is het Forum en waar is het voor bedoeld?

Internet Marketing Forum

Het Internet Marketing Forum (Internet Succes Gids Forum) is uniek in de Benelux Het is the place to be voor als je je bezig houdt met Internet Marketing. En met name dus Affiliate Marketing. Ik zal het even uitleggen.

Ik heb het op Snelgeldverdiend.nl al eerder uitgelegd. Je kent vast wel onze DJ’s. Hardwell, Alfrojack, Armin van Buuren, enz.

Dit zijn in feite concurrenten van elkaar. Maar als zij een plaat uitbrengen, dan bellen ze elkaar op en dan vragen ze wat de ander er van vindt. zo kunnen ze elkaar tips geven en een beter product uitbrengen.

Welnu, dit is precies wat er op het Forum van de Internet Succes Gids gebeurd.

Als je de AMR aanschaft, dan wordt je automatisch gratis lid van het Forum.  Inmiddels heeft het Forum al ruim 6600 leden (02-11-2019)

Nogmaals, als jij de AMR hebt aangeschaft, en de video’s kijkt, en je gaat beginnen (je moet het wel zelf doen, uiteraard) dan loop je door de onderwerpen heen. en als je dan nog vragen hebt, dan stel je die op het Forum. Dan zijn er altijd een aantal leden die je helpen.

Die leden hebben zelf ook de AMR gevolgd en hebben hun eigen website(s) en zijn dus in feite concurrenten van jou. Maar ze helpen je! DIT IS ECHT UNIEK IN DE BENELUX

Offline meetings

Inmiddels heeft Jacko al zijn derde offline meeting gehouden. Twee keer op kleinere schaal en 1 X in  november 2018 met 100 man publiek, de ISG Seminar.

Het was echt super vet om mee te maken. zie de aftermovie video hieronder:

Marketheme

Ik had nooit verwacht dat dit ging gebeuren. Maar ook op dit gebied kan je worden ontzorgd.

Veel mensen die bezig zijn met Affiliate Marketing hebben moeite met het installeren van plug-ins, de veiligheidsinstellingen, en het zoeken van het juiste thema, Leadpages enz. Dit heeft Jacko ook gezien.

Hij heeft toen aan Leon Gotje gevraagd om hier een oplossing voor te bedenken Dit is het Marketheme geworden.

Je kan het alleen nog aanschaffen binnen het Forum van de Internet Succes Gids. Het is een volledige oplossing, Alles is al vooraf ge├»nstalleerd. de plugins, maar ook Pop-ups, CTA boxes en landingpagina’s.

Je hoeft je dus alleen nog maar bezig te houden met waar het om draait: de content. Goede unieke content. Zodat ook jij gevonden wordt in Google

Inmiddels is Marketheme 2 er al (2019) en draait de Internet Succes Gids op Marketheme 2!

Internet succes gids

Coaching

En dan is er nog wat nieuws.

Er zijn vele beginnende online marketeers die alles zoveel mogelijk zelf willen doen.

Ze kopen dan wel de AMR, en vervolgens zie je aan de vragen die ze stellen op het Forum dat ze er niets van snappen. deze mensen doen er heel lang over om er te komen, of ze komen er niet, helaas.

Maar bij die groep wil je niet horen toch? Mooi dan heb ik goed nieuws!

Want je kunt dan beter een investering voor jezelf doen door jezelf te laten coachen, en die investering binnen no time terug te verdienen! Je kunt een gratis intake gesprek inplannen!

Conclusie

Zoals je hierboven kunt lezen, ben ik heel tevreden over de producten van Jacko.

Hij heeft een succesvol bedrijf neergezet, en wil jou ook succesvol maken.

Hij zegt ook eerlijk dat als je vandaag begint, je niet morgen meteen al bakken met geld binnenhaalt. dit moet je langzaam opbouwen. en als je dat doet dan zul je een stabiel, passief inkomen opbouwen dat elke maand weer terugkomt!

Ik kan mij voorstellen dat je na het lezen van dit blog zoiets hebt van “ik wil dit ook proberen” welnu, dat kan! je hebt een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie! Maar ik weet zeker dat als jij de AMR gaat proberen, dat je niet van de garantie gebruik gaat maken! Wacht echter niet te lang, want Jacko gaat binnenkort zijn prijs omhoog gooien. Voor meer informatie hierover, klik je op onderstaande banner:

Internet succes gids

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Of wil je eerst mijn

internet succes gids

Downloaden? In dit e-book vertel ik je hoe je online geld kunt verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.