Internet Succes Gids Forum Review

Er is een plek op internet waar je terecht kan met je vragen over geld verdienen met het internet. Dat is het internet marketing forum van de internet succes gids!

Je hebt gezocht naar  Internet Succes Gids Forum Review, anders was je niet op mijn website gevonden!

Je vindt het op deze pagina!

Vroeger toen ik klein was, ging ik bedenken wat ik later worden wilde. Ik  had nooit bedacht dat ik geld ging verdienen met het internet. Nu heb ik meerdere websites draaien! Content maken, elke week een blog maken van minimaal 1000 woorden, afbeeldingen er op, video’s….

Maar hoe weet je dat je het goed doet? Bij wie kun je terecht met je vragen? Bij sommige “guru’s”duurt het best lang voor je antwoord krijgt. en heb je het gevoel dat je aan je lot wordt overgelaten….

Maar er is wel degelijk een plek waar je terecht kan:  het Internet Marketing forum. Op dit forum zijn op dit moment al meer dan 7000 leden aanwezig.

Wat is het Internet succes gids Forum?

Het Internet Marketing Forum, oftewel het Internet Succes Gids.nl Forum is the place to be als het gaat om affiliate marketing en als je je daarmee bezig houdt.

De oprichter (en eigenaar) van dit Forum is Jacko Meijaard.

Hij had het heel goed voor elkaar met de internet succes gids, maar er miste iets.  Hij heeft heel hard achter de schermen gewerkt aan het forum, wat inmiddels werkelijk een enorm succes is geworden.

Als je de AMR aanschaft, wordt je ook automatisch lid van het forum.

Wat biedt het Internet suces gids Forum?

Zoals ik al zei: op dit forum zijn meer dan 3000 leden, waarvan en aantal actief aanwezig zijn op het forum. Als je de AMR hebt aangeschaft, dan bekijk je de video’s. Als je aan de hand daarvan nog vragen hebt, dan stel je die op het forum. er is dan altijd wel iemand die je helpen wil.

De Boards

De vragen die je stelt die stel je in een van de 11 boards. Het is maar net waar het over gaat:

 • Nieuws
 • Succes lounge
 • offline meetups
 • stel jezelf voor
 • Geld verdienen op internet
 • Email Marketing
 • Tools & software
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • WordPress
 • Marketheme
 • Off Topic

In het board “Nieuws”  vind je informatie over de Internet Succes Gids.nl. Hier plaats Jacko elke week zijn podcast, en updates van o.m. de webinars.  Je kunt ook zelf reageren natuurlijk!

In de succes lounge kun je een topic starten als je iets te vieren hebt. Bijvoorbeeld als je je eerste commissie hebt verdiend of andere successen

In “offline meetups“kun je een voorstel doen dat je met andere forumleden een afspraak maakt ergens in Nederland om elkaar live te zien.

In het board “Geld verdienen op Internet” kun je alles wat hiermee te maken hebt bespreken. Hier zijn ook enkele forumleden die in een topic je laten meelezen hoe ze hun weg uitstippelen naar een financieel onafhankelijk bestaan.

In het board “Email Marketing” kun je je vragen en ideeën kwijt over email marketing.  Bij het Internet Succes Gids.nl Forum wordt van huis uit Enormail geadviseerd, maar ook over andere email marketing software kun je hier terecht. Er was zelfs iemand die vroeg of Enormail geschikt was voor het buitenland, met een Engelstalige website. (natuurlijk dat kan)

In het board “tools & software” praat je mee over Internet marketing software en tools dat kan zijn over Leadpages, maar ook over bijvoorbeeld “ik kom niet in PayPro” of affiliate programma’s die niet meer te zien zijn in PayPro.

In “zoekmachine optimalisatie (SEO)” praat je mee met alles wat daarmee te maken hebt. Er worden hier heel wat dingen gedeeld, maar het grote principe is: maak betere content dan de rest. en minimaal 1000 woorden per blog. Houd vol, geef niet op. Dan red je het!

Als je hulp nodig hebt met WordPress, dan kun je in het board “WordPress”terecht. Vragen over bijvoorbeeld het juiste thema en welke plug-ins moet ik hebben kunnen hier worden gesteld. Maar eigenlijk is dat zonde van je tijd.

Hier kom ik op terug in het volgende board:

Marketheme.  Bij het vorige board heb ik verteld dat het eigenlijk zonde van je tijd is om je bezig te houden met het juiste thema en de juiste plug-ins. Je kan je beter bezig houden met het schrijven van content. dat is waar het uiteindelijk om draait.  Het Marketheme is exclusief verkrijgbaar voor de Internet Succes Gids.nl Forum leden. Met het Marketheme wordt je ontzorgd. alles is vooraf ingesteld, de plug-ins het thema, alles. Je hebt pop-ups, een landingspagina, alles zit erbij. Je hoeft je dus alleen maar bezig te houden met het maken van content.

Het Marketheme wordt ook steeds verder uitgebreid. Zo kun je nu een boekenplank plaatsen in je blog met een affiliate link naar Bol.com! en het gaat steeds verder! Het Marketheme ontzorgt in feite is dus zeker de moeite waard!

In de AMR van Jacko zijn 2 versies gemaakt. een “gewone” en een gericht op het Marketheme. zo kun je de instellingen voor het marketheme in een mum regelen en dan knallen met je content!

Dan hebben we nog 1 board over: “Off topic

Hier kan je alles bespreken wat niet met internet marketing te maken heeft. Hier worden soms websites of domeinnamen te koop aangeboden. Maar er komen ook topics voor dat mensen soms gewoon geen tijd hebben voor internet marketing. Maar men heeft wel tijd om uren te surfen op Facebook of om te hangen achter de TV….

Conclusie

Het internet succes gids forum is the place to be als je geld wilt verdienen met het internet. of zo je wilt op het internet.  Hoe kom je er?

Je kunt  lid worden van het forum.  Je kunt dan op al de hierboven beschreven boards meelezen en reageren.  Dat doe je door de AMR volledig risicovrij uitproberen. Je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie. en ook met het Marketheme loop je geen risico. het is elke maand opzegbaar  en de eerste maand kost 1 euro. Het is echt allemaal zijn geld meer dan waard.

Wat vind ik er zelf van? ik ben zelf actief op het forum, (ik kan niet zonder :-))ik heb het Marketheme en ben zeer tevreden! Dus ik zeg DOEN!

Ik kan mij voorstellen dat je interesse hebt gekregen in de AMR. in dat geval klik hieronder:

review internet marketing forum

In beide gevallen wens ik je veel succes!

2 gedachten over “Internet Succes Gids Forum Review”

 1. Hi,

  Leuke review heb je gemaakt. Ik heb de training van Jacko ook gevolgd en heb inmiddels een paar succesjes behaald.

  De technische kant vond ik geen probleem, maar ik heb wel heel veel gehad aan het stukje motivatie moet ik eerlijk zeggen. Dat is toch een beetje wat je nodig hebt.

  Gelukkig kwamen mijn commissies al snel binnen. Hoelang heeft het bij jou geduurd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.