Geld Gorilla Geheimen Review

Review Geld Gorilla Geheimen

Hieronder vind je mijn review van Geld Gorilla Geheimen van Frank Sanders en Alex Hartman.

Je kan natuurlijk helemaal zelf uitzoeken hoe je geld moet gaan verdienen op het Internet, en affiliate marketing. Maar ondanks dat alles wel ergens zal staan op het internet, kom je dan er niet uit. Je hebt dan iets of iemand nodig die jou helpt. iemand die jou vertelt hoe je het moet doen.

Het eerste programma dat ik heb gekocht is Geld Gorilla Geheimen. In deze review deel ik mijn ervaringen.

Wie zijn Frank Sanders en Alex Hartman?

Frank Sanders en Alex Hartman zijn de personen achter Geld Gorilla Geheimen. Deze claimen (enorm veel) geld te verdienen dankzij het Internet. Zij zouden van ver gekomen zijn financieel. (studieschuld, ect) Zij hebben een videotraining gemaakt, en hierin vertellen zij hoe jij dit ook kan doen.

Belangrijk is ook om te weten dat Frank en Alex geen echte personen zijn maar “personages” Hier is echter niets mis mee. Dit gebeurd wel vaker (i.v.m. privacy)

Wat is het programma van Geld Gorilla Geheimen?

Geld Gorilla Geheimen is een online videotraining waarin je vertelt wordt door Alex of Frank hoe je geld kunt verdienen op het internet.

De videotraining heeft een inleiding, 4 modules en een tweetal bonussen.

in de inleiding vertellen de beide mannen hun verhaal en leer je een paar belangrijke principes. Over o.a. het “weet ik al syndroom”

Module 1: Obstakels voor succes. Het zijn eigenlijk dingen die je jezelf wijsmaakt. Je krijgt motivatie om door te gaan.  Geld verdienen op het Internet kan heel goed. Is makkelijk, maar je moet, zeker in het begin, een lange adem hebben. als je pas begint kan het soms moeilijk zijn om door te gaan, omdat je in het begin nog geen bakken met geld binnenhaalt.

Module 2: Manieren om geld te verdienen. Hierin ontdek je de 5 manieren om geld te verdienen Zoals bijv. Affiliate marketing, eigen product en of dienst, Google Adsense en Adverteer ruimte verkopen. Als je een aantal dingen niet snapt, geen probleem. Alex en Frank leggen je alles uit.

Module 3: de 4 methoden om bezoekers te krijgen (traffic genereren naar je eigen website of affiliate link. Hoe krijg je de juiste doelgroep?)

Module 4: zoveel mogelijk verkopen realiseren. dit is de psychologische kant van de zaak Geef waarde en ontvang waarde. Promoot een product waarin je gelooft. Het klinkt allemaal zo simpel, maar het is wel zo. En je moet het zelf doen.

Daarnaast heb je nog toegang tot 2 bonussen.

En wat is mijn ervaring?

Zoals gezegd: het is de eerste online training die ik heb gekocht. alleen je bent “zo groen als gras”en ik had last van het weet-ik-al syndroom…….

Maar het is een zeer complete videotraining waar (bijna) alles wordt behandeld wat betreft inline geld verdienen.

Ze leggen alles heel goed uit . als je een beginner bent (en alle tips goed opvolgt, ahum…) dan is het zeker een aanrader. het kan dan een zeer waardevolle training voor je zijn.

Op alle termen enz. wordt heel goed ingegaan., wat de training waardevol maakt. Het is wel en theoretische training. Je ziet powerpoint video’s je volgt dus niet steeds de muisklikken. dus geen kijk mee over mijn schouder. videotraining.

Neemt niet weg dat dit een waardevolle videotraining is waar je een hoop van kunt leren.

Review geld gorilla geheimen

En NU? Kopen of niet?

Het Geld Gorilla Geheimen Video Programma kost 47 euro. Dit is een redelijke prijs voor wat je krijgt.

Je krijgt waardevolle, maar vooral veel informatie.

Ben je een beginner wat betreft geld verdienen op het internet? dan kan deze videotraining wel eens hel waardevol voor je zijn. Je gaat veel nieuwe dingen leren en vooral veel nieuwe inzichten krijgen waar je de rest van je leven voordeel uit kunt halen.

47 euro is een goede prijs voor deze training. Daarvoor zou ik hem niet laten liggen. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan heb je nog altijd de 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie. Als jij wilt leren hoe je geld moet verdienen op het internet, en daar ook moeite en tijd (een paar uur per dag) in wilt steken, dan is Geld Gorilla Geheimen echt iets voor jou!

Geld gorilla logo

Nu nog over de “Mega Bonus 2″ De ultieme winst Maximalisator”. Dit is een extra training war je voor kunt kiezen. Deze kost 47 euro per maand.  Hierin wordt je begeleid per maand naar geld verdienen, te beginnen met het in elkaar zetten van een WordPress website zonder technische kennis, en o.m. het gebruik van sociaal media, waar een expert aan het woord komt. is zeker de moeite waard!

Dus nogmaals, wil jij leren hoe je geld moet verdienen op het internet en wil jij hier wel een paar uur per dag tijd in steken? Dan kan ik je Geld Gorilla Geheimen zeker aanbevelen!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.