Online geld verdienen zonder investeren

Online geld verdienen zonder investeren

Jij zoekt naar en manier van online geld verdienen zonder dat je daarvoor hoeft te investeren. En dan is het maar goed dat je op mijn website terecht bent gekomen! Want weet je, je kan online geld verdienen zo duur en goedkoop maken als je maar wilt. Ik zal je in dit blog laten zien wat de minimale kosten zijn om met een winstgevende website online geld te verdienen!

Wat heb je minimaal nodig?

Wat je minimaal nodig hebt om met een winstgevende website geld te verdienen is een domeinnaam en een hosting pakket. En dan kun je starten.

Wat zijn je minimale kosten?

een domeinnaam heb je soms al voor in het eerste jaar voor 1 euro (Versio) voor een heel jaar En een hosting kost voor de 1e maand 1 euro (Neostrada) en op jaarbasis enkele tientjes.

Dit is echt de minimale kosten om een winstgevende website op te zetten. Maar bedenk wel dat je alles zelf moet doen. Ik kan je wel tips geven, zo heb ik een stappenplan voor je om een website te bouwen.

Volg de stappen goed die je wordt voorgedaan, plaats regelmatig nieuwe content op je website om een winstgevende website te hebben en te onderhouden!

Wat moet je doen om een winstgevende website te hebben?

  • Je zoekt een product uit in een affiliate netwerk
  • Je bouwt er een website omheen
  • je plaatst content op je website
  • na verloop van tijd komen er gratis bezoekers vanuit Google naar je website
  • Een deel van die bezoekers zal het product kopen wat jij promoot en je verdient geld!

Je zoekt een product uit in een affiliate netwerk. Laat dat een product zijn waar jij veel van weet. zodat je er goed over kan schrijven. In het begin zal je dat toch hoogstwaarschijnlijk zelf doen, en dan is het handig als je er veel van weet.

Dus en product dat je ligt, waar je veel over kan vertellen, zodat je er ook veel over kan schrijven!

Je bouwt er een website omheen. Dat is eigenlijk waar we het nu over hebben maar dan een website tegen de goedkoopste prijs en toch goed.

Je plaatst content op je website. Goede unieke content, datgene waar je bezoekers mee geholpen zijn. Probeer dat uit te vinden met zoekwoordenonderzoek.

Met regelmaat een nieuw blog, elke week op z’n minst.

En content is behalve tekst, ook afbeeldingen, video’s, infographics, enz.

Na verloop van tijd komen en gratis bezoekers vanuit Google naar je website. Als je alles goed doet, dan gaat dat inderdaad gebeuren. En als die bezoekers eenmaal komen, dan houdt die bezoekersstroom niet meer op!

Een deel van die bezoekers zal het product kopen wat jij promoot en je verdient geld: Dat is nou precies het moment waarop jij zit te wachten!

En als je 1 product “met succes kan promoten” dan kan je er ook 10 doen. en ook 100, en meer….

Online geld verdienen zonder investeren

Affiliate marketing

De manier die ik hierboven omschrijf is affiliate marketing.

Je promoot dan het product van iemand anders. En als dat tot een verkoop leidt, krijg je commissie. Hierboven heb ik het omschreven.

Maar ik kan het mij voorstellen dat het je duizelt en heel graag iemand zou willen hebben die het even voordeed.

Die iemand is er!

Om jou op weg te helpen om te starten met affiliate marketing heeft mijn goede vriend Jacko een videotraining genaakt: de Affiliate Marketing Revolutie.

In deze videotraining laat hij precies zien hoe je een winstgevende website maakt. Je gaat dan echt meer geld verdienen dan alle zwart geld methodes bij elkaar!

Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding. Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande knop klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.