Online Geld Verdienen Met Succes


(Snel) geld verdienen op internet?

Dat kan! Maar hoe dan?

Ben je het zat om elke keer je neus te stoten?

Online geld verdienen met succes

Heb je al verschillende cursussen aangeschaft wat betreft geld verdienen op het internet en kwam je steeds bedrogen uit? heb je geen zin in nieuwe teleurstellingen? en ben je daarom bang om een nieuwe training te doen, ook al weet je dat je het nodig hebt om succes te behalen?

Begrijpelijk! Je bent dan ook totaal de weg kwijt tussen al de adviezen die je hebt ontvangen over geld verdienen op het internet.

Je wilt dan ook financieel geen zorgen meer hebben, maar je wilt ook meer vrije tijd. En wat je ook wel zou willen is dat je niet meer voor een baas hoeft te werken en zeker niet van 9 tot 5 tussen 4 kantoormuren, maar daar waar jij het wil. Wat lijkt het je lekker om ook wat werken betreft vrijheid te hebben. De baas zijn over je eigen leven, werken wanneer jij wilt, en waar jij wilt (ook al is het op een terrasje in Parijs)

Kun je je in bovenstaande vinden?

Dan nodig ik je van harte uit om verder te lezen!

Mijn eerste reden om Geld te verdienen op het internet is vrijheid. Niet meer voor een baas hoeven te werken en zeker niet voor 40 uur per week.

als tweede reden: Financieel. bedragen van 7000 euro per maand zijn mogelijk. en meer. The sky is the limit!

Online geld verdienen met succes

Ik wilde gewoon de regie over mijn eigen leven in handen hebben!

Ik werkte al jaren “voor een baas” en wilde altijd “hoger opklimmen”waarom? gewoon, meer salaris. maar het betekend dan ook meer gezeur aan je hoofd.

Dan maar in ploegendienst werken. Werken als een ander slaapt, en vrij zijn als een ander werkt. Dat laatste sprak mij vooral aan. Maar ja het eerste hoort er ook bij…..

Maar wat zou het goed zijn als je alleen het laatste zou hebben? Ik herhaal het nog een keer:

Vrij zijn als een ander werkt.

Werken wanneer ik het wil en waar ik het wil, dat sprak mij ook aan. Dus ik ging dat uitzoeken

Ik vond verschillende “gurus”die er al veel over hadden geschreven, ik kocht een paar cursussen, probeerde van alles, het lukte niet. Het leek niet voor mij weggelegd.

Mijn familie stonden niet achter mij. Ze zeiden tegen mij dat dat nooit gaat lukken en dat ik er beter maar mee kon stoppen.

Maar toch wilde ik er niet mee stoppen en doorgaan. Niet opgeven.

Als andere mensen GROTE BEDRAGEN op het internet kunnen verdienen, waarom ik dan niet?

Eigenlijk was het hard om te ontdekken dat ik tot op dat moment vrijwel alles fout had gedaan, en ik was niet de enige!

online geld verdienen met succes

Maar wat is dan wel de goede manier?

We leven in een prachtige tijd waarin het mogelijk is om geld te verdienen vanachter de computer zonder dat je er voor dàt moment iets voor hoeft te doen. Je hoeft geen eigen producten te verkopen (geen opslag nodig) Je hebt geen startkapitaal nodig, en hoeft geen personeenl of kantoor te huren. Je kunt gewoon vanuit huis (of waar jij maar wilt) geld verdienen en het is in het geheel niet moeillijk.

Wat is dan “het geheim”? Wel, hier komt het: de truck is om het juiste product aan de juiste mensen te promoten. Dit is affiliate marketing. Dit is de oplossing om een passsief inkomen op te bouwen.

Een passief inkomen welke elke maand groter wordt.

Het enige wat je moet weten is hoe je de juiste doelgroep kunt benaderen die bereid is om te kopen

Hoe werkt dat dan?

Wanneer jij je aanmeldt bij een affiliate marketing netwerk, kun je verschillende producten promoten. Denk aan videotrainingen en ebooks, maar ook fysieke producten zoals strijkbouetn ern televisies en computers. Om zo’n product te promoten krijg je van het affiliate marketing netwerk een eigen unieke affiliate link. wanneer iemand op jouw link klikt en tot kopen overgaat, krijg je een percentage commissie van het verkoop bedrag op je account gestort. Hier hoef je dus zelf niks te verkopen, je hoeft niet aan klantenservice teb doen, je hoeft niets op de postb te doen, je krijgt gewoon je geld, omdat je gewoon iemand succesvol hebt “doorverwezen”

Maar wat doen de meeste beginnende affiliate marketeers? ja juist! zo was ik ook: zet overal maar je affiliate link neer. Op Facebook, op twitter, Instagram, enz. Maar wat denk je: wie van jouw vrienden en familieleden hebben wat aan een ebook over gewichtsverlies? Ik denk bijna niemand.

Nee het is enorm belangrijk om de juiste producten aan de juiste mensen te promoten.

De “gurus”beloofden mij “gouden bergen”: verdien minimaal € 3000.–

4000 per maand moet mogelijk zijn, ect. ZO WERKT HET NIET!

Stel jij begint met affiliate marketing (Heel verstandig)

De eerste maand verdien je zo’n € 50,– Je denkt dat is lekker!.

De eerste verdiensten met affiliate marketing zijn enorm belangrijk!

In de tweede maand begin je in de eerste week met € 50,– en sluit je de maand af met totaal € 150,–

In de derde maand: Heee wat lekker! in totaal 450 euro verdiend vanachter je computer!

Dit is wat ik bedoel. je moet het rustig opbouwen. en er continue mee door blijven gaan. Hierdoor begin je 3elke maand met de inkomsten van de vorige maand en maak je de maand af met meer inkomsten! Dit is pas financiele zekerheid!

Iets unieks in de Benelux!

Ik stuitte in mijn zoektocht op iets wat echt mega uniek is in de benelux.

Denk eens aan onze DJ’s: armin van Buuren, Hardwell en alfrojack: ze zijn in feite concurrenten van elkaar. Maar als ze een nieuwe plaat uitbrengen, dan bellen ze elkaar wat de ander er van vindt en geven ze elkaar tips. Ze helpen elkaar!  Ik kom hier zo op terug

In mijn zoektocht stuitte ik op de AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE van goede vriend Jacko. Dit is Een zeer goed ontwikkelde video training in 2 versies.

Dit is een pas geheel vernieuwde online videotraining waarin je ALLES tot op detail wordt uitgelegd. Je kunt werkelijk elke muisklik volgen. Als je deze training volgt, (en ook doet want je moet het tenslotte zelf doen) dan weet ik zeker dat het je gaat lukken!

Maar nu het unieke waar ik op doel: Jacko heeft een forum opgericht. Het internet marketing forum. Als je begint met de training van Jacko, dan krijg je ook het forum. Het forum heeft inmiddels al meer dan 5000 leden die klaar staan om ook jou te helpen als je er niet uitkomt.

Dus je volgt de videotraining, de AMR. Je snapt iets niet, of je komt ergens niet uit, dan stel je je vraag op het forum in een topic, en de leden en Jacko zelf kunnen jouw dan helpen. DIT IS ECHT UNIEK IN DE BENELUX EN LICHT BINNEN JOUW HANDBEREIK!!

Wil jij jouw leven nu eens echt veranderen? Wil jij nu eens echt geld gaan verdienen op het internet?

Dit opbouwen vanaf 50 euro in de eerste maand en elke maand meer? Financiele zekerheid?

Begin dan NU met de Affiliate Marketing Revolutie!

N.B. Je hebt 30 dagen niet goed-geld terug garantie. Dus als de AMR voor jou niet werkt (wat ik mij echt niet kan voorstellen) stuur een mailtje naar Jacko en je krijgt je geld terug.

banner passief inkomen opbouwen