Nachtdienst Gehad? Dit is wat het Met je Doet!

nachtdienst

Ik had een “gewoon” baantje. Maar ik had op een gegeven moment meer geld nodig. Dus ik dacht: hier moet ik wat aan gaan doen!

De oplossing was in mijn geval: Ploegendienst draaien. Dus ook nachtdiensten. Maar wat doet het met je? Is het wel goed voor je gezondheid?

En is er ook een andere oplossing? Ik ga even het een en ander met je bespreken!

Nachtdienst: is het wel goed voor je?

Misschien heb je wel eens gehoord van de biologische klok. Deze zorgt ervoor dat je in een-uurs ritme leeft.

En dat baseert zich op het licht dat via de ogen binnenkomt. OP basis van het licht wat er is weet het lichaam of het overdag is of avond en nacht.

En zo tegen de avond maakt je lichaam het donkerhormoon melatonine aan en tegen de ochtend neemt dit weer af

Als je dan nachtdienst draait houd je je lichaam voor de gek. Je lichaam bereidt zich voor op de nachtelijke processen, waarbij het donker is, en het lichaam in rust komt, ga je bij een nachtdienst het tegenovergestelde doen

Je bent wakker, je beweegt en je eet. Tijdens je nachtdienst krijg je licht op het verkeerde moment. en je slaapritme en voedingspatroon raken verstoord.

Dit leidt er toe dat je minder goed functioneert.

Heb je een alternatief?

Een alternatief? Tja, ik ging nachtdiensten draaien om meer geld te verdienen. En als dat voor jou ook zo is, dan is er zeker wel een alternatief.

nachtdienst

Wat ik ben gaan doen is online geld verdienen. en wel met affiliate marketing.

affiliate marketing is dat je een product van iemand anders promoot. En als dat tot een verkoop leidt krijg jij commissie.

En dan heb je het over 1 product. je snapt waarschijnlijk wel dat als je gaat opschalen dat de inkomsten alleen maar meer gaan worden!

want als je met 1 product met succes gepromoot te hebben € 27,– verdient, dan verdien je met 10 producten €270,– en met 100 producten €2700,–

En als je zo’n mooi bedrag per maand kan verdienen dan ga je toch geen nachtdiensten meer draaien, toch?

Maar OK. ik snap het. Nu iemand die het even voordoet?

Je wilt het dus niet zelf uitvinden? Verstandig besluit! Ja je kunt alles wel ergens op internet vinden, maar iemand die alles op video voor je voordoet, ja dat vindt je niet veel

En toch is het er.

affiliate marketing revolutie

Mijn goede vriend Jacko Meijaard heeft die video’s die jij zoekt. Het is de AMR: de Affiliate Marketing Revolutie.

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op?Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.