Iedereen Kan Toch Miljonair Worden? 7 Tips!

miljonair worden

Wat klinkt er magischer dan “miljonair worden” ?

Maar is het ook voor iedereen haalbaar? Als miljonair wordt het leven een stuk makkelijker is het idee van velen.

Maar kun je het wel bereiken dan? Het lijkt op iets wat voor de “gewone burger”niet bereikbaar is.

De meeste miljonairs over de hele wereld zijn zgn. self-made miljonairs. zij hebben hun vermogen zelf bij elkaar verdiend en hebben daar alles op alles gezet om het te bereiken.

Daarbij komen veel miljonairs uit een “arme familie” en hebben van alles meegemaakt voordat ze zoveel geld hebben verdient.

Dit betekent dat miljonair worden voor iedereen is weggelegd en dat er geen reden is waarom jij geen miljonair kan worden. 7 Tips voor jou!

Hij die schrijft die blijft: Maak een financieel plan!

Door een financieel plan op te stellen maak je met jezelf afspraken hoe je het aan gaat pakken. Het dwingt jezelf tot actie over te gaan.

Zorg dat je een doel voor ogen hebt en hoe je het wil bereiken!

Kom maar op met die promotie! Verhoog je inkomen.

Het begint met geld wat je overhoudt. En extra inkomsten is altijd welkom.

En het hoeft niet altijd salaris te zijn. Begin eens met affiliate marketing. Die extra inkomsten kun je inzetten om miljonair te worden.

Ontwikkel jezelf voor hogere promoties en houd de kosten laag, zodat je geld overhoudt om te sparen!

Snijdt in je (vaste) kosten!

Terwijl jij miljonair wilt worden is het ook handig om te kijken naar je vaste kosten. Want vaak als je inkomen stijgt, stijgen je vaste kosten vaak mee.

Wat zou je kunnen skippen?

Denk aan abonnementen die je eigenlijk niet gebruikt, verzekeringen die eigenlijk niet nodig zijn. Zijn je woonlasten niet te hoog?

Kan je die keren dat je uit eten gaat ook niet gewoon thuis gaan koken?

Kijk goed naar je (vaste) uitgaven, en wat niet nodig is, wegdoen!

Investeer! En begin daar vroeg mee!

Investeer 40 jaar lang 300 euro per maand. Dan kun je na afloop 1,75 miljoen hebben. Doe je dit 30 jaar, dan heb je 651000 euro.

Begin er dus vroeg mee bijvoorbeeld vanaf je 20e zodat je vanaf je 60e miljonair kunt zijn…..

Bespaar automatisch!

Iets wat je absoluut moet doen als je miljonair wilt worden is sparen. Je kunt automatisch een bedrag laten inhouden van je salaris om te sparen of investeren.

Zo wordt er automatisch en bedrag bij elkaar gespaard zonder dat je het doorhebt!

Leef schuldenvrij

Je kunt bijna alles wel op afbetaling kopen: je huis, van koelkast tot wasmachine. Je meubel, je nieuwe keuken, en niet te vergeten: je auto

Maar hoe lang doe je er over om het af te betalen? en hoeveel kost het jou?

Een lening van 20.000 euro kost je op jaarbasis ongeveer 1600 euro aan rente. Terwijl het je veel meer gaat opleveren als je het geld gaat investeren.

Een schuld hebben is drijfzand voor je financiële dromen. Leef schuldenvrij!

Leef zo ver mogelijk onder je bezittingen

Door je inkomen zo hoog mogelijk te houden en je uitgaven zo laag mogelijk, je eventuele schulden zo snel mogelijk te elimineren kom je steeds dichter bij je doel: Miljonair worden!

Laten we je op weg helpen om miljonair te worden

Nu moet mij nog 1 ding van het hart: om een “miljonairsleven” er op na te houden hoef je niet per se miljonair te zijn.

Met een inkomen van 10.000 euro per maand (330 euro per dag) kun je ook een financieel zorgenvrij “miljonairsleven” hebben.

miljonair worden

Een goede vriend van mij heeft dit punt al en poos geleden bereikt. Op dit moment verdient hij regelmatig 3500 euro per dag!

En dit is voor jou ook haalbaar.

Om dit te bereiken (miljonair worden, 10.000 euro per maand verdienen)moet je wel wat doen. Wij kunnen  je van alles aandragen, maar jij bent degene die dat wil, en het ook gaat doen. In het begin zul je moeten werken, maar daar pluk je op den duur de vruchten van. En zul je financieel geen zorgen meer hebben!

Om dit voor jou ook mogelijk te maken heeft hij een, inmiddels volledig vernieuwde videotraining gemaakt, de Affiliate Marketing Revolutie.

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op?Het enige wat je moet doen is op onderstaande button klikken en de rest wijst zich vanzelf! Kijk de eerste video gratis!

affiliate marketing beginnen

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.