Je Bezoekers Zijn Te Manipuleren. Maar Hoe Doe Je Dat Goed?

Mensen zijn te manipuleren. Ze zijn heel erg te manipuleren. En als je het goed doet, dan merken ze er niks van.

mensen manipulerenStel je de volgende situatie voor: Je kijkt regelmatig naar het nieuws. Vóóraf aan het nieuws werd steeds een tube tandpasta van een bepaald bekend merk vertoond.

Jij moet op een bepaalde dag naar de drogist. En wat heb je bij je behalve de artikelen die je wilde kopen? Juist! Die tube tandpasta die vertoond werd vooraf aan het nieuws!

Je bent dus te beïnvloeden, en zo zijn mensen te beïnvloeden. Maar: Hoe minder mensen je wilt beïnvloeden, hoe minder snel je het merkt!

En op het internet, waar je op jaarbasis mega veel bezoekers op je website krijgt, kunnen een paar “beïnvloedingstechnieken” een behoorlijk verschil maken, ook al werkt dat maar op 1 % van je bezoekers!

Het gebeurt overal

Mensen ontkennen het. Maar toch. Als het op 1% van de mensen werkt is het voldoende.

Stel er lopen 100 mensen in een elektronicazaak, en ze zijn  alle 100 niet van plan om te kopen en alleen te kijken en ideeën opdoen. En de verkopen krijg het voor elkaar om bij één een lux apparaat te verkopen van €2000,–
Dan denk je toch niet dat hem die andere 99 die niks kopen iets boeit?

Een vrouwelijke oberWilt u iets drinken?

Ga je naar de plaatselijke snackbar  ter plaatse iets eten, dan vragen ze  gegarandeerd of je er iets bij wilt drinken. Dit levert ze namelijk  10-25% meer winst op.

Zouden ze het niet vragen, dan hadden heel veel mensen geen drinken bij hun eten gewild.

Maar ook als je een stofzuiger of wasmachine koopt, dan kun je er altijd wel extra garantie kopen. En dat wordt dan zo gebracht dat je je bijna stom zou voelen als je het niet erbij koopt.

Manipulatie? wel, als de klant toch de portemonnee open heeft is het dus handig om te vragen of de klant nog meer wil!

Sociaal bewijs

Als jouw product goed loopt, als je er bewijs van hebt dat iets goed is, toon het aan je klanten.

Als veel mensen zeggen dat iets goed is, dan zullen anderen dit als bewijs opvatten en eerder geloven dat het een goed product is.

Zo gebeurd het ook dat als ondernemers het goed gaat doordat hun online bedrijf gewoon goed loopt, dat ze dat laten zien, zodat jij kan zien dat hun bedrijf goed loopt.

Je bent dan eerder  geneigd om het product te kopen, want jij wilt ook een goed leven hebben!

Zo heeft goede vriend Jacko en nieuw huis kunnen kopen dankzij zijn Internet Succes Gids (Zie boven) en zeg nou zelf, dat wil jij toch ook wel?

Limited editions…

Stel beperkte exemplaren en / of plekken beschikbaar voor jouw product of dienst, en je zal sneller verkopen.  Het werkt ook op een webinar waarbij je alleen die avond van de webinar zelf een speciale actie hebt.
De aanbieding loopt af op:

Ook een actie met een speciale korting werkt. Zo  kun je ook mensen manipuleren en een omzetpiek inbouwen!

affiliate marketing revolutieWil je het zelf ook doen?

Nu je weet dat mensen te manipuleren zijn wil  je het natuurlijk zelf ook doen. En wat ie er nou makkelijker dan iemand die het “even”voor doet?

Mijn bovengenoemde goede vriend Jacko Meijaard heeft net z’n mooie grote huis gekocht in Zeeland.  En dat heeft ie gedaan, omdat ie succesvol is met affiliate marketing.

Hij heeft dat alleen niet voor zichzelf gehouden. Hij heeft er een complete videotraining van gemaakt: De affiliate marketing revolutie.

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op?Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.