Makkelijk geld verdienen? 7 Tips!

makkelijk geld verdienen

Je hebt gezocht op “makkelijk geld verdienen” en bent zodoende op mijn website terecht gekomen. En dat is maar goed ook, want ik ga jou ideeën van de hand doen hoe jij makkelijk geld gaat verdienen! want je kunt geld verdienen, maar ook makkelijk geld verdienen. En daar gaan we het over hebben! Laten we eens kijken!

7 tips om makkelijk geld te verdienen

Hieronder vindt je dus 7 tips om makkelijk geld te verdienen. Neem ze goed door en doe er je voordeel mee!

ruim je zolder op!

Dit is een van de meest makkelijke manieren van geld verdienen. je gaat naar zolder, pakt alles wat je niet nodig hebt, je verkoopt het en je hebt direct geld!

Makkelijk toch? enig nadeel: je verdient maar één keer geld, het is niet wederkerend. maar toch…..

ga e-mails lezen

Dit is wel een heel makkelijke manier van geld verdienen. je hoeft namelijk bijna niets te doen.

  • je ontvangt een email
  • je opent deze
  • je klikt op de link in d email
  • je hebt geld verdient!

Makkelijker wordt het niet. Toegegeven, je verdient erg weinig, maar toch…het is ook erg makkelijk!

Verdien geld met YouTube

Het geld lonkt als je aan vloggers, de “bekende YouTubers” denkt. Zij hebben al heel wat bereikt: Enzo Knol, Nikkie Tutorials, zij hebben miljoenen volgers en verdienen veel geld.

Maar er zijn nog zat YouTubers die weinig tot niets verdienen. wat kan je dan verdienen? Per 1000 views verdien je tussen de 1 en 3 euro.

Je moet dus iets te melden hebben om goed te kunnen verdienen. of eigenlijk niet. Je moet je kijkers vermaken, entertainen en zorgen dat elke dat op dezelfde tijd je vlog online staat!

Als je het eenmaal onder de knie hebt ga je het steeds makkelijker vinden!

Vul enquêtes in

Er zijn bedrijven die geld betalen voor jouw mening Hoe het werkt?

e meldt je aan bij een bedrijf als Euroclix, (alleen daar krijg je al geld voor)

Je moet dan je profiel invullen, en dan krijg je vervolgens uitnodigingen voor enquêtes die je, geheel anoniem kunt invullen!

Als je dit goed aanpakt kun je er lekker mee verdienen! Makkelijk toch

Geld vragen voor vriendschap

makkelijk geld verdienen

Het klinkt misschien een beetje gek in de oren, maar je kunt geld verdienen door je in te laten huren als “vriend” ook al is het platonisch.

Het zijn dus niet de vrienden die je al hebt, maar op een site als rentafriend.com kun je geld verdienen door iemands vriend te worden. Het tarief is 10-50 euro per uur.

Er wordt wel beweerd dat je er 1500 euro per maand mee kan verdienen door samen leuke dingen te doen, dingen die je normaal alleen met je echte vrienden doet!

Ga websites testen

Sommige websites van bedrijven vragen aan mensen om hun website te testen tegen betaling. Je gaat de hele website door en noteert wat er niet goed werkt, welke afbeeldingen onscherp zijn of niet goed laden, ect

Dit kan belangrijk zijn voor bedrijven die willen dat hun website perfect moet lopen en goed is!

Online geld verdienen

Dit wordt de allerbeste tip! Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik die geef.

Het is online, dus je bent zeker niet gebonden aan een bepaalde plaats. Je kunt letterlijk overal ter wereld geld verdienen. Handig als je nog een wereldreis wilt plannen!

Je bent eigen baas, dus je bepaalt zelf wanneer je werkt! de één begint ‘s-morgens om 5 uur, lekker geen gezeur aan je kop, de ander werkt liever tot in de late uurtjes door.

Het is aan jou wanneer je werkt. je hoeft immers daarover geen verantwoording af te leggen aan een baas, want die baas, die ben je zelf.

Is er een plafond aan wat je kan verdienen met online geld verdienen? Dat is toch wel handig om te weten.

Het antwoord is: nee! In deze business kun je verdienen wat je wilt. Alles valt of staat met de tijd, liefde en energie die je in je eigen business wilt en kunt steken.

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is dat je het product promoot van iemand anders. En als dit tot een verkoop leidt, krijg je commissie (geld dus).

Wat moet je dan doen?

Je begint met het inschrijven bij een affiliate netwerk bijvoorbeeld Daisycon of PayPro.

Het is meestal gratis.

Als je dan bent ingeschreven dan kun je een product uitzoeken om te gaan promoten.

PayPro heeft voornamelijk digitale producten en Daisycon fysieke. Daarnaast zijn er nog wel meer affiliate netwerken. En behalve daar kun je ook inschrijven bij een partnerprogramma van een bedrijf zoals Bol.com.

Er zijn dus diverse mogelijkheden, bij diverse affiliate netwerken of partnerprogramma’s. Maar: schrijf je in, zodat je een product kunt uitzoeken!

Zoek een product uit waar je veel vanaf weet, om deze te promoten

En al je dan bent ingeschreven, dan zoek je je product uit in “campagnes” wat je wilt gaan promoten!

En als het je eerste keer is, als je net begint met affiliate marketing, dan is het heel handig om een product uit te zoeken waar je veel vanaf weet. Waar je veel verstand van hebt.

En zodoende kan je daar een goede tekst over schrijven.

Want om bezoekers op je website te krijgen, moet je hoog staan in Google. En omdat voor elkaar te krijgen moet je een beter blog schrijven dan je concurrent.

Dan lukt het je alleen om zo’n goed blog te schrijven als je zelf veel verstand hebt van je te promoten product!

Bouw er een website omheen

affiliate marketing
WordPress website

Ik raad altijd aan om te promoten met een eigen website. Die website is van jou, jij bepaalt wat ermee gebeurd. Als je het op Facebook laat, dan bepaalt Facebook. Het kan zomaar gebeuren dat je je content kwijt raakt.

Bouw dus je eigen website. Het makkelijkste is WordPress. Dat doe je als volgt:

Je bestelt daar je domeinnaam en een hosting pakket bij bijvoorbeeld  Neostrada.

Je domeinnaam moet te maken hebben met het onderwerp van je product wat je wilt promoten. De domeinnaam kan het beste kort zijn, makkelijk te onthouden en autoriteit uitstralen.

Verder kun je het beste voor Nederland een .nl of een .com domeinnaam hebben.

Een .nl domeinnaam en een hosting kost maar enkele tientjes per jaar.

Om een website op te zetten heb ik voor jou een stappenplan.

Vul je website met content

En als je website staat, dan vul je hem met content.

Eerst vul je je homepage, dat is het eerste waar men op beland. En vervolgens je blogs elke week 1 of 2.

Goede unieke content (dus niet van een andere website gekopieerd.)

Wat in het begin moeilijk is, maar wat je toch moet proberen te achterhalen: Wat willen je bezoekers lezen. Schrijf daarover!

Je moet het zo zien:

Je bezoeker heeft een probleem. Jij lost het probleem op door middel van jouw website. door middel van jouw content.

En aan het eind van je blog verwijs je, heel subtiel, naar een nog betere oplossing van hun probleem: het product wat jij promoot!

Schrijf goede unieke content van goede kwaliteit (niet van een andere website gekopieerd) en plaats regelmatig, 1-2X per week een blog op je website.

Dit zodat je gevonden wordt in Google en dat Google jouw website als een serieuze website ziet. Dit is omdat Google de beste zoekresultaten wil.

Gebruik  de juiste zoekwoorden

Inderdaad: gebruik de juiste zoekwoorden, doe een goed zoekwoordenonderzoek.

Je wilt gevonden worden in Google. En dat doe je met een “zoekwoord” een “focus Keyword” en dat is een hele belangrijke, want je kunt van te voren bekijken hoeveel concurrentie erop zit en hoe vaak er op gezocht wordt.

Wat ook een goede tip is om langere zoekwoorden te gebruiken. zgn “long tail keyword” Met deze keywords zul je eerder kunnen scoren vanwege de lagere concurrentie.

Laat de bezoekers maar komen!

Als jij alles goed doet, dan komen de bezoekers vanzelf. In het begin gaat alles nog mega traag, maar naarmate de tijd vordert en je elke week op regelmatige basis content plaatst, zullen er steeds meer bezoekers komen!

En dat gaat op en gegeven moment serieuze aantallen worden!

En nu komt het!

Jij hebt je product uitgezocht en met dat product heb jij je eigen unieke affiliate link gekregen. Die link stop je, heel subtiel, aan het eind van je blog om je product te promoten.

Als je bezoekersaantallen toenemen zal een deel daarvan op jouw link klikken.

En als dat laatste toeneemt, dan zal een deel van je bezoekers die klikken op jouw link, het product kopen!

Nu ben jij aan zet!

Jij wilt makkelijk geld verdienen? Dan is affiliate marketing de makkelijkste manier. Ja je moet het opzetten, maar als het eenmaal loopt, hoef je het alleen maar te onderhouden!

Om jou op weg te helpen om te starten met affiliate marketing heeft mijn goede vriend Jacko een videotraining genaakt: de Affiliate Marketing Revolutie.

In deze videotraining laat hij precies zien hoe je een winstgevende website maakt. Je gaat dan echt meer geld verdienen dan alle zwart geld methodes bij elkaar!

Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding. Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande knop klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.