Het Leven Van Je dromen Kun Je Hebben, Als Je Maar Graag Genoeg Wilt

Het leven van je dromen kun je hebben, Maar wil je het ook echt? Als je maar graag genoeg wilt, ervoor gaat en niet opgeeft, dan gaat jet je lukken!

leven van je dromenToen ik, een paar jaar geleden, begon met internet marketing, had ik een bepaald doel voor ogen.  Financieel geen zorgen meer, en voor zowel mijn vrouw als mijzelf: Mijn baas ontslaan. Dat laatste lijkt mij echt ideaal en staat ook voor dit jaar op de agenda.

Daarnaast lijkt het mij ook wel lekker om te kunnen doen wat je wilt. zonder te hoeven kijken of je het wel kan betalen.

Daarnaast is het ook lekker als je je eigen werktijden kan bepalen. Maar ook je werkplek. Jij bepaalt wanneer je werkt en waar je werkt. Het enige wat je nodig hebt is je laptop en en internet verbinding (wifi) en dan kan je aan de slag.

Kan je het voorstellen?

Je hebt dan een leven waarin je niet voor een baas hoef te werken. Een leven waarin je geld kunt verdienen, zonder er op dat moment iets voor te hoeven doen (passief inkomen)

en dan een leven waarin je zelf je werktijden en werkplek bepaalt. en in het verlengde hiervan: Dat je bijvoorbeeld, op maandagmiddag even weg kan. doen wat je zelf wilt doen.

En je hoeft niet om vakantie te smeken. Nee je kan er tussenuit wanneer jij wilt. Wat ook vaak gebeurd in je werkzame leven: Dat je bijvoorbeeld 2e keus vakantie krijgt, niet gelijktijdig met je partner. Kan je nog niet samen weg.

Maar nogmaals, als je met internet marketing begint, dan bepaal je je eigen werktijden, en ook wanneer je met vakantie gaat!

Hoe kan je dit realiseren? Simpel. Discipline, er voor gaan en vooral niet opgeven!

Ik ben net als iedereen onderaan begonnen en het duurde mij meer dan een jaar voor ik de  eerste euro verdiende. Maar zodra je je eerste geld verdiend hebt, dan weet je dat het mogelijk is. Want als je 1 euro kan verdienen, dan kan je ook 10 euro verdienen. en ook 100, 1000, 10000 en zelfs meer.

Het is een kwestie van beginnen en niet opgeven!

Ik heb echt veel fouten gemaakt in het begin. Daarom duurde het ook zo lang voor ik mijn eerste geld verdiende. Het was voor mij dan ook makkelijk om op te geven. Maar dat heb ik nooit gedaan. Ik had een doel voor ogen!

Waarom het anderen niet lukt

In het begin was ik eigenwijs. Ik liet mij om de tuin leiden. Verschillende dingen uitgeprobeerd. maar niks lukte. Wat ging ik toen doen? Doorzoeken! Stel voor jezelf en doel en ga daarvoor. stop niet!

Er zijn zoveel mensen die na een paar maanden, weken of zelfs dagen stoppen. Die komen er dus niet. Blijf bezig, blijf bouwen. Maak fouten, leer van je fouten. Ga door en stop niet.

Kijk, bij mij is er echt een heleboel fout gegaan. Maar elke dag heb je weer een nieuwe uitdaging. Als je maar aan je droom blijft bouwen en niet opgeeft, dan kom je er. Dan lukt het!

Het is echt zonde dat mensen zo snel opgeven. ze willen hun droomleven creëren, maar stoppen, omdat het in de eerste weken / maanden niet lukt.

Als het makkelijk zou zijn, zou iedereen het doen. Werk aan jezelf en ze dromen. Ga ervoor!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.