Home » Hoe Kom Je Hoog In Google?

Hoe Kom Je Hoog In Google?

Hoog in Google

Jouw website staat nog niet hoog in Google. Je hebt net een eigen  website gemaakt. Of bent er van plan eentje te maken, maar weet nog niet precies hoe en wat.

Maar met die website wil je wel gevonden worden hoog  in Google, want je “zit”dan in de Internet Marketing. en wel Affiliate Marketing.

En je weet wel dat je content moet plaatsen op je website, maar waar moet dat aan voldoen? en hoeveel content moet je plaatsen op je artikels? Hoe doe je dat? wat is dan handig om te weten?

Hieronder een paar tips.

Als je eerst wilt weten hoe je een domeinnaam aanschaft, een website maakt, en waar je dan allemaal op moet letten, als je hier een volledige videotraining voor wilt volgen, lees dan niet verder maar ga eerst naar de pagina van de AMR.

Content 1000+ woorden

Dit is een hele belangrijke. Je kunt van alles willen doen aan je website, maar je content is het waar het uiteindelijk om draait.

Kon je “vroeger” nog scoren met 300 woorden, nu is het raadzaam om  je artikels langer dan 1000 woorden te maken. Lange artikels scoren op dit moment beter in Google. Je zult dus wat meer je best moeten doen om te scoren in Google!

Zorg dat je net dat beetje meer aandacht geeft aan je content. Wees de beste in je niche.  Schrijf  hele waardevolle content. Dat waar je bezoekers echt wat aan hebben. en als je dat doet, zal Google je daarvoor belonen.

Onderschat dit niet. Het is de belangrijkste tip die erbij zit.

Als je niet weet hoe je je thema moet aanpassen of je lettertype of wat dan ook, ga dan content schrijven.

Als je door een storing even niet bij je website kan komen, ga dan content schrijven (in BV Word)

Content is echt het belangrijkste wat er is. Goede content. datgene waar je bezoekers echt wat aan hebben.. Content is echt King!

Zorg dat je minimaal een keer in de week een artikel van minimaal 1000 woorden plaatst op je website. dan ga je het redden. en bedenk:

Eèn ding is zeker: De beste content wint!

Je website moet snel zijn!

Hoe zou jij het vinden als je iets zoekt in Google, je stuit op een website die maar heel langzaam laadt? je gaat dan niet wachten, maar zit al op de volgende in de zoekresultaten!

Zo gaat het meestal! de snelheid van je site is echt mega belangrijk. En wordt ook steeds belangrijker in de ogen van Google.

Dit kun je doen door een snelle en goede hosting te nemen. en je site en hosting goed in te stellen.

Als je hier geen verstand van hebt, kun je dat beter uitbesteden. op een site als sitedeals.nl vind je wel mensen die het voor je kunnen doen.

Op Google PageSpeed insights kun je zien hoe snel jouw site is!

Is je website mobielvriendelijk?

Je zult er versteld van staan, maar steeds meer bezoekers internetten mobiel. Dus steeds meer mensen zullen via hun mobiel jouw site ( kunnen ) bezoeken. Dit is een belangrijk gegeven. En het is dus ook belangrijk dat ook jouw site “mobielvriendelijk” is.

Maak je website responsive. Dit houdt in dat je website zich aanpast naar het formaat waarop de gebruiker de website bezoekt.

Dit is tegenwoordig de standaard voor websites en Google. Al jaren heel erg belangrijk!

Vraag om reacties!

Ik heb het hierboven al gemeld: het is echt heel erg belangrijk om hele goede content te hebben. Hoe meer goede relevante content, des te beter is het voor je positie in Google.

een goede manier om dat voor elkaar te krijgen is interactie. Vraag je bezoekers om een reactie te geven.  Een reactie op je berichten en artikels.  Hierdoor krijgen je artikels meer content.

Je kunt je bezoekers aansporen om een reactie achter te laten onder aan je site.

Wordt een autoriteit!

Google gaat steeds meer waarde hechten aan websites die worden gezien als een autoriteit.

Dit houdt in dat je website veel en toonaangevende content heeft, maar ook breder getrokken wordt.  Dit doe je door YouTube filmpjes te intergreren op je site.

Start een YouTube kanaal, neem filpjes op en upload die naar je YouTube kanaal en integreer die video op je site. Die video’s moeten uiteraard ook weer relevant en van goede kwaliteit zijn!

Als je dus een artikel schrijft doe je er goed aan om er ook een video van te maken en deze te intergreren op mje website. Google zal dit waarderen.

Als je je site die autoriteit status wilt laten hebben en houden, dan besteed je net dat beetje meer aandacht en moeite aan je site. Google zal je dan net wat hoger plaatsen dan de sites die dat niet doen.

Breidt bestaande artikelen uit, verbeter of herschrijf die

Je site is nooit af. artikelen die je ooit geschreven hebt kunnen wel eens een update gebruiken. en zeker als je je bedenkt dat artikelen van 300 worden “het niet meer doen” ze dan wel een update kunnen gebruiken.

Google waardeert het enorm als je bestaande content aanpast, of uitbreid met nieuwe content. of soms is het noodzakelijk om bestaande artikelen gewoon geheel te herschrijven! Bijkomend voordeel: bijna niemand doet het!

Bekijk dus goed welke artikelen een update kunnen gebruiken en zorg dat je een sterke, met goede content gevulde autoriteits site krijgt!

En nu?

Je hebt hierboven enkele tips kunnen lezen om je site hoog in Google te krijgen en / of te houden.

Het belangrijkste is de content. Deze moet goed zijn. van hele goede kwaliteit. Maak artikelen van meer dan 1000 woorden, uiteraard met deze goede content.

Zorg dat je website beter is dan de rest. Besteed net dat beetje meer aandacht, net dat beetje meer liefde aan je website. dan ga je het redden.

Wil jij meer weten hoe je je website hoog in Google kunt houden of krijgen? hoe je een website maakt, en waar je op moet letten? Wil jij een videotraining waarin je stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een (wordpress) website maakt en uiteindelijk vult met content? Klik dan in onderstaande box

.affiliate marketing beginnen

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.