Over mij :=)

Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu inmiddels al een paar jaar bezig met affiliate Marketing. Ik ben getrouwd en heb 1 dochter

Mijn verhaal

Mijn verhaal

Ik kom financieel uit een situatie van schuldsanering en budgetcoaching, waarin, als je dit begrijpt, je niet echt geld overhoudt….

Ik had dan ook besloten om iets te doen “naast mijn huidige baan” om extra geld te verdienen. Maar wist nog niet hoe.

De mogelijkheden

Ik heb verschillende mogelijkheden overwogen, tot een krantenwijk voor je werk uit aan toe (heb ervaring met folders ☺) Maar ik had ook gehoord van geld verdienen op het internet.

Ik heb dit lang beschouwd als iets wat onmogelijk is, of moeilijk. tot ik  besloot om het “gewoon te doen”

mijn verhaal

Droom of werkelijkheid?

Ik besloot, vanwege mijn financiële achtergrond, om het gratis te doen, en alles zelf uit te zoeken.. Ik raad iedereen af om dit ook te doen.  Het is ook bijna niet te doen. Ondanks dat alle info wel op internet staat….

Het bloggen gaat mij nu uiteraard wel makkelijker af, maar in het begin een artikel maken van 400 woorden voor artikelwebsite, zweten was het! Ik denk ik heb m’n artikel. Ik ga scoren! Affiliate link erop en posten op Artikelwebsite. Wordt het afgewezen! (achteraf blijkt dat alles wat je post op Artikelwebsite wordt afgewezen)

Tegenslagen

Balen zeg. had ik nog niet gescoord! Mijn eerste tegenslag. en zo heb ik er zovelen gehad!

Maar ik besloot om niet op te geven. Om door te gaan.

Zo heb ik een verkeerde domeinnaam gehad, een verkeerde schrijver (content wat niet goed scoort in Google, of waar degene die zoekt niets aan heeft, maar je moet hem toch betalen) en privé omstandigheden waar je even niks aan je site kan doen en ie te lang daardoor stilstaat. Ondertussen nog niets verdiend.

En nu

Nu ben ik op een punt aangekomen waarin ik mijn  sites  aan het onderhouden ben (vullen met content)

Belangrijk is om de site steeds te vullen met goede content. (500-1000+ woorden) en afbeeldingen te plaatsen en deze te optimaliseren, en ook met video’s maken ben ik begonnen. En ik zie dan ook dat veel  van mijn nieuw geschreven pagina’s het steeds beter doen in Google.

Belangrijk is om hierbij de juiste hulp te hebben. en volgens mij is dat de AMR van Jacko Meijaard en het internet succes forum wat daarbij hoort. Volgens mij is er (nog ) geen tweede forum van dat formaat in de Benelux beschikbaar. Zie een overzicht van de boards van het forum:

mijn verhaal
Internet succes gids forum

wat belangrijk is, is om met jezelf af te spreken dat je het gaat doen. en met tegenslagen niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar door te gaan.

Op het bovenstaande forum zijn er  verschillende die een topic aanmaken met een weg uitgestippeld naar financiële onafhankelijkheid. je spreekt dan eigenlijk af in tegenoverstaan van de groep dat je bepaalde stappen zet en die afspraken ook nakomt. dit werkt volgens mij uitstekend.  want ondanks dat je elkaars concurrenten bent, ben je elkaar aan het helpen. En dat is precies de bedoeling van het forum. Iemand koopt jouw product en die ga je helpen (coachen) Je leert op het forum hoe dat moet.

Ik heb een korte video gemaakt van het forum ter verduidelijking:

Hoe kom je op het Forum? Het is Jacko’s Afilliate marketing Revolutie waar het forum bij hoort!

 

Ik kom er dus wel. zet voor 200% mijn schouders er onder op weg nar vrijheid (geen “baas”meer boven mij) en financieel geen zorgen!