Is Online Geld Verdienen Betrouwbaar?

is online geld verdienen betrouwbaarEr zijn nogal wat mensen in mijn kennissenkring die denken dat online geld verdienen onbetrouwbaar is. Zo rijzen hun haren ten  berge bij het lezen van “snel geld verdienen”

Ik verdien heden ten dage geld dankzij het internet! En dat is voor mij het bewijs dat het kan! Maar is het daarmee dan ook betrouwbaar?

Laten we eerst iets uit de wereld helpen. Snel geld verdienen kan niet. 

Alhoewel er is 1 manier van snel geld verdienen dat wel werkt: Ruim je zolder op, verkoop alles wat je niet nodig hebt en je hebt direct en heel snel geld.

Maar waar we het hier over hebben is online snel geld verdienen. Er zijn Guru’s die beweren dat je heel snel heel veel geld kunt verdienen.

snel rijk worden, verdien gegarandeerd XXX euro per maand verdienen.

dat bestaat niet en dat kan niet. Wat wel kan is een mogelijkheid om het op te bouwen, een passief inkomen dat elke maand groeit!

In dit artikel zal ik je vertellen of online geld verdienen betrouwbaar is en geef ik je tips en trucks om direct zelf aan de slag te gaan!

Waarom zou online geld verdienen niet betrouwbaar zijn?

Je staat er misschien sceptisch tegenover. En het lijkt eng: In plaats van een vaste baan een “onzeker bestaan met geld verdienen op het internet?

En hoe onzeker is het?

Zoals ik hierboven al suggereerde: er zij n ook oplichters actief. Kijk goed naar de recensies voor je ergens aan begint. Zo was ik begonnen aan een methode, de AMR, die je 30 dagen kunt uitproberen. En anders krijg je gewoon je geld terug.

En als je dan een cursus hebt aangeschaft, krijg je dan nog hulp bij je vragen? of wordt je dan in het diepe gegooid en ‘zoek het maar uit?’

Bij de AMR wordt je zeker niet aan je lot overgelaten. Je krijgt er een forum bij waar je al je vragen kwijt kunt en altijd antwoord krijgt. Zie hieronder!

omline geld verdienen met succes

Wat zijn dan manieren van online geld verdienen?

Er zijn inderdaad verschillende manieren om online geld te kunnen verdienen. Zo kun je meedoen aan spaarprogramma’s en je video’s online zetten op Youtube.

De methode die ik toepas en waarmee ik online geld verdien is affiliate marketing. Met affiliate marketing promoot je andermans producten in ruil voor commissie.

Dit is makkelijk te doen. iedereen kan hiermee starten. Je hebt namelijk geen startkapitaal nodig, je hoeft geen producten op de post te doen, ect

En is online geld verdienen betrouwbaar?

Men vraagt zich vaak af of online geld verdienen mogelijk en betrouwbaar is.

Welnu, of het mogelijk is! Ik doe het zelf, Ik verdien er in de eerste plaats zelf geld mee, en velen met mij. Kijk maar op het Internet Marketing forum.  Op dit forum zijn de meest actieve leden succesvol met online geld verdienen.

Enkele daarvan hebben inmiddels een “passief inkomen” Dit bewijst dat de vorm van online geld verdienen die ik toepas en de actieve leden van het forum met mij, zeker betrouwbaar is, en werkt.

Je mag je gelukkig prijzen dat je vandaag op mijn website terecht bent gekomen, en zo deze betrouwbare manier van online geld verdienen hebt ontdekt!

Ik zal je één betrouwbare manier van online geld verdienen hieronder laten zien. En ook waarom die betrouwbaar is.

omline geld verdienen met succes

Overdrijft men in dit vak?

Elke goede verkoper online of offline overdrijft. dat is de manier waarop men veel verkoopt.

Je laat het beter lijken dan dat het in werkelijkheid is. want als iets waardevoller lijkt, dan zal men eerder geneigd zijn tot kopen.

Bijna ieder geld verdienend bedrijf dat reclame maakt overdrijft. Of dacht je werkelijk dat als je een bepaald merk deodorant gebruikt dat er daadwerkelijk tientallen vrouwen achter je aan zullen rennen?

Ik overdrijf zelf ook. Nu niet in dit artikel. Maar ” normaal” wel. en er is een groot verschil tussen overdrijven en liegen.

Kijk, er wordt veel overdreven, maar dat betekend niet dat de producten daarmee waardeloos zijn.

Als jij een product koopt wat betreft online geld verdienen, je krijgt het toegestuurd zoals beloofd, en je past de methodes goed toe en besteed er genoeg werk aan, dan zul je er ook werkelijk geld mee verdienen. De mensen die dit verkopen zijn dus wel betrouwbaar.

Wat wordt er overdreven?

  1. Hoeveel werk kost het?

Hier wordt er het meest in overdreven. Als je online geld wilt verdienen  dan zul je er, zeker in het begin, veel tijd in moeten steken.

Er wordt dan voorgespiegeld dat je met geen of weinig tijd deze business kunt runnen. Nu is het wel zo dat je er geen fulltime baan van hoeft te maken, maar in het begin van je online cariere steek je er heel wat uurtjes in!

Online geld verdienen zal altijd (wat) tijd kosten!

    2. Hoeveel tijd kost het voor je wat verdiend?

Er zijn nogal wat mensen die beginnen met online geld verdienen en die stoppen na een paar weken weer, als ze nog niks hebben verdiend. zij hebben geen geduld.

Als je begint met affiliate marketing, met je eerste nieuwe website, dan kost het tijd voor dat deze begint te lopen. en dat geduld hebben de mensen vaak niet. en dat is zonde.

Als je alles goed doet dan kost het 1-2 maanden voordat je resultaat ziet. Je zult eerst veel content moeten plaatsen voordat je een hoge positie krijgt in Google met je zoekwoorden.

Heb dus geduld in deze fase en geef niet op! Het is moeilijk, maar toch is dat het beste. Want als jij ziet dat je 1 euro kan verdienen, dan kan je ook 10, 100 of zelfs 1000 en meer verdienen met het internet! en daar mag je trots op zijn!

BankbiljettenEn hoeveel kun je er dan mee verdienen?

Hoeveel geld jij gaat verdienen met online geld verdienen hangt helemaal af van hoeveel tijd en energie je er in wilt steken. als men zegt dat er online veel geld te verdienen valt, dan is dat zeker waar.

Om je iets meer hierover te vertellen: Laatst werd er ons de vraag gesteld of het doel haalbaar was om binnen een jaar €1500 – 2000 per maand te kunnen verdienen. Die vraag kon (en terecht!) met ja worden beantwoord!

Nogmaals: in het begin zal het moeilijk zijn. Is in het begin best hard werken, en zul je maar langzaam geld verdienen op het internet. maar als je eenmaal geld verdiend, en je bent al een tijdje bezig, dan zul je zien dat het steeds makkelijker gaat en je steeds meer zult verdienen.

Wanneer je met en methode begint om geld te verdienen, ga dan door en houd niet op als je na een paar dagen geen succes hebt.

Online geld verdienen is dus zeker betrouwbaar!

omline geld verdienen met succes

En kan dat volledig passief?

Er wordt wel eens gezegd dat dit volledig passief kan. Dit is niet helemaal waar.

Je kunt een heleboel automatiseren. Maar dan nog heb je wat onderhoudswerk aan je website. en moet je wekelijks je content plaatsen.

Wel kun je, als je slim bent, bijvoorbeeld een maand vooruit content schrijven, en deze inplannen. Dan kun je een maand op vakantie en je site loopt door.  Als je dan terug gekomen bent, verdien je nog net zoveel, of zelfs meer als toe je op reis ging!

Dus niet volledig passief, maar wel voor een groot deel!

Doorzetten, niet opgeven!

of je succes hebt in deze business hangt ook af van jouw mindset. er zijn mensen die denken dat ze met een beetje werk er wel komen. zij zetten een website op en plaatsen 1 tekst en gaan dan naast hun bankrekening zitten wachten tot het eerste geld binnenstroomt. zij komen bedrogen uit moet ik je zeggen.

In het begin plaats je content, content, content. jouw website moet groot worden. Voor een youtube kanaal geld overingens hetzelfde. Deze moet groot worden. Veel content en zoekwoorden. Goede content, dat waar je bezoekers wat aan hebben en naar op zoek zijn.

Als je over een bepaald onderwerp (zoekwoord) schrijft, dan kijk je bijvoorbeeld wat de concurrent schrijft. Jij zorgt dan dat jouw website beter wordt dan die van de concurrent!

Online geld verdienen met affiliate marketing

Dit is de manier waarop ik het doe. Affiliate marketing. Zoals ik hierboven al zei, je promoot andernmans producten in ruil voor commissie.

Dus:

  • Je zoekt een product uit in Paypro
  • Je bouwt er een website omheen
  • En je plaats content op die website, veel content
  • Dan krijg je gratis bezoekers naar je website door Google
  • Een deel van die bezoekers koopt het product en jij verdiend geld!

Dit is zoals het ongeveer gaat. en dan hebben we het over 1 website.  Stel je verdiend met deze website zo’n €500,– per maand (wat best haalbaar is)

Dan is het niet moeilijk om te bedenken dat je met 10 van deze websites dan €5000,– per maand  kan verdienen. The sky is the limit!

Snap je nu hoe het werkt? en dat online geld verdienen betrouwbaar is? Op bovengenoemd forum zijn verschillende leden die al grote bedragen verdienen dankzij het internet! Je kunt ze digitaal (en offline op een meeting!) ontmoeten!

omline geld verdienen met succes

En nu aan de slag met online geld verdienen!

Je hebt nu inmiddels wel door dat online geld verdienen betrouwbaar is, en dat er al heel wat mensen zijn die er geld mee verdienen, en goed ook. Jij wilt er vast bij horen?

Zou jij je 9 tot 5 baan in willen ruilen voor een online carriere? en, zonder te overdrijven: het is mogelijk vanaf elke lokatie ter wereld! het enige wat jij nodig hebt is je laptop en een internet verbinding. En jij kan aan de slag!

Ik zou zeggen: ga aan de slag. zorg dat ook jij hoort bij diegenen die online geld verdienen, en niet meer ” voor een baas”  hoeven te werken!

Dan heb ik nog een tip voor je. Want ondanks dat je met mijn tips en verwijzingen echt aan de slag kunt, kan ik mij voorstellen dat je nog wat meer informatie wilt hebben. Of iemand die het even voordoet…..

Ik verwijs je dan naar de pagina’s van de affiliate marketing revolutie. Hier is een complete videotraining aanwezig waarin je elke stap wordt voorgedaan. Je kunt zelfs elke muisklik volgen!

En als klap op de vuurpijl: het bovengenoemde forum hoort erbij. Die is gratis overigens. Als je na het volgen van de video’s nog vragen hebt, dan stel je die op het forum. en je krijgt dan altijd antwoord. Over betrouwbaar gesproken!

Conclusie

Is online geld verdienen betrouwbaar? Zeker wel! En je kunt er veel geld mee verdienen. Maar dan moet je wel starten, anders verdien je niks.

Dus ga hiermee aan de slag. zet je eerste website op, plaats elke week je content en je zult zien dat je na 1-2 maanden je eerste geld verdiend. en als je je eerste euro’s verdiend, dan weet je dat je nog veel meer kan verdienen!

Ik wens je veel succes!

Heb je nog vragen, of is iets nog onduidelijk? laat een bericht achter in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.