Is Geld Verdienen Op Het Internet Betrouwbaar? Lees Hier Mijn Ervaringen!

Is Geld Verdienen Op Het Internet BetrouwbaarAls je op deze pagina bent terecht gekomen, dan wil je graag weten of geld verdienen op het internet betrouwbaar is.  Het is nogal een breed begrip om alle “geld verdienen  op het internet methodes” onder 1 hoedje te spelen.

Geld verdienen op het internet is zeker betrouwbaar, al moet je wel weten waar je moet zijn. Want niet alle aanbieders zijn betrouwbaar.

Op deze pagina ga ik je meer vertellen over geld verdienen op het internet en of het wel betrouwbaar is.

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen

Er zijn verschillende manieren om online geld te verdienen. Maar zijn ze allemaal betrouwbaar? De manier waar ik mij mee bezig houd, en die betrouwbaar is, is affiliate marketing. Daarover later meer.

Toen ik net begon met affiliate marketing, (Zie mijn verhaal) heb ik mij aardig “om de tuin” laten leiden en lukte het mij keer op keer niet. Tot ik uiteindelijk op het goede pad kwam.

En dat was het pad van affiliate marketing. en nog maakte ik veel fouten. en schrik daar niet van, want dat is normaal. en van je fouten leer je. Als het goed is.

Maar wat zijn dan de onbetrouwbare manieren van geld verdienen?

Dat zijn bijvoorbeeld die manieren dat je binnen 1 dag  €250,– kan verdienen. Dat kan natuurlijk niet.

Er zijn er genoeg die niet betrouwbaar zijn.

Het zijn vaak jonge mensen die een graantje willen meepikken in deze niche en zichzelf hebben “bestempeld” met het predicaat “expert”, nadat zijzelf ook een online training hebben gevolgd.

Zij hebben zichzelf nog niet bewezen in de praktijk, en dan is de vraag: moet je met hen in zee gaan? Ik zou het niet doen.

Als je het toch wil proberen, wil ik je adviseren om even te checken op Google naar recensies of de manier of cursus wel betrouwbaar is.

Geld verdienen  op internet betrouwbaar?

Ik heb een lange weg afgelegd, wat betreft geld verdienen op het internet, voordat ik mijn eerste euro verdiende op het internet. En toen wist ik ook zeker dat het kon. En daarmee is het ook betrouwbaar.

Ik wist ook dat als je 1 euro kan verdienen op het internet, dan kun je ook 10 euro verdienen op het internet. en ook 100, 1000, 10000 en zelfs meer. The sky is the limit!

Maar wat je niet moet verwachten, en dat is voor velen een valkuil, dat als je vandaag start, dat je morgen al geld verdiend. zo werkt het niet. Je moet het opbouwen.

Er zijn mensen die na een dag of 2 dagen geen succes te hebben gezien er mee stoppen. Tja, die gaan er dus nooit komen. Stel voor jezelf een doel, geef nooit op en zet door!

Wij werken met een website. Dat hoeft niet per se. Maar ik vind het het meest handigst. en op zich is een website helemaal niet zo duur (€15,– per jaar voor een .nl domeinnaam en een hosting)

Als je dan bent gestart, dan kan het wel en paar maanden duren voordat je je eerste geld verdient op het internet. Dan moet je dus geduld hebben en dat is moeilijk in het begin.

Maar toch: als je dan je eerste euro verdient, en dat moment vergeet je nooit, dan weet je zeker dat het werkt en ga je door om nog meer geld te verdienen op het internet.

Vrouw aan het bloggenEn hoe kan ik dan geld verdienen op het internet?

Ik laat je de manier zien waarmee ik werk. Een beproefd verdien model waarbij het jou ook zeker moet lukken.

En dat is affiliate marketing. Affiliate marketing is dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie. Oké maar nu weet je nog niks. Dit behoeft nog iets meer uitleg.

Je promoot dus het product van iemand anders. Stel jouw vriend heeft een mooi product, een digitaal product, namelijk een e-book. Dat E-book kost €47,–. Jij gaat die promoten en bij een succes, als door jouw promotiewerk er een wordt verkocht, dan krijg jij, bijvoorbeeld, €27,– en jouw vriend €20,–. En dan heb je er 1 met succes gepromoot, want er is 1 e-book verkocht!

Maar wat moet je ervoor doen?

Ik zei al eerder dat wij werken met een website. Een website zoals je nu ziet, snelgeldverdiend.nl, deze gaat in dit geval over geld verdienen.

Het e-book van jouw vriend kan over een heel ander onderwerp gaan. Bijvoorbeeld honden trimmen of gitaar spelen.

Jouw vriend heeft zijn product ondergebracht bij een betaalnetwerk, nl PayPro. Wat ga je nu doen?

  1. Je hebt een product uitgezocht in PayPro (nl het e-book van je vriend)
  2. Je bouwt er een website omheen
  3. Je plaatst content op je website
  4. Je plaatst je unieke affiliate link op jouw website
  5. Je krijgt gratis bezoekers uit Google
  6. Een deel van die bezoekers klikt op jouw unieke affiliate link
  7. Een deel van degenen die geklikt hebben koopt het e-book en jij verdiend geld!

Bij #1: Je hebt en product uitgezocht in PayPro, in dit geval is het het e-book van je vriend.  PayPro is de “marktplaats” waarbij affiliates en adverteerders bij elkaar komen. PayPro zorgt er ook voor dat jij als affiliate je eigen unieke affiliate link (van het product van je vriend) krijgt, zodat jij die kan plaatsen op je website. Als iemand op die link klikt, dan wordt er een cookie opgeslagen op zijn of haar computer, die onthoudt 30 dagen lang dat er geklikt is. Koopt de bezoeker alsnog het product, dan krijg jij evengoed je commissie.

Bij #2: Je bouwt er een website omheen. Je hebt daarvoor nodig een domeinnaam en een hosting.  Bedenk een leuke domeinnaam bij het product, het liefst kort en makkelijk te onthouden. Zodat het ook wat autoriteit kan uitstralen. Het beste kan je een .nl of .com extensie nemen. Bij een .nl extensie kost en domeinnaam en een hosting ongeveer € 15,– per jaar.

Bij #3: Een hele belangrijke is: Content plaatsen. In het begin is je website nog niet bekend en je wilt gevonden worden door Google. Dus ga je eerst een zoekwoordenonderzoek doen. Waar zoeken jouw bezoekers op? Waar kan jij ze mee helpen? Tools als semrush.com en KWfinder.com kunnen je daarbij helpen.

Als je dan je zoekwoorden hebt kun je content maken. Minimal elke week een blog van minimal 1000 woorden. Datgene waarmee je bezoekers mee zijn geholpen. Echt goede unieke content. En dan volhouden. Ga ermee door. Na een maand of 2-3 zul je resultaat zien!

Bij #4: Je plaatst je eigen unieke affiliate link op je website.  Dit doe je aan het eind van je blog. Je hebt je bezoeker al geholpen met je content. Maar je verwijst dan, heel subtiel naar een nog betere oplossing: Namelijk het product dat jij promoot. Dit doe je met zo’n 100 woorden. En dan plaats je in de tekst of onder “een knop”je eigen unieke affilaite link!

Bij #5: Je krijgt gratis bezoekers uit Google. Als je met name punt 3 goed toepast, dan ga je, na verloop van tijd  gratis bezoekers uit Google krijgen. Je gaat namelijk een  hogere positie in Google krijgen. En dan komen de bezoekers, en de verkopen vanzelf! Om dit proces wat te helpen is het goed om je blog zoekmachinevriendelijk te maken (SEO),

Bij #6 Een deel van die bezoekers klikt op jouw unieke affiliate link. Niet alle bezoekers zullen klikken. Slechts een deel ervan. Dat is heel normaal. Dat noemen ze conversie. Een voorbeeld. Hierbij wil zeggen dat als een bezoeker op jouw unieke affiliate link klikt, je deze dan doorstuurt naar de website van de adverteerder.

Stel: een product kost €47,– en jij krijgt €27,– bij een conversie van 2%

Stuur je 1000 gerichte bezoekers door dan verdien je dus 20 X 27 euro  = 540 euro

Stuur je 2000 gerichte bezoekers door dan verdien je dus 20 X 47 euro = 1080 euro.

Jij krijgt dus bezoekers op je website. Daarvan stuur je bezoekers door naar de verkopende  site van de adverteerder. Van die doorgestuurde bezoekers zal slechts een klein deel, in dit voorbeeld 2%, kopen!

Bij #7: Een deel van degenen die geklikt hebben (die je hebt doorgestuurd) koopt het e-book en jij verdiend geld! en dat is lekker toch? als jou het lukt (en dat is helemaal nog niet zo gek en zeker mogelijk) om met 1 site 1000 gerichte bezoekers per maand door te sturen, dan verdien je per maand dus €540,–. Stel dat je 10 van deze sites hebt….. Snap je wat er mogelijk is?

Geld verdienen op het internet is betrouwbaar!

En dat is zeker waar! Geld verdienen op het internet is betrouwbaar, en je mag het zelf uitproberen!
Kijk op mijn blog over affiliate marketing hoe je dat doet.

affiliate marketing revolutieMaar misschien kan je wel een beetje hulp gebruiken. Iemand die je op de goed weg zet. Iemand die het je voordoet, zodat je zelfs elke muisklik kunt volgen.

Dan heb ik wat vor je. Goede vriend Jacko Meijaard heeft een online videotraining gemaakt. Hierbij wordt je letterlijk alles voorgedaan. En kun je inderdaad elke muisklik volgen.

Je hebt geen speciale opleiding nodig en ook geen speciale technische kennis. Iedereen kan dit. Ook als je geen kennis hebt van computers. Het enige wat je moet doen is klikken op de link van jacko’s online videotraining.

Ik wens je veel succes!

P.S. Je hebt een 30-dagen niet-goed-geld-terug garantie!

P.P.S. Heb je een vraag? is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.