Internet Succes Gids

Internet succes gids.nl is opgericht door Jacko Meijaard. Je leest in dit blog wat er in zit en hoe jij ook succesvol kan worden op het internet!

Internet_Succes_GidsIn een tijd dat alles duurder wordt behalve je salaris is het handig om dat laatste in eigen hand te nemen. Want niks is vervelender dan dat je niet zelf kunt bepalen hoeveel je verdiend.

Dat weet ik uit eigen ervaring. En het is mogelijk met Internet Marketing!

Datzelfde bedacht Jacko Meijaard van Internet Succes Gids  ruim vijf jaar geleden. Hij “werkte  voor een baas” maar het was zijn droom om geld te kunnen verdienen op het internet. en zodoende vrijheid te hebben. en “eigen baas”te zijn! En dat is hem gelukt.

Het is niet zo dat hij vanaf dag 1 een groot bedrag binnenhaalde, nee. hij heeft het opgebouwd. Zodat langzaam elke dag het bedrag wat hij verdiende op het internet steeds groter werd

Zodoende heeft hij een passief inkomen gecreëerd wat heden ten dage nog steeds groter word.  Zodoende heeft hij complete vrijheid en hoeft hij zich geen zorgen te maken over zijn inkomen!

Ik moet zeggen: dit is ideaal! Ik ben het ook aan het doen en raad het je aan!

Internet succes gids.nl

Jacko Meijaard is dus de man achter Internet Succes gids.nl, wat inmiddels een groot succes is geworden. hoe is hem dat gelukt? Geduld, doorgaan, niet opgeven en jezelf steeds verbeteren!

Hij is, ondanks negatief advies van zijn familie en vrienden, toch doorgegaan met zijn zoektocht naar de mogelijkheid om geld te verdienen op het internet.  De belangrijkste motivatie om dat te doen was om niet opgesloten te zitten bij “een baas”van 9 tot 5, en je baas moeten smeken om vakantie (dagen) of naar de tandarts te mogen.

Hij wilde zelf de complete regie over zijn leven hebben!

Na bijna iedere cursus aangeschaft te hebben wat hem maar zou vertellen hoe hij (veel) geld kon verdienen op het internet, kreeg hij enorm veel negatief advies van zijn familie en vrienden. Ze lachten hem uit. Het zou hem nooit lukken. Hij kon maar beter zijn studie afmaken en een (vaste) baan zoeken.

En toen bleek ook nog dat de cursussen die de “guru’s ” aanboden enorm achterhaald waren.

Hij besefte dat hij daardoor compleet achter de feiten aanliep. Toen hij dat besefte besloot hij er een missie van te maken een blauwdruk te maken van wat hij overal ter wereld kon toepassen.

Een systeem wat er voor zorgde dat hij de complete regie over zijn leven kon krijgen. Een systeem waarmee hij waar dan ook ter wereld geld kon verdienen.

Wat is dan de Internet Succes Gids.nl?

De Internet Succes Gids.nl is het blog waar Jacko al vanaf het begin zijn content op zet. Hij schrijft onder zijn eigen naam en plaatst ook foto’s van zichzelf op zijn blog.

De internet Succes Gids.nl is in het menu ingedeeld in Home, deze verwijst naar zijn eigen product, de Affiliate Marketing Revolutie.
een Blog, hier staan al zijn “berichten” die Jacko voor het grootste gedeelte zelf geschreven heeft.

Een kennisbank, waar je allerlei artikelen vindt met hun betekenis, ook weer gerangschikt in categorieën.

Een (verwijzing) naar de podcast van Jacko

Een verwijzing vaan het Forum van Jacko

En Mijn verhaal. Hier vertelt Jacko zijn verhaal

Blog

OP het blog heeft Jacko zijn berichten staan. En omdat hij dat al jaren doet, is het blog erg compleet en erg aangevuld. Het blog wordt nog steeds elke week aangevuld met nieuwe informatie. Het is inmiddels een ware autoriteitssite op het internet. Het is ingedeeld met de volgende categorieën:

 • Casestudies
 • CMS
 • Domeinnamen en webhosting
 • Email Marketing
 • Infographics
 • Internet Marketing
 • Interviews
 • Ondernemerschap
 • Persoonlijke Ontwikkeling
 • Podcasts
 • PPV
 • Sales
 • Social Media
 • Splittesten
 • Tools
 • Verdienmodellen
 • Webinars
 • YouTube
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Zoekmachine optimalisatie tips

Onder elke categorie, waar je op kunt klikken, is de informatie, de blogs, gerangschikt, die daaronder horen. Zo kun je gemakkelijk door het grote blog van Jacko navigeren en vindt je gemakkelijk de informatie die je nodig hebt, of waar je naar op zoek bent!

Question markKennisbank

De kennisbank die Jacko heeft gemaakt is ook ideaal. Ook de kennisbank is gerangschikt in categorieën:

 • Affiliate Marketing
 • Casestudies
 • Copywriting
 • Digitale Producten
 • Email Marketing
 • Internet Marketing
 • Social Media
 • Tools
 • Webinars
 • WordPress
 • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Onder al deze categorieën (klikbaar) vind je de onderwerpen met hun uitleg. En zo is er ook nog een begrippenlijst te vinden op de Internet Succes Gids.nl!

Podcast

Er is ook nog een link naar de podcast van Jacko. Hij is deze een jaar geleden begonnen en in het begin had hij nog geen luisteraars, maar heden ten dage is het een groot succes geworden! De podcast is begonnen op Itunes en is inmiddels ook op spotify te beluisteren!

Forum

En er is een link naar het forum van Jacko. Dit is een groot succes geworden. Met inmiddels bijna 5000 leden!

En het mooie is: er zijn een aantal aktieve leden die elkaar en nieuwe leden helpen. Dit is een bewijs dat je met de AMR geen “kat in de zak” koopt, maar waar voor je geld krijgt! Je wordt niet in het diepe gegooid, maar wordt echt geholpen.

Lees mijn review over het forum!

“Mijn verhaal”

In “mijn verhaal“vertelt Jacko hoe het allemaal beginnen is. Ik heb er al iets van verteld. maar je kan het zelf ook lezen uit zijn eigen hand!

Het is toch geweldig om te lezen hoe hij begonnen is, de tegenslagen die hij heeft gehad en hoe ver hij nu gekomen is.

Hij heeft het gered door niet op te geven en door te gaan en zo kan het voor jou ook werken!. Voor mij werkt het in ieder geval wel zo!

Jacko heeft het gered door niet op te geven en door te gaan!

Jacko_MeijaardJacko Meijaard

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard (1991) is een jonge internet-ondernemer die op 14 jarige leeftijd een fervent gamer was, en hij was op diverse gamewebsites te vinden. Hij besloot dat dit beter kon en maakte zijn eigen website die handelde behalve over games, over muziek, films en gadgets.

En hij vond het erg leuk om het te regelen en alles erop te zetten. Hij had een enorme hype gecreëerd rondom zijn website en op de eerste  dag had hij 500 unieke bezoekers, terwijl niemand wist hoe de website eruit zou komen te zien of wat het was.

Op dat moment wist hij dat het internet een geweldig middel is om enorm veel mensen te bereiken en om er geld mee te verdienen!

Inmiddels heeft hij een ruim aantal websites waarin hij affiliate marketing toepast en heeft hij daarnaast met de Internet Succes Gids.nl zijn eigen product: de affiliate marketing revolutie. in middels heeft hij al zo’n 5000 mensen geholpen met geld verdienen op het internet.

affiliate marketing revolutieAffiliate marketing revolutie

Wat is de affiliate marketing revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is de complete videotraining van Jacko’s Internet succesgids.nl. Het is een complete videotraining waarin alles tot op detail wordt uitgelegd. je kunt zelfs elke muisklik volgen. onlangs is de affiliate marketing revolutie compleet vernieuwd. en is deze met een dubbele versie opgenomen: een “normale” versie en eentje toegespitst op de in eigen beheer uitgebrachte Marketheme. Hierover later meer.

Jacko brengt de producten uit onder zijn eigen naam, in tegenstelling wat andere “guru’s”doen. Daarnaast wordt je niet in het diepe gegooid na aanschaf van de AMR, maar wordt je snel geholpen. Nog niet eens zo lang geleden heeft Jacko het internet marketing forum opgericht, wat je er gratis bij krijgt als je de affiliate marketing revolutie aanschaft, of een van de andere producten van Jacko.

Internet marketing forum

Wat is het internet Marketing forum?

Jacko heeft zoals gezegd het genoemde forum opgericht. Het forum heeft op het moment van dit schrijven bijna 5000 leden. Ikzelf ben ook lid en actief lid.

als je na het bekijken van de video’s bijvoorbeeld, vragen hebt, dan kan  je die stellen op een van de boards van het forum. Jacko, of een van de andere leden van het forum zal dan jouw vraag beantwoorden.

Dit is echt iets unieks in de Benelux. Lees verder over de internet marketing forum

Marketheme

Wat is het Marketheme?

Het marketheme is een uniek thema voor WordPress, maar eigenlijk een alles in een oplossing. Je hoeft jezelf niet meer bezig te houden met hosting, plug-ins ect. alles zit erin. inclusief een landingspagina en pop-ups. CTA boxes en meer!

het is ontwikkeld door Leon Gotjè, (Element Media) een goede vriend van Jacko, en exclusief verkrijgbaar via Internet Succes Gids.nl. Ik maak zelf ook gebruik van het Marketheme, en moet zeggen: het is perfect!

Je wordt compleet ontzorgt wat betreft updates, plug-ins ect. Je hoeft je eigenlijk alleen maar bezig te houden met dat waar het om draait: het maken van content.

De AMR is opgericht om ook jou te helpen

En dat is zeker waar.

Waarom zou je zelf alles moeten uitvinden als iemand die al jaren “in het vak zit”het je voor kan doen?

Voor een eenmalig bedrag heb je de complete videotraining. en na de videotraining ga je het veelvuldige van dat  bedrag terug verdienen.

Waar wacht je nog op? Ga ermee aan de slag. Wat Jacko heeft gevonden hoef je alleen maar na te doen.

Behalve het schrijven van de teksten.( die moeten uniek zijn. )maar voor de rest is het zeker te doen.

Je hoeft geen speciale opleiding te hebben, noch speciale technische kennis.nee iedereen kan het! En je loopt geen enkel risico want je hebt een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Dus begin met de AMR. Ik heb hier nog de link naar de speciale kortingspagina!

Ik wens je veel succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.