Hoe Ga jij via het Internet Geld Verdienen?

internet geld verdienenJij gaat via het internet geld verdienen. Je hebt het helemaal voor elkaar: alles is geregeld, denk je.

En het liefst op een legale manier. Dus legaal geld verdienen. Dat moet kunnen toch?

Want jij houdt je toch liever niet bezig met piramidespelen, kansspelen en andere manieren waarop je ook geld kunt verliezen. Nee, jij wilt geen geld verliezen, maar geld verdienen!

Hoe weet je dat je safe zit?

Je weet eigenlijk nog niks van online geld verdienen, maar wilt toch succesvol worden, en je hebt gelezen bij sommige guru’s bakken met geld kunt verdienen in no time. Maar is het wel safe?  Kan je hier wel instappen?

Ik heb het zelf aan den lijve ondervonden. Ik ben om de tuin geleid. En ik heb er hèèèèèèèèèèèèl lang over gedaan voordat ik mijn eerste euro’s verdiende.Die weg hoef jij niet te gaan. Want ik ga jou vertellen hoe jij op een legale manier via (of op) het internet gaat verdienen!

Affiliate marketing

Affiliate marketing is wat mij betreft dè manier van geld verdienen op het internet. Het is niet de manier van “snel geld”. Al heet mijn website snelgeldverdiend.nl, Ik ben niet voor die manier van geld verdienen.

Als je snel geld wilt verdienen, ruim dan je zolder op, verkoop alles wat je niet nodig hebt en je hebt direct geld verdiend.

De manier waar ik het over heb is er eentje die je op moet bouwen. Maar je bouwt dan ook een stabiele inkomstenbron op, die deels passief is. Die manier is dus: Affiliate marketing.

Wat is affiliate marketing?

Wat is affiliate marketing? Affiliate marketing is datje producten promoot die niet van jou zijn. Producten van iemand anders. En als dat tot een verkoop leidt, krijg jij commissie. Geld dus.

Even een voorbeeld. Stel een vriend van jou heeft een mooi product. Een e-book. Deze kost €47,– Jij gaat die promoten. Zo heeft jouw vriend zijn handen vrij om met zijn e-books verder te gaan.

Als jij met succes het e-book hebt gepromoot, (een verkoop) dan krijg jij commissie, bijvoorbeeld €27,– en jouw vriend houdt dan €20,– (deze bedragen zijn heel gebruikelijk bij affiliate marketing)

En dan heb je 1 X met succes het e-book gepromoot! stel je eens voor dat je dat in een maand 100 X lukt. Dan verdien je….. jawel €2700,–!

online-marketing

Hoe ga ik het dan doen?

Ik raad je aan om te promoten met een eigen website.

Je doet het als volgt:

 • Je zoekt een product uit in PayPro en je pakt je eigen unieke affiliate link
 • Je bouwt er een website omheen (een website kost bij een .nl extensie zo’n €15,– per jaar)
 • Je plaatst content op jouw website
 • Je krijgt gratis bezoekers vanuit Google
 • Een deel van die bezoekers klikken op jouw link
 • Een deel daarvan koopt het product
 • Jij verdient dan geld!

Je zoekt een product uit in PayPro

Dit is stap 1: en product uitzoeken in PayPro, het affiliate netwerk. Naast  PayPro zijn er meer affiliate netwerken, maar als je net begint met affiliate marketing raad ik aan om met PayPro te beginnen.

Je maakt eerst een  account aangenaakt als affiliate.  Dan ga je naar “Campagnes”en zoekt een product uit om te gaan promoten. Let daarbij op:

 • Je moet “verstand”van het product hebben
 • je moet er “feeling”bij hebben
 • Een hoge commissie en conversie
 • Een PayPro-score van tussen de 100-15

Voor meer informatie, kijk op De 3 beste affiliate programma’s om veel geld te verdienen

Je bouwt er een website omheen

En als je dan je product hebt gevonden , dan ga je een website opzetten. Je hebt daarvoor nodig een domeinnaam en een hosting (kosten ongeveer €15,– per jaar bij een .nl extensie)

Kies een domeinnaam die bij het onderwerp van het product past. hij moet kort zijn en autoriteit uitstralen. De hosting is, zeg maar, het stukje “harde schijf” Daar komt dus de data van je website op te staan.

Je plaatst content op je website

Content op je website plaatsen is een hele belangrijke!  Want als je een website hebt, maar er staat helemaal niets op, dan ga je er niks mee verdienen 🙂

Wat ga je doen?  Je maakt eerst je homepage, en dan je blog.

Je homepage moet je optimaliseren als ” homepage” want dit is het eerste wat men ziet als men je url invoert, of zoekt in Google.

Voor je blog: Je gaat minimaal elke week een blog plaatsen van minimaal 1000 woorden (is een richtlijn) Het gaat erom dat je erachter komt wie jouw bezoekers zijn en waar ze mee geholpen zijn.

Schrijf datgene wat je bezoekers willen lezen. Unieke waardevolle content. En aan het eind van je blog verwijs je naar een nog betere oplossing van hun probleem: Het product wat je promoot.

Voor meer informatie over content schrijen en SEO tips: zie  SEO tips 2018

Je krijgt gratis bezoekers vanuit Google

Als je bovenstaande punten goed uitvoert, dan ga je ” hoog in Google” gevonden worden, en krijg je gratis bezoekers naar je website. Op hoe meer zoekwoorden je gevonden kan worden, hoe meer bezoekers naar je website kunnen komen. En hoe meer bezoekers, hoe meer mensen zullen klikken op jouw link!

Een deel van die bezoekers klikken op jouw link

Inderdaad hoe meer bezoekers jouw website bezoeken, hoe meer mensen zullen klikken op jouw link.  en een deel daar weer van zal het product kopen.

Een deel daarvan koopt het product

Bijvoorbeeld bij een conversie van 2% zal bij 100 ” klikkers” 2 mensen het product kopen (richtlijn conversie verschilt per product)

Jij verdient geld!

Ja en als men het product koopt, dan verdien jij geld! en als je 1 euro kan verdienen, dan kan  je ook 10 euro verdienen, en ook 100, 1000 en meer. zo kun je als je 1 product hebt verkocht, ook er 2 verkopen, 3, 10 enzovoorts!

Je snapt het wel, als je succes hebt, dan ga je opschalen, zodat je meer geld kunt verdienen.

Waarom zou ik het doen?

Het antwoord op deze vraag is simpel. Jij wilt geld verdienen. En je wilt geen geld verliezen. Affiliate marketing is dan ideaal voor je.

Natuurlijk, ondernemen heeft altijd risico’s. Maar als je begint met affiliate marketing zijn je risico’s heel klein. De min imale investering om te kunnen promoten met een website is zo’n €15,– (Versio / Neostrada)

Je hebt daarvoor een .nl domeinnaam en een hosting, (stukje harde schijf waar je website op draait) en je kan dan beginnen.

Stel dat het je niet lukt, dan verdien je niks, maar je verliest ook niks. en dat is wel lekker om te weten.

En je kan het gewoon doen naast je huidige baan.Daar stop je pa mee (eventueel) asl je genoeg verdient met affiliate marketing!

affiliate marketing revolutieWie gaat mij helpen?

Goede vriend Jacko Meijaard heeft een complete videotraining gemaakt, waarbij alles aan bod komt. Van het opzetten van een eigen website tot het maken van content en meer!Je kunt zelfs elke muisklik volgen.en je kunt gelijk alles nadoen.

Ook heb je geen speciale vooropleiding nodig en ook geen speciale technische kennis. Je kunt zelfs direct beginnen!

En ook hier loop je geen enkel risico. Je hebt namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dus als jij wel wat hulp kan gebruiken, dan is het enige wat je moet doen is klikken op onderstaande link en de rest volgt vanzelf:

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Indien je nog vragen hebt, of iets is onduidelijk, laat dan een bericht achter in de reacties hieronder

Ik wens je veel succes!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.