Illegaal Geld Verdienen Online? Of Is Er Iets Beters?

illegaal geld verdienen online

Je bent waarschijnlijk op zoek naar manieren om illegaal geld te verdienen online. Maar toch maakt het je ook een beetje bang. Is het wel verstandig? en je hebt toch het geld nodig.

Als je in het nauw zit maak je rare sprongen. Je wilt “even goed geld verdienen (illegaal dan) en daarna weer “normaal” doen. Maar weetje…

Als je eenmaal aan het “grote geld”geroken hebt smaakt het naar meer. En het blijft illegaal.

Dus de kans dat je “gepakt ‘wordt, is dan ook groter. En wil jij je leven lang over je schouder blijven kijken? Omdat dat nodig is?

Ik denk het niet. En het hoeft ook niet. Want het “grote geld”kan je ook legaal verdienen! Ik zal je in dit blog vertellen hoe je dat doet!

Illegaal geld verdienen online? Legaal is beter toch?

Als ik even terug ga naar bovenstaande situatieschets, dan zit je al in het nauw, je hebt geld nodig om “in te lopen” en als je eenmaal aan het “grote geld” geroken hebt, dan wil je nog wel een keer. en nog een keer, en nog een keer…..

Dat snap ik wel. en zelfs daar is een oplossing voor. Zij het dat het opgebouwd moet worden. Maar daarover straks meer.

Want een goede vriend van mij, doet heden ten dage zo’n 3500 euro per dag (!) en dat is een hoop geld. Ik verdien dat nog niet. maar kom er zeker wel.

En dat is ook voor jou mogelijk! Hoe dan? dat zal ik je uitleggen.

Legaal geld verdienen is beter!

illegaal geld verdienen online

Je kunt de zaak dus ook omdraaien: Waarom zou je illegaal geld willen verdienen, als je hetzelfde kunt bereiken met legaal geld verdienen?

Dat is een goeie hé? veel mensen denken dat je alleen illegaal veel geld kan verdienen. Maar wij weten nu wel beter 🙂

Maar dan komt nu de grote vraag: Waarmee verdien je dan zoveel geld? En hoelang duurt het voor je het hebt bereikt?

Wat mijn vriend doet online, wat ikzelf ook doe en met mij velen die aanwezig zijn op een forum, dat is affiliate marketing.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is dat je het product promoot van iemand anders. En als dat tot een verkoop leidt, krijg je commissie.

En dan heb je 1 product gepromoot.

Stel 1 product kost €47,–. En als affiliate krijg je bij een succesvolle promotie krijg jij €27,–

Dus bij 1 succesvolle promotie van het product krijg je €27,–

Stel je voor dat het je lukt om 10 producten met succes te promoten?

Dan verdien je €270,-

En bij honderd dan?

€2700,–

Ik denk dat je dit gedeelte al snapt. Hoe lang doe je erover?

Dat ligt aan jouw inspanning die je eraan kunt en wilt geven. Hoe graag wil je het? En ook of je alles in 1 X goed doet. Het is zeker mogelijk om binnen een jaar €1500-2000 euro per maand te verdienen met je website.

Maar nu: wat moet je dan concreet doen?

Hoe pas je het toe in de praktijk?

Wij (de meeste) van het forum passen affiliate marketing toe met een eigen website. Hoe werkt dat?

Product uitzoeken om te promoten

Ga naar paypro (of daisycon)en log in (maak een account aan als ” affiliate ”(payPro) als je dat nog niet gedaan hebt) en ga naar ” campagnes”  en zoek een product uit om te promoten. Kies een product wat in jouw interessegebied ligt met een PayPro score van tussen de 100 en 150. (niet te laag en ook niet te hoog, vanwege de concurrentie.) In het begin is het moeilijk om een product te promoten met veel concurrentie. Dat kun je beter later doen als je al wat verder bent.

Een website er omheen bouwen

Nu je een product hebt uitgezocht kun je het beste een website met domeinnaam hiervoor hebben met hosting. In het begin kun je gewoon de goedkoopste nemen. Als je wat verder bent, en gaat uitbreiden dan kun je altijd nog je hosting opschalen. Je kun je hosting met domeinnaam het beste bestellen bij Versio of neostrada.

Bij Neostrada krijg je gratis een SSL-certificaat. (https:// voor je domeinnaam)Hoe het koppelen van je domeinnaam werkt en meer kun je het beste vragen an je hosting. Zij kunnen je op weg helpen of het e.e.a. voor je doen.

Je domeinnaam moet te maken hebben met het product wat je promoot. Deze moet kort zijn en autoriteit uitsralen.

WordPress installeren

Nu je je website (hosting + domeinnaam) hebt ga je WordPress installeren. Als je niet weet hoe dat moet, vraag het aan je hostingpartij.

WordPress is een CMS. (Content Management Systeem) wat supersnel en supersimpel werkt.  Je kan hier heel eenvoudig teksten (content) toevoegen, alsmede afbeeldingen en videio’s (Youtube) J ehoeft echt geen technische kennis te hebben om dit te kunnen.

Website aankleden

Als je WordPress hebt geïnstalleerd dan is deze nog heel ” basic” wat op zich niet erg is. het werkt heel goed. en, niet minder belangrijk, is lekker snel.Als je een website maakt over geld verdienen, dan is dit prima.  Maar als je een website maakt over liefde, dan kan ik me voorstellen dat je geen witte achtergrond wilt. Je kunt dan een ander Thema installeren. Hiervoor ga je naar de linkerzijkant in Dashboard naar ” Weergave / Thema’s” Bovenin kun je dan naar de nieuwe thema’s gaan.

Plugins installeren

Hier moet je even weten welke plugins je nodig hebt. Niet teveel, want dat maakt je website trager. ” Hello Dolly” kun je gelijk verwijderen. De belangrijkste is Ankismet tegen spam, Ithemes voor de beveiliging en Yoast SEO plugin. All in one oplossing voor je SEO

Homepage / blogpagina

Statische pagina

Dit is de hoofdpagina waar je op komt als iemand naar jouw site zoekt. De huidige die gemaakt is door WordPress die verwijder je.

Dan maak je 2 nieuwe pagina’s aan. Een Home en een Blog. (klik op nieuwe pagina, vul in de onderwerpregel “Home” en klik op publiceren. Hetzelfde met “Blog”.

Ga dan naar “instellingen / Lezen. Kies bij voorpagina “Home” en Berichtpagina “Blog” Scroll naar beneden en klik op “wijzigingen opslaan”

En nu content plaatsen

Nu je website “in de lucht” is wordt het tijd om content te plaatsen. Elke week een blog van minimaal 1000 woorden.

Schrijf voor je bezoekers. Help ze met hun probleem. en als je dat gedaan hebt dan verwijs je ze door naar een nog betere oplossing: het product welke je promoot. Dit doe je aan het eind van je blog.

NU vraag je je af: er zijn toch al heel wat mensen bezig met online geld verdienen. Kan ik daar nog wel bij?

Ja er zijn al best veel affiliate websites en markten zoals afvallen dating en geld verdienen zitten al vol met concurrenten. maar waar wel ruimte voor is zijn autoriteit websites.websites die echt waarde bieden met hun content en niet een van de vele kleintjes met oppervlakkige informatie.

Als jij echt geld wil verdienen met affiliate marketing en er ook voor wilt gaan en er dan ook keihard voor wilt werken, dan is er echt ruimte voor jou!

  • Moet je technisch zijn aangelegd om dit te kunnen?

Nee dat hoeft niet! WordPress is heel simpel te installeren en er zijn genoeg gratis thema’s om het in een leuk jasje te steken. Het is allemaal heel simpel in te stellen.

Wat technische kennis opdoen kan natuurlijk nooit kwaad, maar het is niet echt noodzakelijk

  • Wat gaat het allemaal kosten?

dat hangt er vanaf.  wil je het “gratis”doen, dan heb je alleen de kosten van een domeinnaam en een webhosting. En dat is bij een .nl extensie ongeveer €15,– per jaar. Versio of Neostrada)

Wil je het betaald doen met advertenties via bijvoorbeeld Facebook, dan krijg je er advertentiekosten bij. En die kunnen aardig oplopen!

  • Hoeveel geld kan ik gaan verdienen en hoelang duurt het voordat ik succesvol wordt?

Dit is heel lastig om te zeggen. het hangt namelijk van heel veel factoren af waaronder jouw inzet.

Hoeveel tijd en energie ga jij steken in jouw online business? Hoe meer tijd en energie jij erin zult steken, hoe sneller je resultaat zult zien! En dat kan best wel even duren! Maar dat is niet erg. Affiliate marketing moet je opbouwen. het heeft tijd nodig om te groeien. Hoe meer tijd en energie je erin wilt en kan steken (Soms moet het wat minder vanwege een drukke baan)hoe sneller het groeit!

Kan het misschien even worden voorgedaan?

Zou je dat helpen?Goed nieuws! Het kan! n ik gun het je ook

Die goede vriend van mij waar ik het over had, verdient zelf al ruim 4000 euro per dag online, en heeft

er zijn levenswerk van heeft gemaakt om anderen te helpen geld te verdienen op het internet!

illegaal geld verdienen

Die hulp is er in de vorm van een online videotraining van de hierboven genoemde Jacko Meijaard, de Affiliate Marketing revolutie.

Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding. Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande link klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.