Hoe Word Ik Rijk?

Hoe Word Ik RijkEr zij nogal wat mensen die dromen ervan om rijk te zijn. Ze willen zich best wel verdiepen in het hoe en wat, om het voor elkaar te krijgen om snel rijk te worden, willen geld gaan verdienen op het internet, schaffen een online training aan, bijvoorbeeld de Affiliate Marketing Revolutie.

Vervolgens komen ze er achter dat ze er geen tijd voor hebben. Hun leven is zo druk met allerlei dingen, dat ze geen tijd kunnen vinden, zelfs geen half uurtje per dag, om aan iets te beginnen, wat hun leven voor altijd (ten goede) kan veranderen.

En dat is toch jammer? Stel dat jij een aanbieding krijgt, en die sla je af. Vervolgens kom je er achter wat het is, en dan krab je jezelf toch echt wel achter de oren. Je hebt zo’n mooie aanbieding laten lopen.

Want, als je op de aanbieding was ingegaan, en je past het goed toe, dan kan het je leven inderdaad (ten goede) veranderen.  Hoe dan? en wat dan?  Hier wil ik op ingaan in dit blog!

[page]

De voorwaarde voor succes

Jezelf veranderen

Om te beginnen moet je jezelf veranderen. Dat heb ik ook gedaan!  Je moet af van je “9 tot 5 baan” mentaliteit naar een bestaan waar je zelf uitmaakt wanneer je werkt en waar je werkt. En dat is misschien heel wat anders dan dat je nu gewend bent.

En ten tweede is het belangrijk om te beseffen dat je tot nu toe altijd voor een baas moest werken voor je geld. Dat was de enige manier van geld verdienen toch?

Nee dus. Er is nog een veel betere manier. Een manier waar je geen tijd voor had. Die je dus hebt afgeslagen. Of toch niet?

Als je je bedenkt dar er zijn die met online geld verdienen 3 uurtjes werken per dag werken zo’n €7.500,– per maand kunnen binnenhalen, dan wist ik het wel. Dan ging ik mijn baas ontslaan, en dan koos ik voor de vrijheid! wel pas nadat ik een bepaalde grens van inkomen was gepasseerd!

Poppetje leest een boekJezelf ontwikkelen

Als je dan online geld wilt verdienen, dan moet je jezelf (blijven)ontwikkelen. Dat betekent o.m. boeken lezen.  Boeken, bijvoorbeeld autobiografieën, ga jij jezelf ontwikkelen. Hoe meer jij je gaat ontwikkelen, hoe meer geld jij gaat verdienen.

Alle succesvolle (en rijke) mensen lezen boeken. Door boeken over jouw vakgebied en / of persoonlijke ontwikkeling te lezen, groei je en wordt je beter. Lees elke dag. Het verrijkt je wereld!

Als je dan online geld wilt verdienen, dan moet je jezelf (blijven)ontwikkelen.

Mindset

Hierboven heb ik er al iets over gezegd, dat er mensen zijn die starten met bijvoorbeeld affiliate marketing, en ze komen er na een paar weken achter dat het voor hun niet werkt. en waarom werkt het voor hun niet? ze hebben geen geduld.

Jouw succes is volledig afhankelijk van jouw mindset, en deze heb je zelf volledig in de hand.

Je kan nog zoveel informatie tot je nemen: blogs lezen, of (trainings) video’s checken; het zal niet helpen als je niet de juiste mindset hebt: de mindset om te winnen.

Wanneer jij resultaten wilt boeken die je nog nooit eerder hebt behaald, dan zul je ook dingen moeten doen die je nog nooit eerder hebt gedaan, en daartoe bereid zijn.

Ben je altijd arm geweest, dan heb je waarschijnlijk ook een arme mindset (ik wil wel snel geld verdienen, maar ik kan het niet. ik wil er eigenlijk niets voor doen en zeker mijn leven er niet voor veranderen) Rijke mensen hebben een heel andere mindset. zij weten dat ze geld voor hun kunnen laten werken in plaats van andersom.

Als je begint met affiliate marketing, dan zet je je eerste website op, dan moet je niet denken dat je na een paar weken al resultaat hebt.  En dat is precies het moment dat mensen afhaken.

Als je een website opzet op de goede manier, met goede unieke content, en dan elke week een nieuwe blog posten met minimal 1000 woorden goede unieke content

als je je website dus goed opzet, dan duurt het 2-3 maanden voordat je resultaat ziet. Dus dan stop je niet na een week, maar je gaat door!

“Nothing can stop the man with the right mental attitude from achieving his goal; nothing on earth can help the man with the wrong mental attitude.” – Thomas Jefferson

Mensen wegdoen uit je leven die je van je doel afhouden

Er zijn altijd wel mensen in je leven die je gevraagd en ongevraagd van advies willen voorzien.  Zij weten het ook altijd beter dan jij. Herken je dat? In dit vak kan je dat eigenlijk niet gebruiken.

Het advies in deze die je krijgt zal zijn dat je beter een vaste  baan kunt hebben met een vast inkomen. En als je net begint: “dit gaat je echt niet lukken”

Het lijkt er op dat die mensen er de hele dag mee bezig zijn: met wat anderen doen. En ze willen zich vooral met jouw leven bemoeien.

Van deze mensen kun je het beste afscheid nemen. Echt je bent beter af zonder ze. Ze brengen je alleen maar af van je doel.

Je kunt beter met mensen omgaan die hetzelfde doel hebben als jij. Zodat je elkaar kont stimuleren om meer en betere resultaten te behalen. Deze mensen vindt je o.m.  op dit forum, waar je overigens gratis lid van kunt worden.

De actie voor succes

Affiliate marketing

Affiliate marketing is, wat mij betreft, de meest ideale manier om geld te verdienen op het internet. Hiermee kan je zelfs een passief inkomen mee opbouwen. Ik doe dat zelf ook al jaren!

Maar laat ik eerst even uitleggen wat affiliate marketing is.

Affiliate marketing is dat je een product promoot van iemand anders. Dus je promoot een product wat niet eens van jou is! Maar als dat tot een verkoop leidt, dan krijg jij commissie! En dan heb je het over 1 product!

Even een voorbeeld: Stel jou vriend heeft een product (maakt in dit voorbeeld even niet uit wat) en die kost €47,–Jij gaat dat product promoten, en bij succes (een sale) krijg jij €27,– en jouw vriend de overgebleven €20,– en dan heb je het over 1 sale, 1 X met succes een product gepromoot. Stel je eens voor dat je er 100 hebt: dan verdien je €2700,–

Maar goed, hoe doe je dat dan in de praktijk?

  • Je zoekt een product uit in Paypro (of Daisycon) affiliate netwerk
  • En je bouwt er een website omheen
  • Vervolgens plaats je content op je website.
  • Je krijgt dan gratis bezoekers op je website vanuit Google
  • Een deel van die bezoekers zullen het product kopen, en jij verdiend dan geld!

Aan de slag en wordt rijk!

Als je succesvol wilt worden dan moet je actie ondernemen. De juiste mindset is de sleutel tot succes, maar ook actie.

Ga dus aan de slag en zorg dat je rijk wordt. Het ligt in jouw handen. Letterlijk. Jij moet actie ondernemen. en dat doe je, omdat je je baas wilt ontslaan. Omdat je rijk wilt worden. Omdat je een beter leven wilt.

affiliate marketing revolutieKan je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dat kan!

Goede vriend Jacko heeft een online videotraining gemaakt, waarin je wordt meegenomen om stap voor stap een eigen website op te zetten, om daarmee geld te verdienen. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen. En niet minder belangrijk: gelijk meedoen. Niks theorie, gelijk praktijk. Een website die voor jou geld gaat opleveren.

Je hebt er geen speciale technische kennis voor nodig, of een diploma. zelfs een digibeet kan dit!

Het enige wat jij moet doen is op onderstaande link klikken, en de rest wijst zich vanzelf:

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Veel succes!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.