Hoe Verdien Ik Snel Geld?

Vindt hierbij een methode in 3 stappen om snel geld te verdienen!

Hoe verdien ik snel geldVandaag de dag is het moeilijk om jezelf in te houden als je door  de winkelstraten loopt. En je ziet daar verderop een telefoonwinkel terwijl je weet dat je maat een geheel nieuwste iPhone X heeft, en die wil jij ook. Maar hoe verdien ik snel geld?

En om nou elke maand zo’n 70-80 euro neer te tellen voor een telefoonabonnement zie je ook niet zitten. Je moet ook nog eten toch? en ‘s-avonds een biertje en een zak chips is ook niet verkeerd, maar dan moet er wel geld voor zijn. Maar dat wil je dan wel verdienen. En niet lenen, of met een telefoonabonnement afbetalen.

Je moet de juiste weg weten, anders raak je het spoor bijster!

Toen ik begon met online geld verdienen zo’n paar jaar geleden, toen was ik ook even het spoor bijster. Ik dacht werkelijk dat ik met een artikeltje op artikelwebsite wel binnen zou lopen. niet dus. artikel na artikel werd afgewezen.

Ik weet nu inmiddels wel beter. En ik heb inmiddels meerdere websites en plaats regelmatig content op mijn sites, wat je ook moet doen om te kunnen scoren in Google. Maar genoeg over mij. Ik verdien al geld op het internet. Dat is verder niet interessant, behalve dat je dan weet dat het mogelijk is. want als ik het kan, moet jij het ook kunnen. toch?

Zolder opruimen

Als je per direct geld nodig hebt, ga dan naar je zolder, pak alle spullen die je niet perse nodig hebt en verkoop ze. Je hebt dan direct contanten, dat is een voordeel. nadeel is dat je het maar 1 keer kan doen. Als de zolder leeg is, is ie leeg.

Daarom zal ik je ook aanraden, als je snel geld wilt verdienen, om dit met affiliate marketing te doen.

Waarom je, als je snel geld wilt verdienen, dit het beste met affiliate marketing kunt doen.

Als je een affiliate wordt, dan promoot je een product. je krijgt dan een link, je eigen unieke affiliate link om dat product te promoten.

Als je ervoor zorgt dat iemand op de link klikt, dan wordt deze direct en geheel automatisch doorgestuurd naar de verkooppagina van het product wat jij promoot.

Tevens wordt er bij het klikken een cookie opgeslagen op de computer van de persoon, de “bezoeker”. Deze zorgt ervoor dat er gedurende 30 dagen, of soms langer, wordt herkent dat de bezoeker op jouw link heeft geklikt. want als de bezoeker het product koopt, dan krijg jij een bepaald bedrag aan commissie.

lees meer over: Affiliate marketing, is dat echt iets voor mij? 

Stap 1 voor snel geld: een goed affiliate programma kiezen.

Een goede keus is belangrijk bij het kiezen van een affiliate programma.

Het ene product geeft je een commissie van 10% en het andere 50% er zijn zelfs producten die geven 90% Nu zitten de hogere commissies in de digitale producten. en die vindt je in Paypro.

De fysieke producten, die een lagere commissie hebben, vindt je in Daysicon.

naast de commissie is de conversie ook belangrijk. Want hoe weet  je of een product ook scoort? Zo heb je in PayPro de PayPro score. Hieraan kun je zien hoe goed of een product “loopt”

Ga dus aan de slag meldt je aan bij Paypro en kies een product uit met een PayPro score van tussen de 100 en 150. dan zit je goed!

Stap 2 voor snel geld: creëer content.

Content is King word er wel gezegd, en dat is zeker waar.

Het betekent ook dat als je kwaliteit informatie kan delen, het makkelijk hoog gevonden gaat worden in de zoekmachines, of dat mensen het gaan waarderen, en het gaan delen via internet.

Denk je dat je mijn artikel in je eigen woorden kunt herschrijven? Mak het bijvoorbeeld met PowerPoint en neem het op met een muziekje eronder en zet het op je YouTube kanaal. je kunt ook, heel simpel, je telefoon pakken, de camera op je hoofd zetten en je begint met praten.

Zo kun je over ieder onderwerp wel makkelijk content creëren. Je typt bijvoorbeeld in in Google: “hoe word ik rijk, 3 tips” en wat je dan ziet omschrijf je in je eigen woorden.

Als je dat kan, dan heb je al genoeg vaardigheden om geld te verdienen op het internet.

Stap 3 voor snel geld: Je content verspreiden op de juiste manier.

Als je op de juiste manier je content verspreid en presenteert, dan zul je vanzelf bezoekers krijgen, en met je eigen unieke affiliate link tover je de bezoekers om in geld!

Er zijn websites waar je gratis je content in de vorm van een artikel inclusief je affiliate link kunt plaatsen. Zo’n website is bijvoorbeeld Artikelwebsite.nl.

Ook kun je je video’s uploaden nar YouTube. Zoals ik hierboven al zei kun je met een powerpoint presentatie een video maken met een muziekje eronder.  Ook kun je je beeldscherm opnemen met bijvoorbeeld Camtasia, Screencastify, Quicktime (voor Apple) of OBS.

Belangrijk is dan: open je eigen Youtube kanaal. en plaats je video’s. Wees consistent. en maak goede, unieke content.

Als je het allemaal op de juiste manier doet, dan zullen je bezoekers aantallen toenemen.

affiliate marketing revolutieMijn favoriete methode

Ik heb hierboven omschreven hoe je geld kunt verdienen zonder website. Maar mijn favoriete methode is toch wel met een website. Maar hoe doe je dat?

Je hebt daarvoor nodig een domeinnaam en een webhosting. Dit kost je per jaar zo’n €15,– (neostrada)

Dan moet je de domeinnaam aam de hosting koppelen en WordPres installeren. Super simpel om te doen. Maar als je het niet weet, vraag het je hostingpartij. ze helpen je dan verder

Misschien denk je wel bij jezelf: het duizelt mij een beetje, en ik wil alleen maar snel geld verdienen. Hoe maak ik de juiste content en hoe presenter ik het op de juiste manier?

Om je hierbij te helpen heeft goede vriend Jacko een online videotraining gemaakt. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen en direct nadoen.

Je hebt geen speciale vooropleiding nodig, nog speciale technische kennis Ook leeftijd speelt geen rol in deze. er zijn mensen van 15-16 jaar die starten maar ook van 75. geen probleem.

Het enige wat jij hoeft te doen is klikken op onderstaande link, en de rest volgt vanzelf:

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou!

Veel succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.