Hoe Kan Je Nieuwe Onderwerpen Voor Je Website Bedenken?

nieuwe onderwerpen voor je websiteAls internet marketeer weet je dat je voor al je websites minimaal elke week een nieuwe blog met minimaal 1000 woorden goede unieke content moet toevoegen. maar dat is niet altijd even makkelijk.

Het is niet altijd even makkelijk om dat te doen. Je moet dat continue bezig zijn met het verzinnen van nieuwe onderwerpen. Maar hoe doe je dat dan?

Laten we samen eens kijken!

Update voor je bestaande blogs

Een van de belangrijkste dingen  wat je kunt doen als affiliate is het updaten van je bestaande blogs. en dit is tevens iets wat veel affiliates  “vergeten” te doen. Je bent ze daarmee dus een streepje voor.

Er is nog een belangrijker ranking factor, maar deze moet je zeker niet onderschatten. Het is dan ook goed dat je op de hoogte bent hoe Google verwacht hoe je met je bestaande  content omgaat.

Je belangrijkste artikelen kunnen soms wel een update gebruiken. en dat kan ook voor jouw website gelden.

Stel je hebt een website over een cursus honden trimmen. En de technieken om dat te doen veranderen regelmatig.

Als je dan slim bent, en je weet hoe je Google gelukkig maakt, dan zorg je ervoor dat, telkens als er nieuwe informatie beschikbaar is, je deze op je belangrijkste pagina toevoegt.

Door dit consequent te doen zal Google jouw website zien als een belangrijke actuele en relevante plek, waar Google zoekmachine gebruikers de beste informatie kunnen vinden over een cursus honden trimmen.

Dit geldt ook voor jouw website. En er zijn  nog genoeg online marketeers die dit niet toepassen. In elke niche heb je wel dat er nieuwe informatie beschikbaar is. door deze toe te voegen op je belangrijkste pagina(s) zorg je ervoor dat je je concurrentie voor blijft die dit niet doet!

Voorzie jouw website regelmatig van nieuwe content

Het updaten van je bestaande content is dus belangrijk, maar wat nog veel belangrijker is is het op regelmatige basis toevoegen van nieuwe content. Het beste kun je met beide bezig zijn maar als je je de tijd ontbreekt, houdt je jezelf dan bezig met het maken van nieuwe content.

Waarom is dit dan zo belangrijk?

Jij wilt natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers uit Google hebben (organische bezoekers) Organische bezoekers zijn goedkoop en zal op langer termijn alleen maar toenemen in aantal.

Wat je dan wel moet doen is het volgende: Je moet aan de wensen van Google voldoen. En Google is er nou eenmaal gelukkiger mee als je op regelmatige basis nieuwe content toevoegt aan je website.

En behalve dat zorgt nieuwe content er ook voor dat je op meerdere zoekwoorden kunt ranken

Google is er nou eenmaal gelukkiger mee als je op regelmatige basis nieuwe content toevoegt aan je website.

Hoe meer content je hebt over een bepaald onderwerp met meerdere verschillende zoekwoorden, hoe meer organisch verkeer er uit de verschillende zoekwoorden binnen kan komen.

Vrouw aan het bloggenWaar moet jouw content aan voldoen?

Goed, je weet nu dat je op regelmatige basis content moet toevoegen aan je website, en dat je beter bestaande content kan updaten. maar waar moet jouw content aan voldoen om te kunnen ranken?

  • Nieuwe content, niet gekopieerd of (geheel) gebaseerd op een andere website
  • Content met informatie dat nog niet bekend was
  • De content heeft te maken met hoofdonderwerp van de website, zodat Google de content niet aanmerkt als niet relevant
  • Het onderwerp moet een zoekvolume hebben.

Alleen is nu de vraag: Hoe kom je aan ideeën om steeds weer nieuwe content te maken?

Social media

Op social media is enorm veel inspiratie te vinden. Sterker nog, nergens is zoveel inspiratie te vinden dan op social media! dat komt omdat vandaag de dag mensen duidelijk hun mening laten horen op social media. Zo zijn hypes vroegtijdig te onderkennen door simpelweg de social media kanalen in de gaten te houden.

Hoe doe je dat?

  • Maak een ” verkenningstocht” en verken waar welke informatie ontbreekt.
  • Maak dan zelf nieuwe content waar deze informatie dan te vinden is.
  • Op social media en forums: Reageer! Reageer op iedereen waar de vraag (m.b.t. de ontbrekende informatie) wordt gesteld, en blijf zelf de controle houden over het onderwerp. De bezoekers moeten reageren. Wanneer nieuwe informatie beschikbaar is, update dan je artikelen.

Dit is mega belangrijk! Je creeert namelijk content waarbij interactie met lezers mogelijk is. En dat is weer goed voor je ranking factor.

Ga een stapje verder dan de concurrent

Heel wat schrijvers zijn lui, dat wil zeggen: ze kiezen voor de makkelijke weg. Daarbij ligt er dus een weg voor jou open: Jij kan behoren bij dat kleinere groepje dat niet lui is en een stapje verder gaat dan de concurrent!

Door net iets meer zorg aan je content te besteden, net dat stapje meer te doen, zullen je bezoekers meer aan jouw content hebben. Dat zal dus heel wat uitmaken want Google merkt dit ook, uiteraard, en zal dat waarderen.

Soms kun je op een moment aankomen dat je echt geen nieuwe onderwerpen kan verzinnen voor je website. Zelfs de meest ervaren marketeer kan dat overkomen! wees dan dus niet ongerust.

wat je dan kan gaan doen is de basis van je content versterken.   en dat is niet alleen je bestaande content van nieuwe informatie voorzien.

als je bijvoorbeeld een artikel hebt met “5 tips om online geld te verdienen” dan kun je alle 5  tips uitwerken in een nieuw artikel en vanuit het hoofdartikel ga je dan linken naar het nieuwe artikel.

Je linkt dus vanuit het hoofdartikel 5X naar een nieuw separaat artikel waar de betreffende tip uitgebreid wordt besproken met concrete voorbeelden en praktische tips.

Hierbij sla je twee vliegen in een klap, omdat dergelijke artikelen bijdragen aan de ranking van het hoofdartikel en de tip zelf ook!

affiliate marketing revolutieHeb je hulp nodig?

Ik kan me nu wel voorstellen dat je aan de ene kant aan de slag wilt met bovenstaande informatie, maar dat je aan de andere kant wel wat hulp kan gebruiken.

Dan heb ik goed nieuws voor je.  En dat niet alleen voor het bedenken van nieuwe onderwerpen voor je website, maar er is een complete videotraining beschikbaar, waarin je heel uitgebreid wordt uitgelegd hoe je een winstgevende website opzet.

Compleet vanaf een domeinnaam kiezen tot SEO en ja content maken en onderwerpen bedenken voor je website.

Goede vriend Jacko Meijaard heeft hiervoor de Affiliate Marketing Revolutie opgericht. Dit is de complete videotraining waar ik het over had. Je kunt elke muisklik volgen, en direct alles nadoen. dus direct in de praktijk!

Je hebt geen speciale vooropleiding nodig en geen speciale technische kennis. Je kunt direct starten!

Klik hier voor de online videotraining!

Ik wens je veel succes!

P.S. Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk, laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.