Google Sandbox

Het zal je maar gebeuren dat je met je nieuwe site met echt goede content onvindbaar bent geworden. Hoe kom je uit de Google Sandbox?

Google SandboxZit je in de Google Sandbox? Het zal je maar gebeuren. Je hebt keurig volgens je gevolgde cursus een website opgezet, je hebt er keurig unieke, hele goede content erop gezet, Foto’s, video’s, aan alles heb je gedacht!

En dan is je website online! Je hebt hem gelijk “gecrawld”(Fetchen als Google). het duurt dan nog even, maar dan staat ie op de 1e pagina in de Google zoekresultaten!

En of dat je trots was! je had het toch maar mooi voor elkaar! Totdat ineens….. je website was verdwenen uit de zoekresultaten!

En dan denk je bij jezelf “wat heb ik fout gedaan?” Je gaat enorm twijfelen aan jezelf, want dit kan toch niet?

Maar wat is er nu gebeurd? Je zit in de Google Sandbox!

Google Sandbox, wat is dat dan?

Ik heb ooit wel als klein kind in de zandbak gespeeld. Was bij ons aan de overkant bij de kleuterschool. Maar de Google Sandbox is dan heel wat anders.

Is niet zo’n fijn ding als dat het doet vermoeden, voor beginnende online marketeers. Maar toch.

Niemand weet zeker dat de Google Sandbox bestaat. Het wordt zelfs door Googel ontkent dat ie bestaat, en toch weten alle SEO specialisten het zeker dat de Google Sandbox bestaat.

De Sandbox is een plek die Google gebruikt om (nieuwe) websites te testen of ze voor langere tijd kwaliteit content afleveren, of dat ze voor het snelle werk gaan.

Als jij dus ineens uit de zoekresultaten bent verdwenen met je nieuwe site, dan heb je kans dat je in de sandbox zit. En dat heeft dan niks te maken met of dat je een penalty hebt gehad wegens slecht gedrag.

Waarom de Google Sandbox?

Ondanks dat Google het ontkent, wil Google nog eventjes voorrang geven aan oudere websites.
Maar als jij dan stug door blijft gaan en van je website de beste in je niche maakt, zal Google dat belonen en sta je zo weer op de positie waar je hoort!

Moet ik niet checken of ik geen penalty heb gehad?

Ik kan me voorstellen dat je dat wilt. Je wilt toch zeker weten dat je niet fout zit. En je zit toch wel een beetje aan jezelf te twijfelen.

Er is een manier om dit te checken. Je zoekt dan in Google op jouw website naam Dat is in mijn geval dan snelgeldverdiend.nl

9 van de 10 keer dat je resultaat ziet! Mocht je dan niks van je site zien, ja dan is het foute boel. Maar als je gewoon je site naar voren ziet komen, dan hoef je niet bang te zijn.

Je gaat gewoon door met content plaatsen en van je site de beste in je niche maken. Binnen een paar weken ben je weer op de positie waar je hoort!

Zoals het altijd zo is met internet marketing: heb geduld! Je moet dit rustig opbouwen en niet voor het snelle gaan!

Je bouwt rustig aan een passief inkomen, dus als je eenmaal uit die sandbox bent, en je krijgt een hoge positie in Google, dan zul je eens zien wat het oplevert!

affiliate marketing revolutieKom uit de Google Sandbox, sta hoog in Google en verdien geld!

Jij wil uit de Google Sandbox blijven. Maar hoe doe je dat goed? Je wilt zelfs graag geld verdienen online, maar je bent bang dat je het fout doet en kan wel wat hulp gebruiken!

Goede vriend Jacko heeft een online videotraining gemaakt, waarin je wordt meegenomen om stap voor stap een eigen website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen. En niet minder belangrijk: gelijk meedoen. Niks theorie, gelijk praktijk. Een website die voor jou geld gat opleveren.

Je hebt er geen speciale technische kennis voor nodig, of een diploma. zelfs een digibeet kan dit!

Het enige wat jij moet doen is op onderstaande knop klikken, en de rest wijst zich vanzelf:

nu beginnen knop

Veel succes!

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.