Waarom Je Google Ranking Zo Belangrijk Is

Google rankingKan je je voorstellen dat er nog mensen zijn die op papier iets opzoeken? Bijvoorbeeld het telefoonnummer van iemand?

Misschien wat uit de tijd. Als ik het telefoonnummer moet hebben van iemand, dan duik ik het internet op. Maar dat is nu!

Vroeger had je daar telefoongidsen voor. En voor bedrijven de ” gouden gids”. Maar die zou ik niet pakken als ik met gemak het kan vinden achter mijn laptopscherm.

Het heeft allemaal te maken met je Google Ranking! Want zo ongeveer niemand neemt de moeite om te kijken op de 2e pagina in Google.

Je Google ranking is heel belangrijk!

En waarom is dat belangrijk? Simpel.

Stel jij promoot een videotraining in honden trimmen. Als iemand zoekt op ” Honden trimmen” , dan wil je toch dat ze op jouw website uitkomen?

Hoe hoger jij met je website in Google staat, hoe hoger jouw bezoekersaantallen!

de vindbaarheid van je websiteHoe belangrijk is positie #1 in Google?

Maar hoeveel bezoekers zijn dat dan? dat verschilt per niche en zelfs per site. De percenstages echter geven een geweldig inzicht in het belang van je Google Ranking en de zoekmachines.

Positie 1 in Google is van onschatbare waarde. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze positie de meeste traffic oplevert.

Onderstaande percentages geven een algemeen beeld van de klikpercentages van de 1e 10 posities in Google:

  • Positie  1: 32,5%
  • Positie 2: 17,6%
  • Positie 3: 11,4%
  • Positie 4: 8,1%
  • Positie 5: 6,1%
  • Positie 6: 4,4%
  • Positie 7: 3,5%
  • Positie 8: 3,1%
  • Positie 9: 2,6%
  • Positie 10: 2,4%

Nu kan een Google ranking je veel bezoekers brengen als je……een zoekwoord hebt waar veel “zoekvolume” op is.  Een zoekwoord waar veel op gezocht wordt.

en als je dan via dat zoekwoord op jouw pagina komt, dan is het handig dat je nog en “call to action” op je website hebt. Want jij wilt toch geld verdienen met je website? Dan is het bijvoorbeeld handig om email marketing toe te passen op jouw website.

Snap je het nog allemaal?  Anders zou ik zeggen: bekijk de video’s van Jacko’s AMR eens. 

Hij heeft een online videotraining gemaakt, waarin je wordt meegenomen om stap voor stap een eigen website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen. En niet minder belangrijk: gelijk meedoen. Niks theorie, gelijk praktijk. Een website die voor jou geld gat opleveren.

Je hebt er geen speciale technische kennis voor nodig, of een diploma. zelfs een digibeet kan dit!

Het enige wat jij moet doen is op onderstaande knop klikken, en de rest wijst zich vanzelf:

nu beginnen knop

Veel succes!

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.