Home » Hoe kan je nou eens eindelijk goed geld verdienen?

Hoe kan je nou eens eindelijk goed geld verdienen?

 • door
goed geld verdienen

Je hebt gezocht naar “goed geld verdienen” Je hebt al van alles geprobeerd, maar het is nooit echt gelukt. En je wilt nu wel eens goed geld verdienen! Maar hoe doe je dat? Hoe pak je dat aan? Ik zal je een manier laten zien, de manier waarop ik online geld verdien. De manier waarop je goed geld kan verdienen!

Waarom wil je goed geld verdienen?

Dat je geld wil verdienen is duidelijk. Dat moet vrijwel iedereen. Maar je wilt eigenlijk af van manieren dat je slecht betaald wordt. Uurtje-factuurtje met een laag bedrag. Of in loondienst voor een laag of niet te hoog uurloon.

Nee het wordt eens tijd om goed geld te verdienen. Maar de vraag is: hoe doe je dat? Wat is nou die goede manier van goed geld verdienen, waarmee je eindelijk kunt verdienen wat je wil?

Ik laat je in dit artikel een paar manieren zien, plus een bonustip!

Manieren van goed geld verdienen

Zoals beloofd hieronder een paar manieren van goed geld verdienen. Maar let vooral op de bonus tip!

Start je eigen YouTube kanaal

Je kent ze wel, de “bekende” YouTubers. Zij verdienen hun geld, door hun “bekende” YouTube kanaal. Hoe doen ze dat?

een van de manieren die ze toepassen is consistentie.  Zo blogt de bekende YouTuber Enzo Knol 2X per dag steeds op dezelfde tijd.  en houdt dat steeds vol. Daardoor heeft hij bijna 1,7 miljoen “volgers” die elke dag zijn video’s bekijken. en o.m. via de reclamefilmpjes van Google AdSense krijgt hij zijn inkomsten.

Nu moet je niet denken dt je dit zó na kunt doen en minstends zo groot kunt worden als Enzo Knol. Maar je kunt wel een poging doen. Belangrijk is dan, en dit is echt heel belangrijk, dat je regelmatig goede content plaatst. Goede video’s van dat wat je volgers willen zien

Belangrijk is dat je regelmatig goede, unieke content plaatst.

Maak dus een YouTube kanaal aan en upload je video’s met grote regelmaat.  In het begin heb je nog geen volgers, dit moet je opbouwen. Je kunt daarvoor, zij het subtiel, reclame voor maken via je andere sociaal media kanalen.

Wordt een VA

Ben jij handig aan de telefoon, heb je ervaring met Office pakketten  (Word, Excel, Outlook) en kan je lekker vlot typen, dan kun je aan de slag als virtual assistent.

Wat kun je zoal gaan doen?

 • Bijhouden van de website van je opdrachtgever
 • Regelen van praktische organiseer dingen
 • Zaken uitzoeken, opvragen van offertes ect
 • Social media accounts van je opdrachtgever beheren
 • F.A.Q van klanten beantwoorden

En zo zijn er wel meer dingen te noemen

Het is juist zo makkelijk, omdat je je eigen tijden kunt indelen. Meestal ben je ZZP-er op je eigen kantoortje aan huis om die dingen te doen waar de ondernemer geen tijd voor heeft.

Vakatures voor VA vind je o.m. op Fiverr.com of freelance.nl

Wordt tekstschrijver

goed geld verdienen

Regelmatig zie ik het voorbij komen: tekstschrijver gevraagd. . Er zijn genoeg affiliates die niet goed zijn in teksten schrijven, of ze hebben er geen tijd voor, of ze willen het niet zelf doen.

Ben jij goed in schrijven van met name SEO-teksten? Dan heb jij een grote kans op veel werk, en dus veel inkomsten! De affiliate websites groeien in aantal en er zijn steeds meer tekstschrijvers nodig. Hier liggen dus veel kansen!

Nu komt hieronder de BONUS tip!

Affiliate marketing

Zoals ik al zei: ik zelf doe aan affiliate marketing.  affiliate marketing is dat je producten promoot (of een product promoot) van iemand anders. En als dat tot een verkoop leidt, krijg je commissie.

Maar hoe doe je dat dan?

 • Je zoekt een product uit in een affiliate netwerk
 • En je bouwt er een website omheen
 • Je plaatst content op die website en gaat daarmee door
 • Na verloop van tijd krijg je gratis bezoekers uit Google
 • Een deel van die bezoekers koopt het product en jij verdient geld!

Je zoekt een product uit in een affiliate netwerk

PayPro (en Daisycon) zijn affiliate netwerken. Dit is, zeg maar, de “marktplaats”waar affiliates en adverteerders samenkomen. Niet letterlijk natuurlijk, maar digitaal.

Je maakt dus een account aan en als je dat gedaan hebt, ga je naar “campagnes” en zoekt een product uit.

Het beste kun je een product uitzoeken in iets wat je ligt. iets vaar je zelf veel verstand van hebt.  Dit is belangrijk omdat je zelf in het begin toch je eerste blogs wilt (of moet) schrijven. een richtlijn in Paypro is kies een product uit met een PayPro score van tussen de 100 en 150. Dan zit je goed.

En je bouwt er een website omheen

En als je je product hebt gevonden dan ga je een eigen website opzetten. Een website (domeinnaam en een hosting) kost een paar tientjes per jaar.

Je domeinnaam moet te maken hebben met het onderwerp van je product.moet makkelijk te onthouden zijn en het liefst autoriteit uitstralen.

Je website en hosting kun je het beste en voordeligst bestellen bij  Versio of neostrada.

Je plaatst content op je website en gaat daarmee door

En als dan je website staat, dan ga je je content plaatsen. Want met een lege website verkoop je niks!

En onder content versta ik je tekst, afbeeldingen, video’s, infograpics enz.

Zoals ik al eerder zei: Kies een product die dicht bij je staat. Waar je veel verstand van hebt, waar je veel van weet.  Kijk daar krijg je nu profijt van.

Zorg dat je de beste content maakt in je niche. Datgene wat je bezoekers willen lezen. Datgene waar je bezoekers naar op zoek zijn. Geef waarde!

Kopieer geen content van andere sites. (daar wordt je op afgestraft door Google) Maar schrijf dus goede unieke content

Je kan het schrijven ook uitbesteden aan een tekstschrijver. er zijn er genoeg te vinden op sitedeals.  een goede tekst hoeft niet duur te zijn. Maar er geldt wel, zoals mijn oma zei: alle waar naar zijn geld. Zie het als een investering. een goede tekst verdient zichzelf terug.

Plaats die content op je website. en houdt dat vol. Geef niet op als je nog geen resultaat ziet. Maar ga door. En als je dit goed doet, dan kan je na enkele maanden je eerste resultaat zien!

Na verloop van tijd krijg je gratis bezoekers uit Google

Als jij je content plaatst op je website, dan gaat Google je website opmerken. Wat Google eigenlijk doet is: Google volgt een link van een andere site naar jouw site.

Dat gebeurd door “Google Crawler Spider”, of “Google Robots”. en als dit is gebeurd, dan slaat Google een HTML versie op in een gigantische database genoemd “The Index.”

Elke keer dat de Crawler langs je website komt, en vindt een geüpdate versie of een nieuwe versie van je website, dan wordt deze ook geüpdatet in The Index. Hoe belangrijker je website, hoe vaker de Crawler langs komt!

Dan is het dus ook belangrijk om van jouw website een voor Google belangrijke autoriteit website te maken!

Een deel van die bezoekers koopt het product en jij verdient geld!

Als er eenmaal bezoekers komen, dan houd je ze niet meer tegen! het gaat dag en nacht door! Dit is gewoon omdat jij ze informatie geeft waar ze naar op zoek zijn.

En, Jouw bezoekersstroom gaat groeien! Dit, omdat jij steeds weer nieuwe content plaatst. Datgene, waar jouw bezoekers naar op zoek zijn. Dus die bezoekers komen naar jouw site. Jij geeft ze waarde!

en, aan het eind van je blogs verwijs je, heel subtiel, naar een nog betere oplossing van hun probleem: het product wat jij promoot.

Als jouw bezoekersstroom gaat groeien, dan ga je ook bezoekers krijgen die het product wat jij promoot gaat kopen. en op dat moment verdien jij geld!

Nu ga jij goed geld verdienen

Ik kan mij voorstellen dat nadat je bovenstaand hebt gelezen dat je staat te trappelen om te beginnen!

Om jou op weg te helpen om te starten met affiliate marketing heeft mijn goede vriend Jacko een videotraining genaakt: de Affiliate Marketing Revolutie.

In deze videotraining laat hij precies zien hoe je een winstgevende website maakt. Je gaat dan echt meer geld verdienen dan alle zwart geld methodes bij elkaar!

Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

En, je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding. Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

Het enige wat je moet doen is op onderstaande knop klikken en de rest wijst zich vanzelf!

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.