Geld Verdienen In Het Weekend? Deze methode werkt!

geld verdienen in het weekendVandaag de dag is het voor veel mensen moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Het zijn mensen die hard werken voor hun geld, maar toch elke maand weer moeite hebben om rond te komen.

Mensen die 5 dagen in de week van 9 tot 5 werken, of langer, of wellicht in ” ploegendienst” werken, Die komen dan thuis en hebben steeds met geldzorgen te maken.

Normaal zou je, als je thuis komt van je werk, en in  het weekend je steeds meer met je gezin bezig willen houden, of willen uitgaan. Maar als je niet rondkomt, dan zul je tijd moeten vrijmaken om (extra) bij te verdienen.

Waarom vertel ik je dit?

Mijn naam is Jeroen Santing en ik houd mij al jaren bezig met online geld verdienen. En dan met name affiliate marketing. Ik wil jou in dit artikel uitleggen hoe ook jij geld kunt gaan verdienen met affiliate marketing.

Besteed je tijd niet aan onzin

Als je op het internet op zoek gaat naar informatie over geld verdienen in het weekend, dan kom je websites tegen die je vertellen dat je geld kunt verdienen met het lezen van e-mails en het invullen van enquêtes.

Natuurlijk kun je er wel geld mee verdienen, maar er gaat best wel wat tijd inzitten. en het ” trucje” is dan om met zoveel mogelijk accounts zoveel mogelijk e-mails te lezen, bijvoorbeeld.

Maar dan ben je steeds en continue aan het werk voor iemand anders, terwijl je in verhouding maar weinig verdient.

Met mijn methode ben je straks minimaal aan het werk, terwijl je veel kunt verdienen. En je bent eigen baas, je bepaalt zelf wanneer je werkt, waar je werkt, enz. Als je je laptop maar hebt en een internet verbinding, dan kun je aan de slag!

Geloof me, ik heb al heel wat uitgeprobeerd. Veel gezocht op het internet. Ik heb heel wat teleurstellingen te verwerken gehad. heel wat methodes uitgeprobeerd.

Geloof me, geld verdienen met het lezen van e-mails en het invullen van enquêtes, werkt.

Maar de verdiensten zijn zo laag, dat ik het je niet zal aanbevelen. Ben je er toch in geïnteresseerd? kijk dan op mijn blog over Euroclix.

affiliate marketingMijn methode

Waar ik het met je over wilt hebben en wat mijn methode is, dat is affiliate marketing. Affiliate marketing is dat je geld verdient door het promoten van een product van een ander, en bij een succesvolle promotie (verkoop van het product) krijg jij commissie.

En je leest het goed, je promoot producten van een ander. Producten die niet van jou zijn. Je hebt dus zelf geen producten, die hoef je dus ook niet op de post te doen, je hoeft geen klantenservice te hebben, enz.

En het mooie is, je kan het doen wanneer het jou uitkomt. Als je werkt voor een baas, dan bepaalt hij hoe laat je begint, hoe laat je vrij bent, wanneer je met vakantie mag, enzovoort.

Als je eigen baas bent, dan bepaal je zelf hoe laat je begint en hoe laat je klaar wilt zijn. en je hoeft niet om vakantiedagen te smeken, want dat bepaal je ook zelf

Je bepaalt ook waar je werkt. dat hoeft dus niet in een stoffig kantoor te zijn onder een TL buis, maar kan ook op de bank, of in je luie stoel. Met affiliate marketing kan je ook “werken”vanaf een terras aan het strand in spanje. Als je maar je laptop hebt en een internet verbinding. Dan kan jij aan de slag!

Hoe werkt affiliate marketing

Nu is het wellicht handig om uit te leggen hoe affilaite marketing precies werkt, en hoe je er geld mee kunt verdienen.

Affiliate marketing is dus het promoten van producten van een ander. Die product eigenaar noemen we een adverteerder. En als jij affiliate marketing toepast ben je een affiliate.

Op een affiliate netwerk, bijvoorbeeeld PayPro, komen affiliates en adverteerders samen. Je kunt je gratis registreren als affiliate. (ik houd het even bij PayPro, dat is het handigst als je net begint als affiliate.

Als je dan bent geregistreerd, dan zoek je een product uit in ” campagnes” en als je die hebt gevonden, dan bouw je er een website omheen. Je gaat Content plaatsen, en dat houd je een poosje vol. Elke week een blog van minimaal 1000 woorden goede relevante unieke content.

En als je dat een poosje volhoudt, dan ga je bezoekers krijgen naar je website. en dan ga je hoger in Google gevonden worden. Je gaat dan dag en nacht bezoekers naar je website krijgen.

Bij het product wat je hebt uitgezocht in ” campagnes” krijg je je eigen, unieke affiliate link. Als iemand op die link klikt, en vervolgens, of op een latere datum het product koopt, dan krijg jij commissie.

Een vrouw is aan het bloggenHoe jij affiliate marketing kunt toepassen

Je kunt affiliate marketing toepassen in het tempo dat jij wilt. dus als je alleen in het weekend tijd hebt, dan kun je ook geld verdienen met affiliate marketing.

Natuurlijk is het wel zo dat als je hiermee fulltime aan de slag gaat dat je meer en sneller geld verdient, maar ook met enkele uren per week is hier goed geld mee te verdienen.

In het weekend kun je een website opzetten. en deze onderhouden door telkens nieuwe content erop te zetten.  In 8 uur tijd kan je bijvoorbeeld 5 artikelen schrijven, welke je op je website kunt plaatsen.

Dit moet je verspreid over de week  doen, zodat Google ziet dat je website steeds onderhouden wordt doordat er steeds nieuwe content wordt toegevoegd.

En nu: Aan de slag

Nu je dit artikel hebt gelezen, kan ik mij zovoorstellen dat je zelf aan de slag wilt met affiliate marketing.

En ik denk dat je wel een ” steuntje in de rug” kunt gebruiken.

Om je op weg te helpen heeft goede vriend Jacko Meijaard een complete videotraining gemaakt, waarin hij exact laat zien hoe je een winstgevende website opzet, en hoe hij er geld mee verdient.

Je hebt geen speciale vooropleiding nodig en ook geen speciale technische kennis.  Je kunt direct starten!

Klik hier voor de online videotraining!

Ik wens je veel succes!

P.S. Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk, laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.