Geld Verdienen Met Vragenlijsten. Hoe Wordt Ik Rijk Met Enquêtes?

geld verdienen met vragenlijsten

Geld verdienen met vragenlijsten wil nu half Nederland wel. . Want wat is er makkelijker dan thuis (nu je toch thuis werkt) wat extra’s te verdienen door regelmatig een paar vragenlijsten in te vullen?

Het lijkt zó simpel, en het is ook niet moeilijk.

Je hoeft je alleen maar te registreren, en vervolgens je profiel in te vullen. Naar aan leiding daarvan krijg je uitnodigingen voor enquêtes thuis gestuurd.

In diezelfde mail wordt je ook vertelt hoeveel je gaat verdienen met de enquête die je in wilt vullen. Dat wordt dan bijgeschreven in punten op een online rekening die je weer kunt uit laten betalen op je bankrekening (Euroclix) of PayPal (Opinieland).

Wat moet je doen?

Registreer je bij bijvoorbeeld Opinieland of bij Euroclix

Vul zo volledig mogelijk je profiel in

Ontvang per e-mail enquêtes om in te vullen

Vul ze vervolgens in en verdien geld!

Zo simpel is het echt!

Euroclix

Spaar geld met EuroClix

Bij Euroclix Kun je dus ook enquêtes invullen, en behalve dat nog veel meer

Zo kun je geld verdienen met het lezen van e-mails, Er is een gratis, en een betaalde loterij, een credit card, waarmee je, door gewoon geld uit te geven geld kunt verdienen, en een zoekmachine. Door die te gebruiken verdien je geld!

Kijk op mijn Euroclix review voor meer informatie over Euroclix!

Opinieland

Ook bij Opinieland kun je geld verdienen met vragenlijsten, het invullen van Enquêtes. Het verschil met Euroclix is alleen dat je je verdiende geld op een Paypal rekening krijgt in plaats van op je bankrekening.

Of je kunt je punten inwisselen voor cadeaubonnen voor bepaalde winkels, zoals bijvoorbeeld Douglas, Zalando of Bol.com.

Je kunt net zoals bij Euroclix meedoen aan een loterij met als kans om maar liefst €2000,– te winnen!

Alternatief? Affiliate marketing!

Je hebt hierboven kunnen lezen hoe je geld kunt verdienen met vragenlijsten, het invullen van enquêtes. Hoewel dit een goede manier van geld verdienen is, zijn de verdiensten niet extreem hoog en zou je soms wat meer willen.

Dat is begrijpelijk, en dat kan ook.

Waar ik (online) geld mee verdien is affiliate marketing.

Affiliate marketing is dat je het product van iemand anders promoot. En als dat tot een verkoop leidt, krijg je commissie.

En dan heb je 1 product gepromoot!

En natuurlijk begin je bij het begin. Je zoekt en product uit in een affiliate netwerk. je bouwt er een website omheen, plaatst content op je nieuwe website, en als je dat een poosje volhoudt, dan krijg je gratis bezoekers uit Google.

En na verloop van tijd gaat een deel van je bezoekers op jouw eigen unieke link klikken, jouw affiliate link, en een deel van die “klikkers”zal het product kopen wat jij promoot. En dan heb jij je eerste geld verdient!

En dan, als je website eenmaal gaat lopen, ga je uitbreiden. Want als je met 1 website 500 euro per maand kan verdienen, dan kan je met 2 websites 1000 euro per maand verdienen! en met 5 websites 2500 euro, enz. The sky is the limit!

Kan je het even voordoen?

Ja we kunnen het even voordoen! En dat is om jou te helpen.

Om jou te helpen heeft mijn goede vriend Jacko de Affiliate Marketing Revolutie opgericht, inmiddels onlangs geheel vernieuwd.

Dit is een complete videotraining waarin je stap voor stap wordt meegenomen om zelf een eigen passief inkomen te maken en een website op te zetten. Je kunt letterlijk elke muisklik volgen, en wat nog veel belangrijker is: gelijk meedoen! direct in de praktijk een eigen website opzetten!

Je hebt geen speciale technische kennis nodig en ook geen speciale opleiding Wat of wie je ook bent, al ben je een digibeet: Jij kan dit!

En voor je vragen: Bij de AMR hoort een online forum, die je er gratis bij krijgt.Het forum telt op dit moment meer dan 5000 leden. Hier kun je je vragen kwijt, en je krijgt altijd antwoord.

OP dit forum zijn een groeiend aantal leden actief, o.a. ikzelf en Jacko. Je wordt dus totaal niet in het diepe gegooid!

Dus, waar wacht je nog op?Het enige wat je moet doen is op onderstaande button klikken en de rest wijst zich vanzelf! Kijk de eerste video gratis!

affiliate marketing beginnen

Succes!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.