Geld Verdienen Met Je Smartphone

Geld verdienen met je smartphone. Hoe lekker is het dat als je moet wachten je gewoon geld kunt verdienen met je smartphone? Op deze site zie je 7 mogelijkheden om dat te doen!

geld verdienen met je smartphoneWaar je ook bent, je ziet het overal: mensen hebben bijna allemaal een smartphone. Van jong tot oud: ze hebben  er een. En dan had je vroeger een “speeltje”waar je zo ongeveer alleen mee kon bellen en sms-en, dan heb je tegenwoordig een halve computer op zak. en de apparaatjes hebben vaak een camera die soms beter is dan een gemiddelde fotocamera.

En de een zit te gamen terwijl de ander een filmpje kijkt. de derde zit te Appen met vrienden, de vierde kijkt het journaal.  Ze hadden hun tijd misschien beter kunnen besteden. Alhoewel, wist je dat je ook geld kunt verdienen met je smartphone?

[inhoudsopgave]

Geld verdienen met je smartphone

Pakweg zo’n vijftien jaar gelede deed de mobiele telefoon zijn intrede bij de grote massa. Kun je je dat indenken? En bedenk ook eens wat je eigenlijk deed in diezelfde  tijd die je nu “op je telefoon zit”. Bizar hé? Maar je kunt het nuttige met het aangename verenigen met onderstaande Apps door gewoon simpelweg geld te verdienen met je smartphone.

roamler logoRoamler

Wat is er lekkerder dan geld verdienen terwijl je “gewoon’ consument bent. dat je gewoon met je smartphone in de hand door de winkelstraat heen loopt, alleen maak je af en toe een foto om geld te verdienen! is dat lekker of is dat lekker?

Roamler is heel populair. En dan met name onder de mensen die geld willen verdienen met hun smartphone. Je  verdient eigenlijk geld door gewoon consument te zijn.

Roamler betaalt je namelijk voor het uitvoeren van bepaalde opdrachten, deze bestaan o.m. uit:

  • Foto’s maken van bepaalde delen van een winkel
  • Je mening geven over een bepaald product
  • Advertenties beoordelen van een winkel

Je krijgt je opdrachten op basis van je GPS locatie. De App kijkt dan of er bij jou in de buurt opdrachten uit te voeren zijn. Je voert de opdrachten uit in de App, waarmee geld en XP punten te verdienen zijn. Per opdracht gaat het meestal om een paar euro.

 

scoopshot

Haal de innerlijke fotograaf in je naar boven! Met deze App kun je je eigen foto’s uploaden of schiet een foto van een bepaald object als opdracht! Vervolgens kunnen grote bedrijven, nieuwswebsites of gewoon een krant als Metro jou betalen om je foto te mogen gebruiken. Je kan je foto’s meerdere keren verkopen!

En die foto’s, ja de camera’s in onze smartphones zijn zo slecht nog niet! ze zijn beter dan de compacte camera’s van vroeger. Dat scheelt weer plek in je tas, als je deze al mee hoeft te nemen, want zo’n mobiel steek je gewoon in je broekzak! De meeste consumenten weten dit echt wel. en ja, bedrijven ook.

Google Opinion Rewardsenquêtes

Je zit in de wachtkamer van de huisarts, en deze loopt uit. er liggen wat oude boekjes en tijdschriften, je kent het wel, deze heb je al een paar keer gezien. wat doe je dan? je pakt je smartphone.en waarom zou je niet het wachten met wat nuttigs kunnen combineren? vul gewoonweg een paar enquêtes in!

Je kent het wel van sites als Euroclix, maar die heeft geen App. Google Opinion Rewards wel.

Soms zijn het korte vragenlijsten soms lange. Aan het einde van de vragenlijst zie je direct hoeveel geld je hebt verdient. Dit kun je echter alleen uitgeven in de store van Google.

Carambla (parkeerplaats verhuren)

Als je zelf een parkeerplaats hebt of oprit die je niet gebruikt (dus niet een openbare maar eentje van jezelf), dan kun je deze verhuren. en dat kan via Carambla. Je verhuurt dan je parkeerplaats aan mensen die het nodig hebben. Simpel toch?

Marktplaats

Marktplaats is inmiddels overal ingeburgerd en hoeft eigenlijk geen uitleg te hebben. Je kunt er goed geld mee verdienen:

Wil jij snel geld verdienen? Volg dan dit stappenplan:
1. ga naar zolder
2. pak alle spullen die je al in geen jaren meer gebruikt
3. Verkoop deze op Marktplaats en
4. verdien snel geld!

Wil jij een passief inkomen opbouwen? een goed inkomen die elke maand weer terugkomt? een inkomen dat elke maand groeiende is? Kijk dan op https://snelgeldverdiend.nl/

 Websites en Apps testen

Dit is wel een hele leuke manier van geld verdienen met je smartphone! Want alle nieuwe Apps en websites worden getest en getest en getest door…….jou! Jij kan geld verdienen door nieuwe sites en Apps te testen.
Zie jj jezelf al zitten in een wachtkamer, terwijl anderen onzin zitten te kijken op hun smartphones , zit jij gewoon geld te verdienen terwijl je moet wachten! Hoe goed is dat!
Je krijgt dan een aantal opdrachten in de App die je moet uitvoeren, BV je mening geven over de nieuwe App of kijken of er geen fouten inzitten. je kunt ook bijvoorbeeld bepaalde functies testen. En voor dit leuks krijg je dan ook nog geld uitbetaald!
Zo zit jij tussen de andere mensen in de wachtkamer die “zinloos”op hun telefoon zitten gewoon geld te verdienen, en dat valt niet eens op! Alleen heb jij dan een smile op je gezicht als je weer geld hebt gescoord!

affiliate marketing revolutieEen snellere manier van geld verdienen

Bovenstaande manieren zijn heel simpel. Het is goed te doen en als je het goed doet verdien je een aantal euro’s per week. Leuk toch? en je bent zinvol bezig. Alleen, rijk wordt je er niet van.

Maar zou je niet een manier willen hebben of proberen, waarmee je echt geld kunt verdienen? Wil jij een passief inkomen opbouwen? een goed inkomen die elke maand weer terugkomt? een inkomen dat elke maand groeiende is?

Goede vriend Jacko Meijaard heeft een complete videotraining gemaakt, waarbij alles aan bod komt. Je kunt zelfs elke muisklik volgen.en je kunt gelijk alles nadoen.

Ook heb je geen speciale vooropleiding nodig en ook geen speciale technische kennis. Je kunt zelfs direct beginnen!

Het enige wat je moet doen is klikken op onderstaande link en de rest volgt vanzelf:

Online videotraining van Jacko, speciaal voor jou, voor een passief inkomen!

Indien je nog vragen hebt, of iets is onduidelijk, lat dan een bericht achter in de reacties hieronder

Ik wens je veel succes!

banner passief inkomen opbouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.