Snel Geld Verdienen met Tekstschrijven

Snel geld verdienen met tekstschrijven

Geld verdienen met tekstschrijven

Houd je van schrijven? Heb je er al eens over gedacht om daar geld mee te verdienen? Daarvoor hoef je geen gevestigd auteur te zijn of bij een tijdschrift te werken. Er zijn verschillende manieren om met behulp van internet geld te verdienen aan wat je schrijft. Hieronder vind je twee verschillende mogelijkheden. Kijk eens wat bij jou past en verdien snel geld met iets wat je leuk vindt om te doen. Thuis, op het moment dat jij er zin in hebt – wie wil dat nu niet?

Artikelen met advertenties

Op internet zijn verschillende verzamelwebsites te vinden waarop mensen artikelen plaatsen. Via Google AdSense wordendaaradvertenties bij geplaatst. Als een lezer van jouw tekst een advertentie aanklikt, ontvang jij daarvoor inkomsten. Dit gaat om kleine bedragen per artikel per lezer, maar het voordeel is dat je teksten, afhankelijk van de tijdloosheid van het onderwerp, soms jaren geld kunnen blijven opleveren, terwijl je er na publicatie niets meer aan hoeft te doen. Jij hebt dus tijd om weer nieuwe artikelen te schrijven, die ook weer geld gaan opleveren. Zo kunnen de bedragen op de langere termijn behoorlijk oplopen.

geld verdienen met tekstschrijven
tekstschrijver

Vertalen

Vind je het niet alleen leuk om te schrijven, maar beheers je ook nog een andere taal? Dan is vertalen misschien iets voor jou. Daarvoor hoef je niet per se professioneel vertaler te zijn. Je kunt natuurlijk als freelancer een eigen werkkring proberen op te bouwen, maar misschien voel je daar niets voor of weet je niet hoe je dit aan moet pakken. Er zijn websites waar je je ook zonder diploma kunt aanmelden om teksten te vertalen. Je maakt dan bij je aanmelding een proefvertaling, op basis waarvan je op een bepaald niveau wordt ingedeeld. Afhankelijk van dit niveau kun je makkelijkere of moeilijkere teksten aangeboden krijgen om te vertalen. Veel schrijfplezier gewenst!

Heb je nog vragen, of is iets onduidelijk? laat het weten in de reacties hieronder!

banner passief inkomen opbouwen

Auteur: Jeroen

Mijn naam is Jeroen Santing. Ik ben nu een paar jaar bezig met affiliate marketing, Ik heb inmiddels meerdere sites, en ook geld verdiend op het internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.